Kun varaat ravintolan, saat automaattisesti sähköpostin, jossa on kaikki tiedot varauksestasi, päivämäärästä, kellonajasta, päivästä, kampanjasta, erikoistoivomuksista, TheFork-uskollisuusalennuksesta jne. Kun saavut ravintolaan, sinun tarvitsee vain ilmoittaa nimesi ja sanoa, että olet varannut TheForkista!

Miten TheFork for ravintoloitsijat toimii?

Syötä ensin tarvittava summa ja sitten luottokorttisi numero. Osakkuusravintoloiden palkkiot, jotka vähennetään jokaisesta käyttötilille hyvitetystä maksusta, ovat 1,25 % asiakkaan maksamasta summasta. Sitten jokaisesta tehdystä kaupasta on 0,50 euroa.

Kuinka saan alennuksia TheForkista?

Näin luot erikoistarjouksen:

 1. Siirry kampanjaan.
 2. Napsauta Luo kampanja.
 3. Valitse alennusprosentti, jota haluat soveltaa.
 4. Aktivoi jokaisen käytettävissä olevan palvelun vasemmalla oleva painike.
 5. Tarkista, että käytettävissä olevien viikonpäivien ruudut ovat rastitettuja ja vihreitä.

Kuinka listata ravintolasi TheForkissa?

Se on hyvin yksinkertaista! Kirjautuaksesi tilillesi sinun on napsautettava ”” KIRJAUDU SISÄÄN ”” TheFork-verkkosivun oikeassa yläkulmassa. Näyttöön tulee ikkuna, jossa sinun on annettava sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja, jos et ole vielä rekisteröitynyt, täytä rekisteröintilomake.

Kuka maksaa TheFork-alennuksen?

Valinta tapahtuu ravintolalle omistetun sivun kautta, jossa on ruokalista, paikan kuvaus ja muut tiedot sekä joskus ravintoloitsijan itsenäisesti päättämä alennustarjous, joka haetaan suoraan kassalla ilman kuponkia. Joskus se on jopa 50%, useammin se saavuttaa silti 30%.

Etsi 35 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka monta yumia voit enintään kerätä?

Voit kuluttaa enintään 2000 yumia per varaus 50 € alennuksella tilillesi. Jos alennus ylittää laskun summan, ravintola ei maksa erotusta. Milloin saan yumini?

Miten yumit toimivat ravintoloitsijoille?

Yumit palkitaan tällä tavalla: kun TheForkin käyttäjä varaa ravintolan, hän saa 100 yumia. Kun käyttäjä saavuttaa 1000 Yumin kynnyksen, käyttäjä voi muuntaa nämä pisteet 20 euron kanta-asiakasalennukseksi; kun se saavuttaa 2000 Yumin kynnyksen, kanta-asiakasalennus on 50 €.

Kuinka ottaa yhteyttä TheForkiin?

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä tukeen chatin kautta TheFork Managerin kautta tai numerosta +39 06 8938 6375 klo 10.00-18.00.

Kuinka lisätä uusi ravintola Tripadvisoriin?

Klikkaa KIRJOITTAA ARVOSTELU, valitse RAVINTOLA, syötä ravintolan nimi ja jos sitä ei ole, näet punaisen tekstin HAKUTERMEILLE EI OLE TULOKSIA ja alempana sininen kirjoitus ANNA LISÄÄ TIEDOT. Napsauta tässä vaiheessa sinistä kirjoitusta ja se on valmis!

Mitä tarkoittaa TheFork?

Kahdella sanalla: The Fork on palvelu, jonka avulla voit etsiä, varata, arvioida ja pitää yhteyttä ravintolasi asiakkaisiin Internetin tai erillisen sovelluksen avulla. Palvelu kuulostaa mielenkiintoiselta, eikö vain? Sekä asiakas- että ravintolapuolella.

Kuinka lisätä B&B:ni TripAdvisoriin?

TripAdvisor on valtava tietokanta erilaisista paikoista. Paikkojen, nähtävyyksien, ravintoloiden, lentoyhtiöiden ja risteilyjen lisäksi majoitus- ja muut palvelut, joihin profiilin voi rekisteröidä ovat: bed & breakfast.

Kuinka voin liittyä TripAdvisoriin?

Päästäksesi TripAdvisoriin myöhemmin tai toiselta laitteelta, mene kuuluisan sivuston kotisivulle, napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa Kirjaudu-kohtaa ja täytä alla olevat kentät Sähköpostiosoite ja TripAdvisor-salasana liitteenä. uusi näyttö, joka tulee sinulle…

Kuinka lunastaa TripAdvisor-sivu?

Kirjoita kiinteistösi nimi sopivaan ruutuun. Jos se näkyy tulosten avattavassa valikossa, se tarkoittaa, että matkustaja on jo syöttänyt sen. Valitse se avattavasta valikosta ja napsauta ”Pyydä omaisuuttasi” -painiketta vahvistaaksesi sidossuhteesi.

Kuinka vaihtaa sähköpostit TheForkissa?

Tiedot

 1. Siirry tilillesi ja napsauta Asetukset.
 2. Tee tarvittavat muutokset ja älä unohda napsauttaa Tallenna.

Kuinka paljon 1 Yums on arvoinen?

Mitä tulee Yumsin arvoon, Italiassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Hollannissa on 20 euron alennus 1000 kertyneestä Yums-pisteestä ja 50 euron alennus 2000 pisteestä.

Kuka maksaa yumit?

Merkittävin on kanta-asiakasohjelma TheForkissa. Jälkimmäisen avulla voit ansaita Yumeja, virtuaalisia krediittejä, jotka voidaan käyttää verkkosivustolla tulevia varauksia varten saadaksesi alennuksia aloitteeseen osallistuvissa ravintoloissa. Jokaisesta TheForkilla tehdystä varauksesta ansaitset 100 yumia.

Kuka maksaa Yums?

Mitä yumit ovat? Nämä ovat TheForkissa tehtyjen varausten asiakkaiden keräämiä pisteitä, joista tulee 20 ja 50 euron alennuksia varaamalla yumeja vastaanottavassa ravintolassa ja jotka voivat olla myös sinun!

Kuinka käytät Yumsia?

Avaa TheFork App ja seuraa ohjeita:

 1. Kirjoita yläosassa olevaan pääpalkkiin sana ”Yums” ja valitse ”Ravintolat, jotka hyväksyvät nams”.
 2. Kirjoita sen kaupungin, kadun tai kaupunginosan nimi, josta haluat varata ja etsi se alla olevaan palkkiin.
 3. Valitse haluamasi ravintola.

Mitä Double Yums tarkoittaa?

Hyvän ruoan ystävät kannustetaan varaamaan Yums Doppi -aloitteeseen osallistuvaan ravintolaan, sillä näin tekemällä he saavat kaksinkertaiset kanta-asiakaspisteet. Kun asiakas varaa pöydän ravintolaan Double Yums -valikoimasta, hän saa 200 yumia 100 sijasta.

Kuinka monta yumia minulla on?

Voit tarkistaa Yums-pisteidesi saldon kirjautumalla tilillesi ja valitsemalla ”Uskollisuusalue”. Tässä osiossa näet: – Kertyneet yumit ja niihin liittyvät liikkeet yhteensä; – Yumit odottavat vahvistusta (Yums ovat saatavilla kanta-asiakasalueella 3 päivää ateriapäivän jälkeen);

Kuinka ilmoittaa yrityksen omistajuudesta Googlessa?

Ilmoittaudu yrityksen omistajaksi Google Mapsista

 1. Avaa Google Maps tietokoneellasi.
 2. Kirjoita hakupalkkiin yrityksen nimi.
 3. Napsauta yrityksen nimeä ja valitse oikea.
 4. Napsauta Lunasta tämä yritys Hallinnoi nyt. …
 5. Valitse vahvistusvaihtoehto ja seuraa näytön ohjeita.

Miten omistajille tarkoitettu TripAdvisor toimii?

Omistaja voi hallita kiinteistön sivua lisäämällä kuvia, tietoja, tietoja ja korostamalla tarjolla olevia palveluita sekä pystymällä vastaamaan arvosteluihin.

Kuinka paljon TripAdvisor-tilaus maksaa?

Ilmaiset ilmoitukset

Kaikki varaukset tehdään verkossa portaalin kautta ja omistajat maksavat 3 %:n transaktiomaksun (ilman ALV) per varaus.

Kuinka nähdä vastaukset TripAdvisorissa?

2 vastausta

Voit nähdä sen TripAdvisor-sivustolla arvosteluissani.

Kuinka arvioida uusi kiinteistö TripAdvisorissa?

Vieritä profiilisivulla Arvostelut-osioon ja napsauta Kirjoita arvostelu -painiketta. Valitse kotisivultasi tai profiilisivultasi Kirjoita arvostelu. Käytä muotoa [Place name] [Location] parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.