Pyydäksesi ja saadaksesi SPID-tunnuksiasi sinun on oltava täysi-ikäinen ja tarvitset:

 1. sähköpostiosoite.
 2. tavallisesti käyttämäsi matkapuhelimen puhelinnumero.
 3. voimassa oleva henkilöllisyystodistus (jokin henkilökortti, passi, ajokortti)
 4. terveyskorttisi verotunnuksella.

Kuinka luoda SPID ilmaiseksi?

Viisi vaihetta SPID:n aktivoimiseksi ilmaiseksi

Rekisteröidy identiteetintarjoajan verkkosivustolla. Valitse tarjolla olevista ilmaisista tunnustuksista sopivin. Noudata operaattorin tai ohjatun sivuston ohjeita. Odota Spid-aktivointiilmoitusta.

Missä SPID tehdään?

Saadaksesi SPID-tunnuksesi sinun on otettava yhteyttä Arubaan, Infocertiin, Intesaan, Namirialiin, Posteen, Registeriin, Sielteen, Timiin tai Lepidaan. Nämä aiheet (kutsutaan Identity Providers) tarjoavat sinulle erilaisia ​​tapoja pyytää ja hankkia SPID, voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan.

Mikä on paras tapa saada SPID?

SPID:n pyytäminen on hyvin yksinkertaista: ota yhteyttä valtuutettuun johtajaan, nimeltään Identity Provider, ja saat tunnistetietosi noin 10–20 minuutissa.

Kuinka saada SPID nopeasti?

SPID-tunnistetietojen pyytäminen ja aktivointi on nopeaa ja helppoa: mene vain Register.it-sivustolle tälle palvelulle omistetussa osiossa ja valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva SPID-tyyppi.

Etsi 30 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka pyytää SPID-tunnusta tupakkakaupasta?

Jotta voit tehdä SPID:n tupakkakaupassa, sinulla on oltava: Sähköpostilaatikko, johon pääsee helposti käsiksi; Matkapuhelinnumero, johon rekisteröinnin vahvistava tekstiviesti vastaanotetaan; Voimassa oleva henkilöllisyystodistus (henkilökortti, passi);

Kuinka saada SPID terveyskortilla?

Pyydäksesi ja saadaksesi SPID-tunnuksiasi sinun on oltava täysi-ikäinen ja tarvitset:

 1. sähköpostiosoite.
 2. tavallisesti käyttämäsi matkapuhelimen puhelinnumero.
 3. voimassa oleva henkilöllisyystodistus (jokin henkilökortti, passi, ajokortti)
 4. terveyskorttisi verotunnuksella.

Kuinka saada SPID apteekista?

SPID:n aktivoimiseksi sinun tulee varata aika soittamalla tai käymällä valtuutetuissa apteekeissamme. Alla on luettelo apteekeista, joissa SPID-aktivointi on tällä hetkellä käytössä: KUNTA-APTEEKKA, Piazza Prampolini 3, RE (puh: 0522541800)

Kuinka pyytää SPID:tä postista?

Kuinka aktivoida SPID postitoimistossa

Kansalaiset voivat aktivoida SPID:n mihin tahansa postitoimistoon maan alueella. Ennen kuin menet Postiin, sinun on rekisteröidyttävä ennakkoon posteid.poste.it -sivustolla.

Kuinka voit pyytää SPID:tä postista?

Menettely digitaalisen SPID-identiteetin pyytämiseksi Poste Italianen kautta. 1) Siirry verkkosivustolle https://posteid.poste.it/; 2) Valitse vaihtoehto «Haluatko luoda digitaalisen identiteettisi?» ja napsauta keltaista painiketta «REKISTERÖIDY»; 3) Valitse tunnistustyökalu ja jatka rekisteröintiä.

Kuinka paljon maksaa SPID Cafissa?

SPID:n avulla pääset nopeasti julkishallinnon ja yksityisten liittyneiden tahojen verkkopalveluihin missä tahansa ja miltä tahansa laitteelta. Spid on ja tulee aina olemaan ilmainen. Pyydäksesi sitä, sinun on oltava täysi-ikäinen.

Kuinka paljon SPID:n valmistaminen Buffettissa maksaa?

Tunnustus- ja vapautuspalvelun hinta on 29,90 €. Teknistä apua on mahdollista pyytää, jos asiakas ei pysty itsenäisesti tuottamaan digitaalista SPID-varmennetta.

Kuinka saada SPID menemättä postiin?

SPID-tunnukset on mahdollista hankkia kotoa tai liikkeellä ilman postiin menemistä verkossa PosteID-sovelluksen avulla.

Siinä tulee olla:

 1. henkilöllisyystodistuksesi;
 2. terveyskortti.
 3. PosteID-sovellus.

Kuinka paljon SPID maksaa apteekissa?

SPID-tunniste vaaditaan sähköisen sairauskertomuksen (FSE) ja julkishallinnon palvelujen käyttämiseen. Apteekkimme auttaa sinua SPID:n rekisteröimisessä. Se on maksuton palvelu vain ajanvarauksella.

Mistä pyytää SPID:tä Cesenassa?

SPID-palvelu on saatavilla myös raatihuoneen Easy Digital Deskissä (sisäänkäynti Piazzetta dei Cesenatin puolella 1377) maanantaista lauantaihin klo 8-13 ja torstaisin klo 8-17. Tiedustelut: faciledigitale @comune.cesena.fc .it tai puhelimitse numeroon 0547356875.

Mistä terveyskortin PIN-koodi tulee pyytää?

PIN/PUK-koodien ensimmäinen osa tulostetaan luovutuslomakkeen toiselle sivulle, joka toimitetaan kansalaiselle, kun taas PIN/PUK-koodien toinen osa lähetetään kansalaisen henkilökohtaiseen POSTIN ja/tai kautta. SMS (täsmennä kuitenkin, että vain lähetys on saatavilla muille kuin Lombard-kansalaiskorteille…

Missä tehdä SPID Cinisellossa?

Team Service Bresson, Cinisello Balsamon ja Cernusco sul Naviglion toimistoissa voi tarjota sinulle SPID:n muutamassa minuutissa mukavasti istuen. Lisäksi myöntämämme SPID-tunnisteet ovat helppokäyttöisiä, ja käytämme niitä ensimmäistä kertaa yhdessä kanssasi, kuinka toimia ilman ongelmia.

Missä tehdä SPID Paderno Dugnanossa?

Osoite: Via Repubblica, 13 – Paderno Dugnano Puhelin: 02.99430-8803 / 8804. Jotta voit pyytää ja saada SPID-tunnistetietoja, sinun on oltava täysi-ikäinen.

Kuinka varata työvuoro postista?

Ennen Postiin menoa tulee ilmoittautua ennakkoon posteid.poste.it -sivustolla ja varata vuorosi kotoa poste.it-sivuston, Posti-sovelluksen tai Whatsappin kautta numerosta 371.5003715.

Kuinka aktivoida SPID Buffettilla?

SPID:n suorittamiseksi sinun tulee olla täysi-ikäinen ja tarvitset sähköpostiosoitteen, matkapuhelimen, henkilökortin ja voimassa olevan terveyskortin. Luontiprosessi on jaettu kolmeen osaan: Valitse palveluntarjoaja. Valitse käyttäjätunnus ja salasana.

Mitä SPID:tä Buffettissa käytetään?

Easy Firma SPID on täydellinen Buffetti-ratkaisu niille, jotka haluavat: käyttää kaupungin SPID:tä.

Missä tehdä SPID Lodissa?

Lodin kauppakamari tarjoaa kaikille yrityksilleen mahdollisuuden hankkia tiskiltä Haussmannin kautta Lodissa SPID (Public Digital Identity System) -tunnukset, eli digitaalisen identiteetin, jonka kautta kansalaiset ja yritykset voivat käyttää yleisön verkkopalveluita. …

Kuinka pyytää maksettua SPID:tä?

SPID:n käyttö on ilmaista, mutta voit aktivoida sen valitsemalla ilmaisen tai maksullisen tavan, ottamalla yhteyttä johonkin käytössä olevista identiteetinhallinnasta (Aruba, Infocert, Intesa, Namirial, Poste, Register, Sielte, Tim tai Lepida). Kun se on hankittu, kuluja tai maksuja ei vaadita.

Kenelle SPID on pakollinen?

Lokakuun 1. päivästä alkaen vain Spid, Cie tai Cns digitaalisella identiteetillä on mahdollista päästä Fiscon, Inpsin, Inailin, julkishallinnon ja yli 5 000 asukkaan kuntien palveluihin. … Mukana ovat: Tax, Inps, Inail, julkishallinnot ja kaikki yli 5 000 asukkaan kunnat.

Kuinka skannata SPID-asiakirjoja?

Oikea skannaus sisältää ensimmäisen skannauksen:

 1. henkilökortin ulkopuoli + verotunnuksen A-puoli;
 2. 2 ^ Henkilökortin sisäpuolen skannaus + verokoodin B-puoli.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.