Valitse ”Online-esiintymät” varatun alueen päänäytöstä kohta ”Henkilökohtaisten tietojen muunnelma”. Järjestelmä näyttää seuraavan sivun. Korjaa kiinnostavat tiedot ja napsauta ”Vahvista”.

Kuinka muuttaa sähköpostiosoitetta online-tapauksissa?

 1. Kirjaudu sitten sisään varatun alueen palveluihin.
 2. Mene henkilötietoihin.
 3. Kaikki henkilökohtaiset tietosi näkyvät ruudun keskellä sähköpostisi kanssa. Napsauta vain Muokkaa sähköpostia, kirjoita uusi sähköpostiosoite kahdesti ja vahvista.

Mistä löydät palvelutoiminnot online-esiintymistä?

Palvelun julkisen kotisivun ”Online-esiintymien” pääsivulla käyttäjä löytää Palvelun kuvaus -valikosta palvelun esittelyn.

Kuinka syötät online-esiintymiä SPID:llä?

Rekisteröityminen SPID:ssä

Siirry sivustolle ja napsauta ”Kirjaudu” -painiketta vasemmassa alakulmassa; Napsauta sisäänkirjautumissivulla ”Kirjaudu sisään SPID:llä”: jatka tunnistusta valitsemalla palveluntarjoajasi.

Mikä SPID-taso MIUR:lle?

On tarpeen varmistaa, minkä tason SPID-suojaus vaaditaan, jotta voimme käyttää kiinnostavaa palvelua. Esimerkiksi INPS-palvelujen käyttäminen edellyttää SPID:tä tason 2 tai 3 valtuustiedoilla.

Etsi 21 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka luoda SPID MIUR?

SPID on julkinen digitaalisen identiteetin järjestelmä. SPID-identiteetti koostuu tunnistetiedoista, joilla on erilaisia ​​ominaisuuksia pääsyn edellyttämän suojaustason mukaan. Voit pyytää sitä muodostamalla yhteyden sivustoon https://www.spid.gov.it/richiedi-spid ja sinulla on oltava sähköpostiosoite.

Miksi en pysty kirjautumaan online-esiintymiin?

Ainoastaan ​​omien käyttäjien PÄÄSY-ONGELMIA varten, uuden OnLine Instances -palvelun käyttöönoton jälkeen on mahdollista soittaa numeroon 080-9267603.

Miten koulutuspostilaatikko palautetaan?

Ensimmäisen käyttökerran ongelmissa tai salasanan katoamisen yhteydessä voit:

 1. nollaa salasana käyttämällä “POLIS-> Muut palvelut-> Sähköposti-> Henkilökohtaisen postilaatikon tila -toimintoa. koulu ja salasanan palautus”. …
 2. ota yhteyttä koulusi toimistoon;
 3. soita numeroon 080-926 7603.

Kuinka nähdä sijoitus online-instanssien rankingissa?

Pääset instanssien henkilökohtaiseen osioon verkossa. Sisäänpääsyyn tarvitaan tunnistetiedot (salasana ja käyttäjätunnus) tai vaihtoehtoisesti Spid. Napsauta Muut palvelut. Valitse valikosta ensimmäinen kohta ”Instituutin henkilökohtaisten sijoitusten näyttö.

Kuinka vaihtaa sen koulutussalasana?

jos käyttäjä on asettanut henkilökohtaisen sähköpostin kohtaan ”Varattu alue -> Henkilötietosi”. Saman osion ”Varattu alue -> Vaihda salasana” kautta voit vaihtaa salasanasi.

Kuinka muokata sähköpostiohjeita?

soita maksuttomaan numeroon: 800 993 915 (tämän palvelun käyttämiseen tarvitset koodin, jonka saat valtuustietojesi mukana. Jos katoaminen tapahtuu, voit pyytää sitä uudelleen koulun toimistosta); avaa lippu AskMe-portaalin kautta.

Millaisena näet koulujen sijoituksen?

Rankingit ovat nähtävissä MIUR Online Instances -verkkoportaalissa, koulujen verkkosivuilla ja MyIs-sovelluksen kautta.

Missä koulujen sijoitukset julkaistaan?

Tänään 28.05.2019 julkaistiin yhtyeen 2 ja 3 opetushenkilöstön koulusijoitukset lukuvuodelle 2019-2020 kolmannen aikaikkunan jälkeisen integraation jälkeen. Sijoitukset löytyvät tämän sivuston praetorian-ilmoitustaululta (on-line roll).

Kuinka nähdä Mad-sijoitukset?

Pääsy rankingiin

Instituutin sijoituksia on mahdollista tarkastella online-instanssien varatulta alueelta, josta lomake B täytettiin paikkojen valintaa varten.

Kuinka aktivoida uusi sähköpostiohje?

Miten se nyt toimii?

 1. Pääsy online-esiintymiin ja hae sähköpostiosoitteen @ posta.ificazione.it aktivointipalvelua ”muut palvelut” -osiossa
 2. Kun toiminto on valittu, seuraava ikkuna tulee näkyviin:

Miten päästä Mail koulutus se?

Pääset verkkosähköpostiin @ amministrazione.it, kuten olet aina tehnyt tähän asti, valitsemalla ministeriportaalin kaikilla sivuilla oikeassa yläkulmassa olevan Accessin ja valitsemalla Web-postin @ ordini.it. Jos siirtyminen uuteen järjestelmään on jo tapahtunut, sinut ohjataan automaattisesti uuteen postilaatikkoon.

Kuinka nollata salasana online-esiintymissä?

Jos haluat palauttaa salasanan (tarkemmin sanottuna: salasanan nollaus), syötä Online-esiintymät ”Kirjaudu” -painikkeella. Valitse näkyviin tulevasta näytöstä ”Unohditko salasanasi?”. Käyttäjätunnuksesi, verokoodisi ja reCAPTCHA-vahvistus vaaditaan.

Kuinka palauttaa käyttäjätunnus ja salasana online-esiintymissä?

Voit hakea online-instanssien käyttäjänimen seuraavasti:

 1. Siirry portaaliin ”Kirjaudu” -painikkeesta
 2. Valitse näkyviin tulevasta näytöstä Unohditko käyttäjänimen? ’
 3. anna verokoodisi ja reCAPTCHA-vahvistus.
 4. Käyttäjätunnus lähetetään online-instanssiin rekisteröityihin sähköpostiosoitteisiin.

Kuinka aktivoida Instances online -käyttäjä uudelleen?

Uusi POLIS-käyttäjän uudelleenaktivointitoiminto: KÄYTTÄJÄN Kumottua uudelleen -toiminto on käytettävissä POLIS-kotisivulla ”Aputoiminnot”-osiossa.

Kuinka saada SPID verkossa?

Kirjaudut sisään rekisteröityessäsi valitulla käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Joillekin korkeampaa turvatasoa vaativille palveluille on myös tarpeen luoda väliaikainen pääsykoodi (OTP: kertakäyttöinen salasana) tekstiviestillä tai älypuhelimen tai tabletin ”sovelluksella”.

Kuinka saada SPID apteekista?

SPID:n aktivoimiseksi sinun tulee varata aika soittamalla tai käymällä valtuutetuissa apteekeissamme. Alla on luettelo apteekeista, joissa SPID-aktivointi on tällä hetkellä käytössä: KUNTA-APTEEKKA, Piazza Prampolini 3, RE (puh: 0522541800)

Kuinka tehdä SPID tupakkakaupassa?

Jotta voit tehdä SPID:n tupakkakaupassa, sinulla on oltava: Sähköpostilaatikko, johon pääsee helposti käsiksi; Matkapuhelinnumero, johon rekisteröinnin vahvistava tekstiviesti vastaanotetaan; Voimassa oleva henkilöllisyystodistus (henkilökortti, passi);

Milloin koulujen sijoitukset julkaistaan?

Tällä tavalla 13. elokuuta mennessä julkaistaan ​​31. elokuuta ja 30. kesäkuuta olevien aikojen saatavuus GPS:n ja sijaisten rooliin. Alusta esittelyyn ja siihen osallistumiseen.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.