Voit tehdä sen seuraavasti:

  1. rekisteröidy Postepayn tai Poste Italianen verkkosivuilla;
  2. täytä pieni otsikkolohko;
  3. vahvista puhelinnumero (saat numerokoodin syötettäväksi sopivaan näyttöön) ja sähköposti;
  4. aktivoi kortti ja lisää siihen mahdollisesti valokuva itsestäsi muokataksesi sitä.

Miten uusittu Postepay aktivoidaan?

Miten Postepay aktivoidaan uusimisen jälkeen

  1. verkossa, muodostamalla yhteys verkkosivustolle www.poste.it. Sinun on avattava «Activate Postepay» -alue ja kirjauduttava sisään. …
  2. soittamalla maksuttomaan numeroon 800 90 21 22 ja noudattamalla opasäänen ohjeita;
  3. kätevimmällä postitiskillä.

Kuinka aktivoida Postepay ostamaan Internetistä?

Aktivoidaksesi Postepay Evolutionin verkko-ostoksia varten tietokoneelta, sinun on kirjauduttava sisään tilillesi Poste Italiane -sivustolla, siirryttävä korttiasetuksiin ja aktivoitava / deaktivoitava ostokset kiinnostaville luokille.

Kuinka aktivoida toinen jälkimaksu?

Kuinka aktivoida uusittu Postepay

Pyydä vanhentuneen tai vanhentuvan Postepayn uusimista menemällä alueesi postikonttoriin (tuomalla hallussasi olevan kortin) ja ottamalla yhteyttä kassanhoitajaan, joka toimittaa sinulle veloituksetta uuden jo aktiivisen Postepayn. ja valmiina käyttöön.

Mistä tiedän, onko Postepay Evolutioni aktiivinen?

Hei Roberto, voit pyytää korttisi tilan varmistusta soittamalla «BancoPosta Answers» -tukipalveluun ilmaiseen numeroon: 800.00.33.22.

Etsi 31 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka kauan Postepay Evolutionin aktivoiminen kestää?

Postepayn osto- ja aktivointiprosessi kestää yleensä kahdestakymmenestä minuutista puoleen tuntiin. Aktivointikustannukset ovat erittäin alhaiset. Postepay Standard -kortilla ne ovat 10 euroa kortilta plus 5 euroa ensimmäisestä latauksesta.

Kuinka kauan Postepay Digitalin aktivointi kestää?

Pääominaisuus on, että sen voi pyytää Postepay-sovelluksesta muutamassa minuutissa ja ilman kustannuksia. Liikkeeseenlaskukustannukset ovat itse asiassa ilmaisia ​​31. joulukuuta asti. Ilman Ibania sisältävälle versiolle vaaditaan vain 5 euron salliva katto.

Kuinka lisätä toinen kortti BancoPosta-sovellukseen?

Jotta kortti voidaan ottaa käyttöön sovelluksessa, se on liitettävä puhelinnumeroosi. Voit tehdä sen postissa tai Postamatin pankkiautomaatilla tuomalla kortin PIN-koodin mukaasi. Sovelluksessa sinua pyydetään syöttämään viimeinen voimassaolopäivä ja kortissa oleva CVV2-koodi.

Kuinka päivittää Postepay?

Voit ottaa yhteyttä BancoPostan ja PostePayn asiakaspalveluun ilmaisessa numerossa 800.00.33.22 ja pyytää korttisi uusimista.

Missä on Postepay-kortin PIN-koodi?

Missä on Postepayn PIN-koodi?

Kun Postepay-kortti aktivoidaan, PIN-koodi toimitetaan suljetussa kirjekuoressa erillään kortin sisältävästä kirjekuoresta. PIN-koodi on ainutlaatuinen koodi, jota tarvitaan maksaessasi tai nostaessasi rahaa tiskiltä.

Kuinka maksaa Postepaylla ilman korttia?

Tästä päivästä lähtien kaikki tavallisen Postepayn asiakkaat voivat tehdä ostoksia fyysisissä myymälöissä ja verkkokaupoissa ilman suoraa kortin käyttöä. Osto tapahtuu sähköisesti: sinun tarvitsee vain asettaa älypuhelimesi POS-pisteeseen, jossa maksu on mahdollista.

Kuinka valtuutetaan Postepay-maksu ilman sovellusta?

Anna Postepay-prepaid-korttisi viimeinen voimassaolopäivä ja CVV2/CVC2-koodi. Syötä tekstiviestikoodi OTP (kertakäyttöinen salasana), joka saapuu korttiin liittyvään puhelinnumeroon. Jos et ole vielä tehnyt niin, sinun on luotava PosteID-koodi, joka tarvitaan valtuuttamaan online-toimintosi.

Kuinka aktivoida Postepay Evolution vaihdon jälkeen?

Korvaus. Kortin huonontumisen tai toimintahäiriön sattuessa voit pyytää kortin vaihtoa käymällä missä tahansa postissa tai soittamalla asiakaspalveluun maksuttomaan numeroon 800.00.33.22. Muista pitää korttisi ja henkilöllisyystodistus mukanasi.

Kuinka aktivoida Bancoposta-kortti pankkiautomaatista?

Aktivoidaksesi uuden pankkiautomaatin pankkiautomaatista, aseta se pankkiautomaattiin ja suorita nostotoiminto. Useimmissa tapauksissa uusi Bancoposta-kortti aktivoituu välittömästi.

Kuinka pyytää uutta jälkimaksua samalla IBAN-numerolla?

Postepay Evolutionin omistajana sinulla on mahdollisuus korvata jälkimaksuversiosi toisella, jolla on sama iban, yksinkertaisesti soittamalla asiakaspalveluun käsitelläksesi uusintapainoksen.

Kuinka päivittää Bancoposta-sovellus?

Kun olet tunnistanut PosteID-sovelluksen, napauta sen vieressä olevaa Päivitä-painiketta: saatavilla olevien päivitysten lataus alkaa välittömästi. Odota sen valmistumista viittaamalla sen vieressä olevaan ympyrään, joka osoittaa sen edistymisen: kun lataus on valmis, sovellus päivitetään oikein.

Miksi Postepay-sovellus ei toimi?

Liian vanhentuneet laitteet eivät välttämättä ole yhteensopivia sovelluksen uusimpien versioiden kanssa, mutta kaikki voi johtua myös järjestelmän toimintahäiriöstä, joka yleensä «koskee» myös selaimella saavutettavaa virallista verkkosivustoa.

Kuinka lisätä jälkimaksu Postepay-sovellukseen?

  1. Lataa tai päivitä Postepay-sovellus iOS- ja Android-kaupoista.
  2. Kirjaudu sisään sovellukseen poste.it-tunnuksillasi (käyttäjätunnus ja salasana).
  3. Ota kortti käyttöön: seuraa ohjeita, jotka löydät ensimmäisestä näytöstä heti sovellukseen kirjautumisen jälkeen; syötä Postepay-kortin viimeinen voimassaolopäivä ja CVV2 / CVC2-koodi;

Kuinka aktivoida postitoimiston pankkiautomaatti?

kun valtuutetaan online-Bancoposta-tapahtuma Poste Italiane -verkkosivustoilla, on mahdollista suorittaa nämä toiminnot käyttämällä PosteID-koodia saatuaan push-ilmoituksen BP APP:ssa**.

Kuinka ladata jälkimaksu digitaalisesti pankkiautomaatista?

Jos haluat mieluummin ladata Postepay Digitalin pankkiautomaatista, sinun tarvitsee vain mennä lähimpään Postamat-automaattiin.

Kuinka pyytää fyysistä Postepay Digital -korttia?

Sinun tulee soittaa Italiasta numeroon 800 00 33 22 ja ulkomailta numeroon +39 02 82 44 33 33. Voit sitten kysyä heti tai jopa kortin vaihdon jälkeen.

Mitä voit tehdä Postepay Digitalilla?

Postepay Digitalilla suoritettavia toimintoja ovat verkko-ostokset, laskujen maksaminen, kaupunki- ja taajamaliikenteen lippujen ostaminen, sinisillä linjoilla pysäköinnin maksaminen sekä rahan lähettäminen ja vastaanottaminen toiseen Postepayhin P2P-järjestelmällä.

Miten Postepay Evolution -kortti aktivoidaan?

Siirry ensin poste.it-verkkosivustolle osioon «rekisteröidy verkossa». Valitse nyt sinua kiinnostava vaihtoehto yksityishenkilöiden tai ammattilaisten ja yritysten välillä. Jos olet yksityinen henkilö, sinulta kysytään aluksi henkilötietojasi: etu- ja sukunimi, puhelinnumero ja verotunnus.

Kuinka tehdä online Postepay Evolution?

MyPostepayn pyytämiseksi menettely on suoritettava täysin sähköisesti. Siksi sinun tulee muodostaa yhteys Poste Italianen viralliselle verkkosivustolle (www.posteitaliane.it) ja rekisteröityä päästäksesi henkilökohtaiseen alueeseen.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.