Selitän sen sinulle heti. Avaa Instagram-sovellus älypuhelimellasi ja napauta painiketta [+] joka sijaitsee alareunassa, keskellä. Valitse avautuvasta näytöstä Galleria-välilehti (vasemmalla) ja paina sen videon esikatselua, jonka haluat lähettää profiiliisi.

Kuinka laitan videon Instagramiin?

Napauta yläreunassa ja vieritä sitten ruudun alareunassa olevaan Julkaise-kohtaan: Jos haluat ladata videon mobiilikirjastostasi, valitse video, jonka haluat jakaa. Tallentaaksesi videon, napauta mobiilikirjastoa. Kosketa pitkään aloittaaksesi nauhoituksen ja nosta sormesi lopettaaksesi.

Kuinka lähettää IGTV?

Tämä toiminto on myös erittäin yksinkertainen, avaa vain kanavaprofiili, paina oikealla olevaa (+) -painiketta, valitse ladattava video älypuhelimesi galleriasta ja paina Seuraava-painiketta.

Kuinka laittaa HD-videoita Instagramiin?

Kun olet päässyt asetuksiin, toimi seuraavasti: napsauta «Tili», sitten «Data Usage» ja valitse lopuksi «Lataa korkea laatu» -valintaruutu. Tämä asetus lataa valokuvasi ja videosi korkealaatuisina, mikä parantaa sisältöäsi dramaattisesti.

Kuinka muuntaa 4K-videota HD:ksi?

4K-videon muuntamiseen HD:ksi suosittelemme käyttämään yhtä markkinoiden nopeimmista ja tehokkaimmista videonmuunninohjelmista. Puhumme Wondersharen Video Converter Ultimatesta, täydellisestä ohjelmistosta, joka tukee syöttöä (ja lähtöä) mitä tahansa videomuotoa, mukaan lukien 4K, Full HD, HD-video jne.

Etsi 20 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka et menetä Instagram Reel -laatua?

Korkeimman videolaadun ylläpitämiseksi voit ladata Instagram-rullasi 1080 pikselin x 1920 pikselin resoluutiolla. Voit silti ladata videon Instagram Reelsiin, jos se ei vastaa 1080p-laatumerkkiä. Videosi resoluution tulee olla vähintään 600 pikseliä x 1067 pikseliä.

Kuinka lähettää vaakasuuntaisia ​​videoita IGTV:hen?

Pyöritä videota sormillasi ja muuta sen suunta pystykuvasta vaakasuuntaan. Videosi tulee olla näytön keskellä, kun taas videon ylä- ja alapuolella olevien alueiden tulee olla epäselviä. Paina Tallenna-kuvaketta vahvistaaksesi muutokset ja siirry videon lataamiseen IGTV-kanavallesi.

Kuinka lisätä musiikkia IGTV:hen?

Kappaleen lisääminen onnistuu myös ennen videon nauhoittamista: avaamalla kameran ja pyyhkäisemällä sivuttain tallennuspainikkeen alle tulee uusi Musiikki-vaihtoehto. Sieltä voit valita kappaleen ja tallentaa videon musiikin soidessa taustalla.

Kuinka laittaa tekijänoikeusvapaata musiikkia Instagramiin?

Voit tehdä tämän kirjautumalla sisään Instagram-kameraan, lataamalla kuvia tai videoita, jotka on otettu livenä tai otettu kuvagalleriasta, ja napauta sitten tarrakuvaketta näytön yläreunassa olevasta valikosta. Avautuvassa näytössä voit etsiä Musiikki-tarran.

Kuinka jatkaa kappaletta Instagramissa?

Muista kuitenkin, että Instagramin tarinat voivat kestää enintään 15 sekuntia; näin ollen valitsemasi kappaleen pituus voi olla enintään tämä. Jos haluat pidentää musiikin toistoa 15 sekuntiin, paina sekuntimäärän painiketta ja napauta kohtaa 15 sekuntia.

Kuinka sovittaa video IGTV:hen?

Vaatimukset videoille IGTV:ssä:

Videotiedostotyyppi: Videoiden on oltava MP4-muodossa. Videon tarkkuus ja koko: Voit ladata pystysuuntaisen videon, jonka kuvasuhde on 9:16, tai vaakasuuntaisen videon, jonka kuvasuhde on 16:9. Videon vähimmäiskuvanopeuden on oltava 30 FPS (kuvaa sekunnissa).

Kuinka jakaa IGTV Instagramissa?

IGTV-videon jakaminen Storyssa Instagram-sovelluksesta:

 1. Avaa IGTV-video, jonka haluat jakaa tarinassasi.
 2. Kosketus.
 3. Napauta Lisää video tarinaasi. …
 4. Kun kaikki on valmis jaettavaksi, napauta Lähetä.
 5. Napauta tarinasi vieressä Jaa ja sitten Valmis.

Kuinka kauan IGTV-video kestää?

IGTV on Instagram-sovellus, jonka avulla käyttäjät voivat ladata ja katsella videoita pystysuorassa ja toukokuusta 2019 alkaen vaakasuuntaisessa muodossa, joka kestää jopa 10 minuuttia «standardi»-tileillä ja jopa 60 minuuttia «suosituilla» ja «vahvistetuilla» tileillä.

Miksi Instagram heikentää tarinoiden laatua?

Ongelma syntyy siitä, että Android-maailman vahvan pirstoutumisen vuoksi vihreän robotin Instagram-alustalla, kun mennään nauhoittamaan tarinaa, se ei tee muuta kuin «kuvanauhoituksen» tai kuvakaappauksen.

Kuinka etsiä kelaa Instagramista?

Tiettyä äänisisältöä tai hashtageja sisältävien kiekkojen etsiminen:

 1. Napauta äänisisällön nimeä tai hashtagia rullan alareunassa nähdäksesi sivun, jolla on muita keloja, jotka käyttävät samaa äänisisältöä tai hashtagia.
 2. Etsi tiettyjä hashtageja yllä olevasta hakupalkista.

Kuinka kauan Reel Instagram kestää?

Instagram-rullat, miten ne toimivat

Instagramin kelojen pidennetty kesto antaa tekijöille enemmän toimintavapautta, yhteensä 60 sekuntia antaa tilaa heidän luovuudelleen.

Kuinka pitkä IGTV:n pitäisi olla?

Instagram Stories -videot saavat kestää enintään 15 sekuntia; Instagram Live -videot voivat olla jopa 60 minuuttia pitkiä; IGTV-videoiden on oltava vähintään 60 sekunnin ja enintään 10 minuutin pituisia (ellei sinulla ole paljon seuraajia tai vahvistettua tiliä; tässä tapauksessa voit ladata 60 minuutin pituisia videoita).

Kuinka kauan video kestää Instagram Storiesissa?

Instagram Storiesissa videomainokset, joiden enimmäiskesto on 15 sekuntia, toistetaan kokonaisuudessaan, kun taas vähintään 10 sekuntia kestävät videomainokset jaetaan useiden Storyn yksiköiden kesken.

Mikä formaatti IGTV:llä on?

Mitä tulee muotoon, videoita on mahdollista tallentaa sekä pysty- että vaakasuunnassa 9:16- tai 16:9-kuvasuhteella. Ihanteellinen tarkkuus IGTV-videoille on 1080 x 1920 pikseliä, kun taas vähimmäisresoluutio on 720 pikseliä.

Kuinka jakaa kela?

Oman rullan jakaminen on jo julkaistu

 1. Avaa Instagram-sovellus;
 2. Siirry profiiliisi;
 3. Selaa syötettäsi, kunnes löydät kiinnostavan kelan.
 4. Napauta paperilentokoneen symbolia (joka tässä tapauksessa symboloi jakamista);
 5. Valitse tässä vaiheessa kohta «Lisää kela tarinaasi»;

Kuinka jakaa kela muille?

Jos haluat jakaa kelan, paina «Jaa» -painiketta klippien muokkaamisen jälkeen. «Tarinat»-välilehdellä voit valita, haluatko jakaa ne myös tarinana ystävillesi vai suorana viestinä.

Kuinka jakaa video tarinassa?

Kuinka jakaa videoita Instagram-tarinassa

Jos haluat jakaa videon, joka on julkaistu postauksena toisen Instagram-käyttäjän syötteessä, napauta lentokonekuvaketta, jonka löydät videon alapuolelta.

Kuinka sovittaa video Instagramiin?

 1. Etsi Clipchamp.com Google Chrome -selaimella. Avaa selaimesi, siirry osoitteeseen clipchamp.com ja kirjaudu sisään Google-, Facebook- tai sähköpostitililläsi.
 2. Valitse, minkä tiedoston haluat pakata. …
 3. Pakkaa video Instagramia varten. …
 4. Muuta videon visuaalista ulkoasua. …
 5. Julkaise pakattu video.

Kuinka luoda pystysuuntaisia ​​videoita?

10 parasta pystysuuntaista videonmuokkaussovellusta IGTV:lle

 1. iMovie.
 2. Quik.
 3. Video kauppa.
 4. VSCO.
 5. KineMaster.
 6. InShot.
 7. Esiosa.
 8. Adobe Spark Post.

Kuinka estää Instagramia leikkaamasta videoita?

Jos haluat julkaista videon Instagramissa ilman leikkausta iOS:llä, tulee käyttää App Storesta ilmaiseksi saatavilla olevaa InstasizeVideo-sovellusta, joka mahdollistaa videoiden yksinkertaisen ja nopean käsittelyn, josta on mahdollista tehdä sarja. muutoksia optimoidakseen…

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.