Oikea muoto on aivan erilainen heittomerkin kanssa: epämääräinen pronomini kaikki on eliision alainen ennen epämääräistä pronominia muu.

Miten kirjoitat niin paljon enemmän?

Oikea muoto on mikä tahansa muu, jolloin suhteellinen pronomini on ➔elision alainen ennen epämääräistä adjektiivia other.

Miten kirjoitat edelleen oikein?

Vielä tai nyt: oikea kirjoitusasu

Kerromme heti, että oikea versio on tällä hetkellä edelleen, kirjoitettuna yhtenä sanana eikä irrotettuna. Tätä termiä ei siksi saa kirjoittaa millään muulla tavalla kuin yllä näkemällämme tavalla, koska kirjoitusasu on edelleen virheellinen.

Mitä se tarkoittaa muuta?

Mikä tahansa muu voi toimia myös adverbina, on interjektio. … Välihuomautus ilmaisee äkillisen vaikutelman tai syvän tunteen, kuten hämmästyksen, yllätyksen, tuskan, ärsytyksen jne. Sitä käytetään myös puhuttelemaan keskustelukumppania tai tervehdyksenä, jäähyväisenä, noudattamisena jne.

Miten sen sanotaan italiaksi?

Italian nykykielessä nykyinen kirjoitusasu on toistaiseksi ➔yksiverbaatio. Vaihtoehtona muoto (d) asti on nyt parempi. Paavi on toistaiseksi päättänyt, ettei halua kuunnella (V. Spampanato, Giordano Brunon elämä).

Etsi 20 aiheeseen liittyvää kysymystä

Miten kirjoitat tähän mennessä?

Tähän asti käytetty oikeinkirjoitus, ilman heittomerkkiä, kunnioittaa italian kielioppisääntöjä, mutta on tähän mennessä vanhentunut ja tuskin yleistynyt. Yleisempi on ”kunnes (d) tuntiin” -versio.

Miten kirjoitat toisen vuoden?

➔univerbazione toisen vuoden kirjoitusasu on virheellinen, vaikka se olisikin hyvin laajalle levinnyt. Puheessa hyvin yleinen ilmaus voidaan korvata kirjallisesti parafraasilla, kuten viime vuonna tai viime vuonna.

Kuinka myös kertoa milloin?

vaikka locuz. cong. [nell’eventualità in cui, sempre con il verbo al cong.: q. tu me lo chiedessi, non verrei] Myönnetään (myös), että vaikka, jos vaikka, vaikka.

Miten kirjoitat tänään?

Vielä nykyäänkin se on käyttökieli

Nykypäivän tapauksessa kaava, jossa on elision ja heittomerkki, on sen lisäksi, että se on ainoa kieliopillisesti oikea kaava, ja se, josta tulee siksi käyttökielen näkökulmasta sitä enemmän oikea.

Miten Qualor kirjoitetaan?

/ kwa’lora / cong. [grafia unita di qual(e) ora]. – [con valore condizionale, con il verbo al cong. o all’indic.: qualora tu avessi bisogno, conta pure su di me] ≈ siinä tapauksessa, mahdollisesti, siinä tapauksessa, että (tai jossa), siinä tapauksessa, että (lit.) …

Miten kirjoitat sen ennen?

Ennen nyt se on adverbi. Adverbi on lauseen muuttumaton osa, joka voi muokata, harmonisoida tai määrittää verbiä tai muuta adverbiä.

Miten kirjoitat jonkun muun oikein?

Se on kirjoitettu EI MUUTA, ilman heittomerkkiä.

Itse asiassa emme ole läsnä elisionissa (= sanan loppuvokaalin menetys seuraavan sanan alkuvokaalin edessä), joka yleensä ilmaistaan ​​heittomerkillä (esim. ystävä), vaan TRUNCTION ( tai apokoppi).

Mikä muuten on synonyymi?

Ilmaisut: muuten [per indicare, spec. in tono risentito, il verificarsi di una condizione sgradevole: t. l’altro, non ero neppure stata avvertita] ≈ muun muassa, lisäksi, lisäksi, lisäksi.

Kuinka kirjoitat alla ilmoitettuna tai alla?

alityöllisyys (s. masc.) alla (adj.)

Mitä se tarkoittaa nykyään?

Nykypäivänä eli aurinkopäivänä, jolle hetki, jolloin puhumme, kuuluu: o.

Kuinka kirjoitat sen tänään?

Vielä tänäkin päivänä se tarkoittaa: vielä tänään, edelleen, tähän asti; sanoja, joille se on myös synonyymi.

Mitä se tarkoittaa kaikkialla?

[comp. di dove e-unque]. – [in ogni luogo: ti cercherò dovunque] ≈ (perhe) Oikea (tai oikea) ja vasen, kaikkialla, kaikkialla (tai varten) kaikkialla, kaikkialla, (perhe)

Mistä milloin synonyymi?

hetki, tilanne, aika, tilaisuus, hetki. mistä lähtien: kuinka kauan; silloin tällöin: silloin tällöin, siellä täällä.

Synonyyminä italiaksi?

tapa, tapa, keino, menetelmä, syy.

Miten kirjoitat viime vuoden?

Viime vuonna (viime vuonna / viime vuonna) heräsin aina klo 7. Huomasin sen vuosi sitten.

Mitä toinen vuosi tarkoittaa?

Kahdesta syystä: ensinnäkin se on yksi harvoista tapauksista, joissa kolme sanaa on jollain tapaa liitetty toisiinsa kahdella heittomerkillä (samalla tavalla ”dell’alt’anno” ja ”tänä vuonna”); myös virallisen kielen mukaan merkitys on ”viime vuotta sitten” (esimerkiksi täällä), kun taas monet vain tarkoittavat sitä …

Miten muuten sanot?

Muista siis, että näiden kahden välissä oikea on ”Muu.n.” ja L-kirjaimen heittomerkki, joka osoittaa elision, joka välttää kirjoittamasta ”Muu.” ja O:n sijaan käytetään heittomerkkiä .

Entä loput synonyymejä?

prep .: sentään [con sign. avversativo: del r., tutti possono sbagliare] ≈ toisaalta, toisaalta (tai puoli), toisaalta, muuten. 2. a.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.