Röyhelöitä, tylliä, pitsiä. Kuinka pidentää liian lyhyttä mekkoa muodikkaalla tavalla? Ratkaisuja on useita. Yksinkertaisinta on levittää kangasnauha helmaan ja työstää mekon nurjalle puolelle. Lepattava kangas ei vaadi paljoa ompelutyötä ja sopii erinomaisesti aloittelijoille.

Kuinka voin pidentää pitsimekkoa?

Pitsimekkosi pidentämiseen tulee välttämättä käyttää muuta kangasta, joka voi olla silkki, kevyt puuvilla, hyvä synteettinen kangas on myös hyvä. Mittanauhalla tarkalleen kuinka monta senttiä mekkosi tarvitsee venyä.

Kuinka pidentää hääpukua?

Helpoin ratkaisu on ottaa valmiiksi tehty reunus tai koristeet, yhtä pitkä kuin hameen helma, ja ommella se. Tarvittaessa voit lisätä myös kaksi ja peittää suuremman annoksen.

Kuinka venyttää DIY-mekkoa?

Vain pesuallas lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla, kuten vauvashampoolla. Upota suurennettava mekko kylpyammeeseen, anna sen liota noin puoli tuntia ja purista sitä sitten lujasti, mutta huuhtelematta.

Kuinka pidentää hametta?

Jatka kääntämällä hame nurinpäin ja leikkaa pitsinauha, joka on niin leveä kuin vuori ja täsmälleen niin pitkä kuin sen tuumat, joita haluat venyttää. Koska pitsiä ei tarvitse päärtyä, sinun on leikattava vain sentin leveä nauha yhden sauman muodostamiseksi.

Etsi 32 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka venyttää villapaitaa?

Pese neule käsin villanhuuhteluaineella haaleassa vedessä. Anna sen imeytyä ja rullaa se sitten vaakasuoraan vetämällä kohdasta, jossa haluat sen levenevän tai pidentävän. Kun se on kuivunut, silitä se vetämällä kohtia, joista haluat sen antavan.

Kuinka venyttää kutistunutta puseroa?

Liota villapaita

Täytä allas lämpimällä vedellä ja lisää villan pesuun huuhteluainetta tuoteohjeen mukaan. Lisää vaate varovasti ja paina se veteen. Älä sekoita tai ravista ollenkaan. Tyhjennä vesi 20 minuutin kuluttua vaatteen ollessa vielä altaassa.

Kuinka olla ostamatta mekkoa?

Estä mekkoja ja hameita kiipeämästä ylös: Jotta kaikki pysyisi siistinä, suihkuta ohut kerros lakkaa jalkoihin ja reisiisi, kun käytät hametta tai lyhyttä mekkoa. Se on sama temppu, jota voimistelijat käyttävät pitääkseen trikoonsa kunnossa.

Kuinka venyttää t-paitaa kangaspalalla?

Askeleet

  1. Upota t-paita kokonaan haaleaan veteen. …
  2. Lisää veteen 60 ml hoitoainetta. …
  3. Asettele t-paita hyvin ja anna sen imeytyä 10-15 minuuttia. …
  4. Huuhtele paita. …
  5. Etsi tasainen pinta t-paidan ripustamista varten.

Kuinka tehdä farkut leveämmäksi 2 kokoa?

Ota vain liian tiukat ja vielä hieman kosteat farkut pesun jälkeen, levitä ne täydellisesti laudalle ja levitä kuumaa silitysrautaa tasaisesti vyötärön ja reisien alueelle leventääksesi farkkuja. Vaadi niitä alueita, joilla ne ovat enemmän kiinni.

Kuinka pidentää tiukkaa mekkoa?

Myös tässä tapauksessa on tarpeen hankkia lämpimällä vedellä täytetty allas, jonka sisään laitetaan kaksi ruokalusikallista etikkaa. Anna vaatteen liota 30 minuuttia, mutta silloin tällöin, kun se on vielä vedessä, on suositeltavaa pidentää mekkoa vetämällä sitä hieman.

Kuinka kashmirvillapaita venyy?

Upotus booraksiin tai etikkaan (villa, kashmir) Kaada haalea vesi pesualtaaseen. Täytä pyykinpesuun käyttämäsi pesuallas tai ämpäri vähintään 1 litralla lämmintä vettä. Tätä menetelmää suositellaan yleensä villalle ja kashmirille.

Miksi villa leviää?

Miksi villa leviää? Puhtaat villat, jotka voidaan irrottaa, ovat käsiteltyjä antihuovutuksia. … Tuloksena on villa, jolla on erittäin sileä, silkkinen, usein kiiltävä käsi, joka ei tunnu, mutta jolla on usein taipumus tehdä päinvastoin, eli «löystyä» pesun kanssa.

Kuinka saada huovutettu ja kutistunut pusero takaisin?

Yleisin tapa yrittää palauttaa huovutetun villapaidan pehmeyttä on upottaa se pesualtaaseen, jossa on 2 litraa kylmää vettä ja 20 grammaa ruokasoodaa. Anna villavaatteen liota koko yön. Seuraavana aamuna pese vaate pesusaippualla, Marseille-saippualla.

Miten aiot pehmentää villaa?

Toimi seuraavasti: laita altaaseen kylmää tai lämmintä vettä ja noin 20 g (noin kaksi ruokalusikallista) bikarbonaattia. Anna villan liota vähintään kaksi tuntia ja jopa koko yö. Liikuta päätäsi ajoittain hieromalla kuituja: suosit niiden avautumista.

Kuinka lyhentää kynähametta?

Lyhennä kynähame

  1. Pue hame päälle ja suorita haluttu toimenpide kankaan pysäyttämiseksi.
  2. Irrota tapit, aseta mittanauha vyön tasolle ja mittaa koko. …
  3. Leikkaa saksilla pisimmän merkin tasolta. …
  4. Nyt voimme siirtyä helman ompelemiseen.

Kuinka pitkä mekon tulisi olla?

Löydä oikea pituus.

Varmista, että mekko on vähintään nilkan mittainen. Yritä liikkua pukeutumisessa. Kävele pari minuuttia varmistaaksesi, ettet astu sen päälle ja ettei se kompastu.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.