Capraia on yksi Toscanan saariston kauneimmista saarista. Joka vuosi se on turistikohde rantojensa, kristallinkirkkaan meren ja sataman ravintoloiden vuoksi. Saarelle ei kuitenkaan pääse helposti. Sinne pääsee vain Livornon Medicin satamasta lähtevällä Toremarin lautalla, jonka matka kestää 2,45 tuntia.

Kuinka paljon lautta maksaa Capraiaan?

Lautat Livorno Capraia hinnat

Livorno Capraia -lauttojen hinnat voivat vaihdella purjehdusajankohdan mukaan (sesonkiaikana) ja keskihinta on noin 46 €.

Missä yöpyä Capraian saarella?

 • Pysyä. B&B casamia. …
 • Pysyä. Hotelli ”Il Saracino” …
 • Juo ja syö, mitä tehdä, oleskella. Valle di Portovecchion maalaistalo. …
 • Juo ja syö, mitä tehdä, oleskella. Bepponelta. …
 • Pysyä. Park Matkatoimisto. …
 • Pysyä. Rose Agency. …
 • Pysyä. Azzurran puutarha. …
 • Pysyä. La Vela Palazzo Renzi.

Kuinka kauan yöpyä Capraiassa?

Mukavaa lomaa varten Capraiassa tarvitset veneen, ja joka tapauksessa 3 päivää riittää.

Mitä teet Capraiassa?

Capraia Isolan tärkeimmät nähtävyydet

 1. Cala dello Zurletto. Geologiset muodostumat. …
 2. Cala San Francesco. Rannat.
 3. Luola. Rannat.
 4. Zenobiton torni. Paikkoja ja kiinnostavia kohteita.
 5. San Giorgion linnoitus. Belvedere • Linnat.
 6. Sant’Antonion kirkko. …
 7. Pyhän sydämen ja San Nicola Vescovon kirkko. …
 8. Capraian sukellusklubi.

Etsi 28 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka monta asukasta Capraian saarella on?

Capraia kesällä. Saari Korsikan ja Toscanan välillä: tuntematon kohde, joka on löydettävä. 36 mailia rannikolta, 800 metriä tietä, 200 asukasta, pieni satama, yksittäinen kylä Linnoituksen juurella.

Minne lähteä Capraiaan?

Sinne pääsee vain Livornon Medicin satamasta lähtevällä Toremarin lautalla, jonka matka kestää 2,45 tuntia. Livornon Medicin satama on lähellä Quattro Morin patsasta ja vanhaa linnoitusta. Sillan ylittäessä saavut Medicin satamaan, josta lautat lähtevät säännöllisesti Capraiaan.

Missä yöpyä Isola del Gigliossa?

Hotelli Giglio Portossa

 • HOTELLI LA GUARDIA. La Guardia on design-hotelli, joka sijaitsee hallitsevalla paikalla Giglion saaren satamassa merelle päin. …
 • HOTELLI CASTELLO MONTICELLO. Hotel Castello Monticello sijaitsee lumoavalla panoraamapaikalla, josta on näkymät merelle Giglio Porton ja Arenellan rannan välissä.
 • BAHAMAS HOTELLI.

Kuinka kauan lautta kestää Livornosta Capraiaan?

Capraia Livorno lautat

Capraia Livorno -reitti yhdistää Capraian saaren Italiaan. Tällä hetkellä tätä lauttapalvelua liikennöi vain yksi lauttayhtiö, Toremar. Reittiä kuljetaan jopa 8 kertaa viikko ja matka-ajat ovat nopeimmillaan 2 tuntia 45 minuuttia.

Kuinka päästä Pianosaan Piombinosta?

Pianosalle pääsee helposti lautalla Piombinon satamasta, Toscanan rannikolta ja Elban saarelta. Pianosa-lautta liikennöi kerran viikossa varustamon toimesta.

Kuinka päästä Capraia Dall’elbaan?

Capraiaan pääsee ympäri vuoden Livornon satamasta. Kesäisin Elban saarelta lähtee vene, ja puisto järjestää viikoittaisia ​​retkiä. Lähtö on joka perjantai Portoferraiosta ja Marciana Marinasta; ylitys on vastaavasti 2 tuntia ja 1 tunti ja 30 minuuttia navigointia.

Minne jättää auto Livornon satamaan?

Port of Livorno 2000, sisältää suljetun ”Cruise Terminal” -pysäköinnin via dei Marmissa ja sijaitsee satama-aukion sisällä. Se on lähinnä lennolle pääsyä, mutta sillä ei ole mukavuutta olla katettu. Alue on joka tapauksessa valvottu ja tarjoaa edulliset hinnat.

Kuinka kaukana Korsika on Elban saaresta?

Kaksi saarta erottaa vain 27 meripeninkulmaa, noin 50 kilometriä maata, jotka kulkevat nopeasti tälle reitille saatavilla olevilla nopeilla lautoilla, jotka suotuisissa sää- ja meriolosuhteissa ylittävät noin puolessatoista tunnissa.

Kuinka liikkua Giglion saarella?

Saarella on bussiyhteys, joka yhdistää säännöllisesti kolme maata. Tarjolla on ncc-taksipalveluita, auto-, skootteri- ja polkupyörävuokrauspalveluja ja vaihtoehtoisesti voit liikkua myös meritse vuokraamalla veneen tai taksivenepalvelun.

Kuinka monta päivää yöpyä hotellissa Giglio?

Kolme päivää, joiden aikana pääset tutustumaan kolmeen paikkaan, nauttimaan kauneimpien rantojen rentoutumisesta, harrastamaan lempiurheilua tai, jos loma on keväällä tai syksyllä, viettää viikonloppua suloisen puolisosi seurassa.

Missä yöpyä Elban saarella?

Elban saaren hotellit ja majoituspaikat

 • Le Acacie Hotel & Residence. 880 arvostelua. …
 • Anna Fetovaia hotelli. 328 arvostelua. …
 • Park Hotel Napoleone. 551 arvostelua. …
 • Hotelli Airone – Elban saari. 695 arvostelua. …
 • Grand Hotel Elba International. 954 arvostelua. …
 • Aviotel Residence Hotel. …
 • Hotelli Residence Isola Verde. …
 • Hotelli Villa Giulia.

Kuinka päästä Gorgonan saarelle?

Livornon kunnan, Toscanan saariston kansallispuiston ja Livornon vankilan johdon välisessä sopimuksessa määrätään veneestä, joka lähtee Livornosta suoraan Gorgonan laiturille.

Miksi Capraia on kuuluisa?

Vuosisatojen ajan ihmiset ovat omistautuneet kalastukselle ja kaupalle; Vasta äskettäin se on löytänyt turistikutsun luonnon kauneudesta, jota on vaikea löytää muissa luonnonympäristöissä. Se on vulkaanista alkuperää oleva saari, Toscanan saariston kolmanneksi suurin saari Elban ja Giglion jälkeen.

Mitä tehdä Capraiassa lasten kanssa?

Lasten kanssa

Capraia on saari, joka sopii myös lapsille. Cala la Grotta ja Cala della Mortola ovat lapsille sopivia rantoja. Asutussa keskustassa on mahdollista hyödyntää erilaisia ​​palveluita. Lisäksi saaren veneretki, ehkä pysähdyksen kanssa kauneimmissa poukamissa, on erittäin suositeltavaa.

Kuka karkotettiin Capraian saarelle?

Vuodesta 1805 lähtien Capraian saari oli Ranskan hallituksen alaisuudessa mukana Napoleonin sodissa. Päätöksen teki Napoleon, koska hän oli 18. maaliskuuta päättänyt perustaa uudelleen Piombinon ruhtinaskunnan, johon Elban saari kuului, ja testamentata sen sisarelleen Elisalle.

Kuinka monta Capraia-saarta Italiassa on?

Vähän uteliaisuutta Toscanan saariston kahden saaren nimestä. Toscanan saariston muodostavat saaret Elbaa lukuun ottamatta ovat Giglio (21,2 neliökilometriä) – Capraia (19,3) – Montecristo (10,4) – Pianosa (10,25) – Giannutri (2,6) – Gorgona (2,23).

Mitä saaria voi nähdä San Vincenzosta?

San Vincenzo satamaineen on ihanteellinen lähtökohta tutustua Toscanan saaristoon ja muuallekin Aquavision-toimiston järjestämien miniristeilyjen ansiosta, jotka vievät sinut tutustumaan Elban saareen, Capraiaan, Korsikaan, Giglioon ja Pianoaan.

Minkä saaren näet Capoliverista?

Hallinnollisesti Elba on jaettu kahdeksaan kuntaan: Portoferraio, Campo nell’Elba, Capoliveri, Marciana, Marciana Marina, Porto Azzurro, Rio Marina ja Rio nell’Elba.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.