Paras tapa päästä Messinasta Catanian lentokentälle (CTA) on bussilla, joka kestää 2 tuntia 13 minuuttia ja maksaa 9–15 euroa. Vaihtoehtoisesti voit harjoitella, joka maksaa 9 € – 19 € ja kestää 2h 35m.

Miten päästä Messinasta Cataniaan?

Paras tapa päästä Messinasta Cataniaan on bussilla, joka kestää 1h 35m ja maksaa 5-10€. Vaihtoehtoisesti voit harjoitella, joka maksaa 6 € – 14 € ja kestää 1h 57m.

Kuinka paljon taksi maksaa Messinasta Cataniaan?

Taksipalvelu Messinasta Cataniaan ja päinvastoin lentokentälle, Catanian satamaan, keskusasemalle ja kaikkiin muihin Sisilian kohteisiin, varaa tästä.

Kuinka kaukana on Catanian lentokenttä Messinasta?

Catanian lentokentän (CTA) ja Messinan välinen etäisyys on 91 km. Tien pituus on 99,5 km.

Missä FlixBus pysähtyy kohteessa Messina?

Via Giuseppe Garibaldi 263: Messinan linja-autoasema ALSA:lle ja FlixBusille | Busbud.

Etsi 32 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka kaukana Catanian lentokenttä on Catanian keskustasta?

Miten päästä Catanian keskustaan ​​ja kuinka päästä läheisiin paikkoihin. Catanian Vincenzo Bellini -lentokenttä on alle 10 km:n päässä kaupungin keskustasta, mikä tekee yhteydet sekä julkisilla kulkuvälineillä että autolla melko helpot.

Kuinka paljon taksi Catanian lentokentältä maksaa?

Hinta vaihtelee 25-35 euron välillä kuljetettavien henkilöiden mukaan.

Miten päästä Catanian asemalta lentokentälle?

Catanian keskusasemalta on yhteys lentokentälle AMT Alibus -bussipalvelulla, joka lähtee 20 minuutin välein.

Kuinka päästä Syrakusaan Messinasta?

Paras tapa päästä Messinasta Sirakusaan on bussilla, joka kestää 2h 30m ja maksaa 11-16€. Vaihtoehtoisesti voit harjoitella, joka maksaa 12 € – 24 € ja kestää 2h 50m.

Kuinka päästä Syrakusaan Cataniasta?

Paras tapa päästä Cataniasta Siracusaan on juna, joka kestää 1h 2min ja maksaa 5€ – 12€. Vaihtoehtoisesti voit bussilla, joka maksaa 5 € – 8 € ja kestää 1h 6m.

Kuinka pääset Agrigentoon?

Agrigentoon pääsee lennoilla Palermon Falcone Borsellinon lentokentälle, Trapanin Vincenzo Florion lentokentälle tai Catanian Fontanarossan lentokentälle. Lentoasemilta tulee matkustaa bussilla tai autolla ja matka Agrigentoon kestää noin kaksi tuntia.

Miten päästä Messinaan lentokoneella?

Lähin Messinan lentokenttä on Reggio Calabria (REG) -lentokenttä, joka on 16 km:n päässä. Muita lähellä olevia lentokenttiä ovat Catania (CTA) (91,1 km) ja Lamezia Terme (SUF) (99,9 km). Kuinka kauan kestää päästä Messinaan lentokentältä? Matka Messinasta Catanian (CTA) lentokentälle kestää 2 tuntia 13 minuuttia.

Kuinka liikkua Sisiliassa ilman autoa?

Tällä linjalla liikennöivät junat ovat varsin tehokkaita ja koska suurin osa alueen turistikohteista sijaitsee rannikolla, bussi on marginaalinen vaihtoehto: turistinäkökulmasta se voi olla hyödyllinen pienten kaupunkien saavuttamisessa. muutaman kilometrin päässä asemalta…

Miten päästä Catanian lentokentältä Taorminaan?

Vaihtoehtoisesti voit mennä AMT Alibus -bussilla, joka vie Catanian rautatieasemalle (yksi vuoro 20 minuutin välein, klo 5.00-24.00) ja sieltä junalla Taorminaan. Jos haluat vuokrata auton, lentokentällä on useita autovuokraamoita.

Miten päästä Cataniaan laivalla?

Gnv – Grandi Navi Veloci -reitit Genovasta, Civitavecchiasta, Napolista Palermoon ja Termini Imeresen. Grimaldi Lines kulkee Cagliarista ja Napolista Palermoon ja Salernosta Cataniaan.

Kaikki lautat kuljettavat matkustajia ja ajoneuvoja ja ovat erilaisia ​​majoitustyyppejä:

  1. siltakäytävä.
  2. nojatuolit.
  3. eri luokkien hyttejä.

Miten päästä Catanian lentokentältä Giardini Naxosiin?

Paras tapa päästä Catanian lentokentältä (CTA) Giardini-Naxokseen on junalla, joka kestää 1h 36m ja maksaa 6-13€. Vaihtoehtoisesti voit matkustaa bussilla, joka maksaa 7 € – 11 € ja kestää 1h 50m.

Kuinka paljon taksi maksaa Cataniasta Milazzoon?

Maksullinen taksi Catania – Milazzon satama 150 €.

Kuinka paljon taksi maksaa Cataniasta Taorminaan?

Taksimaksu Catania Taormina 80 €

Paljonko yötaksi maksaa?

Hinnat lasketaan taksimittarilla etäisyyden perusteella. Taksilla on peruspäivähinta 3 euroa, joka nousee sunnuntaisin ja pyhäpäivinä 4,50 euroon, kun taas perusyöhinta on 6,50 euroa. Keskustamatkojen hinta on 1 ja 1,10 €/km.

Kuinka mennä Catanian lentokentältä keskustaan?

Mukavin, nopein ja halvin tapa päästä kaupungin keskustaan ​​Catanian lentokentältä on Alibus. Tämä on AMT-yhtiön sukkula, joka yhdistää Catania-Fontanarossan Vincenzo Bellinin lentokentän kaupungin keskustaan ​​sekä Catanian keskusrautatieasemalle.

Miten päästä Catanian lentokentältä Ragusaan?

Catanian lentokentältä Ragusaan matkusta Etna Trasporti -bussilla. Bussi lähtee Catanian päärautatieasemalta ja kulkee lentokentän läpi. Matka on 100 km ja kesto noin 1 tunti ja 30 minuuttia. Kymmenen tai enemmän ovat päivittäisiä Catania Ragusan matkoja.

Miten päästä Catanian lentokentältä Acirealeen?

Lentokentältä on myös mahdollista mennä AMT Alibus -bussilla, joka on käytettävissänne 20 minuutin välein kohti Catanian keskustaa. Jää pois Catanian päärautatieasemalta, josta voit mennä AST-bussilla kohti Acirealea.

Mistä FlixBus lähtee Napolissa?

Tietoja Garibaldista

Yrityksen Garibaldi osoite on Corso Arnaldo Lucci 195 80142 Napoli Italy.

Mihin FlixBus Lecceen saapuu?

Lecce Fermatan osoite on Via della Lira Italiana, 2 73100 Lecce LE Italia. Löydä reitti tälle Leccen bussipysäkille tämän sivun kartan avulla.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.