Vapaaehtoiset, jotka haluavat jatkaa kokemustaan ​​univormussa, voivat hakea VFP1-uudelleenvahvistusta esittämällä erityisen paikan, jossa on käytettävissä yhteensä 2 251 paikkaa, joista 1 211 Italian armeijassa, 564 merivoimissa ja 476 ilmavoimissa.

Kuinka kauan VFP1 vanhentunut kestää?

Armeijan vapaaehtoinen kiinteässä pysähdyksessä yhden vuoden (VFP1) edustaa puolustusvoimien muutosta ammattimaiseksi järjestelmäksi. Rekrytointi tähän tehtävään on ensimmäinen askel kohti sotilasuraa. VFP1:stä tulee VFP4, vapaaehtoiset kiinteässä asemassa 4 vuotta.

Kuinka tulla vapaaehtoiseksi alppilaiseksi?

Päästäksesi Alpinin upseeriksi, sinun on kilpailtava Modenan sotilasakatemiasta ja tullaksesi marsalkkaksi Viterbon armeijan aliupseerikoulussa sinun on osallistuttava marsalkkakilpailuun.

Kuinka tulla vp1:ksi?

Jotta voit tulla armeijan Vfp1:ksi, sinun on osallistuttava julkiseen kilpailuun. Kilpailu on määritelmän mukaan valinta, jossa useat hakijat kilpailevat toisiaan vastaan ​​tietyistä paikoista, sinun tapauksessasi vuodeksi määräaikaisesti vapaaehtoistyön paikoista.

Etsi 40 aiheeseen liittyvää kysymystä

Mikä on todiste VFP1:stä?

VFP1-armeijan fyysiset kokeet koostuvat neljästä perusharjoituksesta, jotka kilpailijoiden tulee suorittaa peräkkäin, tuomariston aika ajoin määräämässä järjestyksessä.

  • Tasainen juoksu 2000 metriä.
  • Tangossa vedot.
  • Push-ups käsivarsissa.
  • Vatsan punnerrukset.

Mitä teet VFP1:n aikana?

Vfp1 on lyhenne sanoista Volunteer in firm, joka on kiinteä vuodeksi. Termi Vfp1 tarkoittaa poikaa tai tyttöä, joka ilmoittautui vapaaehtoisesti Italian asevoimiin: armeijaan, ilmavoimiin, laivastoon. Vapaaehtoinen lyhyessä muodossa on sotilasmies joukkojen sotilaiden roolissa.

Kuinka paljon armeijan vapaaehtoiset tienaavat?

Vuoden kiinteässä pysähdyksessä työskentelevät vapaaehtoiset saavat noin 800 euron kuukausipalkkaa ja 50 euron kuukausikorotuksen VFP 1:lle, joka valitsee työskentelyn Alppien osastoilla.

Kuinka teet sen, Italian asevoimien sotilas – joka kuuluu joukkojen luokkaan – tulee VFP1-rooleista ja palvelee neljä vuotta Italian armeijassa, laivastossa tai ilmavoimissa.

Kuinka monta kysymystä VFP4 2021?

VFP4 Marina 2021 -kilpailun valintakokeet

KULTTUURI-, LOOGILIS-PÄÄTÖS- JA AMMATILLINEN VALINTATESTI, joka suoritetaan yhdessä istunnossa kaikkien puolustusvoimien kilpailijoille, koostuu 100 monivalintakysymyksen hallinnasta, jotka täytetään 80 minuutissa.

Milloin seuraava Allievi Carabinieri 2021 -kilpailu julkaistaan?

Koe järjestetään Fiera di Romassa (Itäinen sisäänkäynti, Via G. Eiffel, Rooma) 15.-24.11.2021. Ilmoituksessa täsmennetään myös, että 29.11.2021 alkaen kirjallisen kokeen tulokset julkaistaan ​​yhdessä kalenteri vaatii fyysisen tehokkuuden testejä.

Kuinka liittyä armeijaan 30 vuoden jälkeen?

Vapaaehtoiset kiinteällä asemalla 4 vuotta (VFP 4) – Pääsy tapahtuu hakumenettelyn kautta. Rekrytointiin voivat osallistua alle 30-vuotiaat, alakoulututkinnon suorittaneet miehet ja naiset, jotka ovat Puolustusvoimiin kuuluvia vapaaehtoisia vuoden määräajassa, palveluksessa tai vapaalla.

Miten jatkat sotilasuraa?

Armeijaksi ryhtyminen, vaatimukset: ikä ja koulutus

kahdeksannen luokan lupa ilmoittautua 1 vuoden määräaikaiseksi vapaaehtoiseksi; ylempi tutkinto osallistua kilpailuihin marsalkkana ja upseerina; tutkinto voi kilpailla suoraan nimitetyn upseerin tehtävästä.

Kuinka liittyä Italian naisten armeijaan?

Kilpailun onnistuneen suorittamisen jälkeen kirjataan tietty harjoitusjakso. Lain nro. 380/1999 mukaan myös naiset voivat osallistua armeijan, ilmavoimien ja merivoimien joukkoon ilmoittautumiseen samalla tavalla kuin miehet.

Kuinka paljon VFP1 tienaa kuukaudessa?

Vfp1:n keskimääräiset kuukausipalkat Italian armeijassa – Italiassa ovat noin 1 064 euroa, mikä vastaa maan keskiarvoa.

Kuinka paljon armeijan kenraali tienaa?

Majuri: 23 175 euroa. Everstiluutnantti: 23 175 euroa. Kapteeni: 22 325 euroa. Toinen luutnantti: 20 587 €.

Kuinka paljon he maksavat VFP1:stä?

Itse asiassa puhuimme palkasta selvyyden vuoksi, mutta teknisesti vapaaehtoisten palkka on päivittäinen palkka; Käytännössä VFP1 saa nettona noin 32 euroa päivässä ja VFP4 noin 37 euroa.

Mihin VFP1:t lähetetään?

Mikä on Rav

Vapaaehtoiskoulutusrykmentti (Rav), kuten termi itsessään osoittaa, on sotilaskeskus, jossa koulutetaan ehdokkaita, jotka ovat voittaneet kilpailun vapaaehtoisiksi vuodeksi kiinteässä muodossa (Vfp1).

Mitä teet satamaviranomaisen VFP1:ssä?

Ryhdy VFP1:ksi – satamaviranomaisiksi

Esiperustetun yrityksen vapaaehtoiset työskentelevät harjoittelijoina operatiivisessa ja koulutustoiminnassa satamaviranomaisten elimessä ja yhteisvoimissa.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *