Kuinka varata lippu verkossa poste.it-verkkosivustolla Napsauta postitoimiston tietosivulla ”Vara lippu” ja viimeistele varaus noudattamalla ohjeita. Lippu lähetetään sähköpostitse käyttäjän varausvaiheessa ilmoittamaan osoitteeseen.

Kuinka tehdä varaus postissa ilman jonotusta?

Kuinka olla jonottamatta postiin varaamalla ajan

Välttääksesi pitkiä jonoja, kun saavut postiin, mitä tahansa sinun täytyy tehdä, voit ensin varata ajan. Siirry vain Poste Italiane -verkkosivustolle ja valitse Varaa lippupalvelu.

Kuinka varata postista WhatsAppilla?

Digitaalisen lipun tilaaminen WhatsAppilla edellyttää, että tallennat älypuhelimeesi numeron 3715003715. Asiakkaan on aloitettava chat, ja Poste Italianen virtuaalioperaattori vastaa ehdottamalla eri vaihtoehdoista, kuten SPID:tä, varata lippu.

Kuinka varata SPID postista?

Siksi, jos haluat avata SPID:n Italian postissa, sinun on sovittava tapaaminen: lataa vain Post Office -sovellus iOS:lle ja Androidille ja varaa sitten ”SPID”-lippu.

Mikä sovellus varata postista?

App Ufficio Postale on italialainen postitoimistosovellus, joka säästää aikaa! Voit hakea kartalta lähimmät Postitoimistot, varata työvuorosi ja tarkastella varattuja lippuja milloin tahansa.

Etsi 20 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka varata aika postissa kirjattuun noutoon?

Varaa vain aika verkossa tai soittamalla numeroon 803 160*.

Kuinka peruuttaa Poste-varaus?

Lyhyen ajan kuluttua lipulle annetaan numero, johon soitetaan varaushetkellä. Jos emme jostain syystä voi mennä postille sovittuna aikana, voimme perua ajan sovelluksen tarjoaman Peruuta varaus -painikkeen avulla.

Mitä minun on tehtävä saadakseni SPID?

Mitä tarvitset SPID:n hakemiseen

sähköpostiosoite. tavallisesti käyttämäsi matkapuhelimen puhelinnumero. voimassa oleva henkilötodistus (jokin henkilökortti, passi, ajokortti) terveyskorttisi verotunnuksella.

Kuinka saada SPID nopeasti?

SPID-tunnistetietojen pyytäminen ja aktivointi on nopeaa ja helppoa: mene vain Register.it-sivustolle tälle palvelulle omistetussa osiossa ja valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva SPID-tyyppi.

Kuinka saada SPID?

Saadaksesi SPID-tunnuksesi sinun on otettava yhteyttä Arubaan, Infocertiin, Intesaan, Namirialiin, Posteen, Registeriin, Sielteen, Timiin tai Lepidaan. Nämä aiheet (kutsutaan Identity Providers) tarjoavat sinulle erilaisia ​​tapoja pyytää ja hankkia SPID, voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan.

Kuinka varata SPID verkossa?

Ennen kuin menet Postiin, sinun on rekisteröidyttävä ennakkoon posteid.poste.it -sivustolla. ja varaa vuorosi kotoa poste.it-verkkosivuston kautta etsimällä lähin toimisto ja valitsemalla ”varaa lippu”, erillisestä postisovelluksesta tai Whatsappin kautta numerosta 371.5003715.

Kuinka tehdä ilmainen SPID kotoa?

Ilmainen SPID Poste Italianen kanssa

  1. lataa PosteID-sovellus.
  2. noudata tunnistusohjeita.
  3. nauhoita matkapuhelimella lyhyt äänivideo pitämällä henkilötodistus ja terveyskortti käden ulottuvilla e.

Kuinka pyytää SPID:tä postissa nopeasti ja ilmaiseksi?

Kuinka pyytää Spidia postitse nopeasti ja ilmaiseksi

Pyydäksesi SPID:tä sinun on siis mentävä mihin tahansa postiin seuraavilla asiakirjoilla: henkilöllisyystodistus, terveyskortti verotunnuksella. puhelinnumero.

Kuinka saada SPID tupakkakaupasta?

Jotta voit tehdä SPID:n tupakkakaupassa, sinulla on oltava: Sähköpostilaatikko, johon pääsee helposti käsiksi; Matkapuhelinnumero, johon rekisteröinnin vahvistava tekstiviesti vastaanotetaan; Voimassa oleva henkilöllisyystodistus (henkilökortti, passi);

Kuinka paljon SPID maksaa postissa?

Spid, postitoimistossa maksaa nyt 12 euroa.

Kuka tekee Spidia ilmaiseksi?

Free Spid henkilökohtaisella tunnistuksella

Poste Italianen vaihtoehtona on palveluntarjoaja, jonka avulla voit saada Spidin maksamatta euroa kasvojentunnistuksesta läsnä ollessa. Tämä on Lepida, joka tarjoaa useita konttoreita Caf-keskuksissa ja muissa julkisissa toimistoissa.

Kuinka paljon SPID maksaa tupakkakaupoissa?

SPID:n aktivointi valtuutetussa tupakkakaupassa ei ole ilmaista. Itse asiassa hinta on 7,99 €, kun pankki 5:n kautta maksamalla aktivointikulut putoavat 6,90 €:iin. Tunnistus on mahdollista pyytää myös videopuhelulla, mutta tällöin aktivointihinta on 20 €.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.