”P. 1 ”osoittaa siirtymän, kun taas jos kysyt” Mistä löydän ajoneuvon rekisteröintiasiakirjassa kilowatit? ”, Tarkista vain, mitä on kirjoitettu kirjaimen vieressä” P. 2″, joka ilmaisee enimmäistehon kilowatteina.

Miten ymmärrän autoni varustelun?

DAT-Italian yksityiskohtaisen koodauspalvelun kautta on mahdollista jäljittää automallin valmistus- ja varustelutiedot alustanumeron avulla.

Mitä p2 tarkoittaa ajoneuvon rekisteriotteessa?

Koodi ”P” on varattu moottorille: ”P. 1 ”siirtymä kuutiosenttimetreinä”, P. 2 ”on suurin teho kilowatteina, mutta sitä ei aina ilmoiteta”, P. … Koodia ”Q” käytetään vain moottoripyörissä ja se ilmaisee tehon ja massan välisen suhteen.

Missä kirjasessa luetaan CO2-päästöt?

Toisessa kvadrantissa vieritetään loppua kohti päästöille omistettuja ääniä: ”U” soinnillinen, ”U. 1 ”taso ilmaistuna desibeleinä ajoneuvon ollessa paikallaan”, U. 2 ”moottorin pyörimisnopeus, jolla” U.:n arvo mitataan.

Mistä luet kirjasen hevoset?

Parametri näkyy vihkossa eli rekisteröintitodistuksessa. Tarkemmin sanottuna suurin nettoteho kilowatteina näkyy toisella sivulla, koodin P.2 vieressä (syrjäytymän ja virtalähteen tyypin välillä).

Etsi 29 aiheeseen liittyvää kysymystä

Miten moottorin hevosvoimat lasketaan?

Muista, että voidaan käyttää hyvin yksinkertaista järjestelmää. Jaa teho kilowatteina kolmella ja kerro sitten tulos 4:llä. Joten jos moottori tuottaa 75 kW, jakamalla 3:lla saamme 25 ja kertomalla tämän arvon 4:llä saamme 100, mikä on hevosvoimaa.

Missä näet auton hevoset?

Ajoneuvon moottorin hevosvoimat näkyvät yhdessä kaikkien muiden teknisten tietojen kanssa ajoneuvon rekisteriotteessa.

Missä kirjasessa näkyy virtaus?

Ajoneuvon rekisteröintiasiakirjan kohta F2 ilmoittaa 3500 kilogramman kokonaispainon. Tämä tarkoittaa, että tämän ajoneuvon hyötykuorma on 420 kiloa.

Missä kirjassa näkyy euroluokka?

Vanhan tyypin rekisteröintitodistuksessa merkintä eurosta löytyy ruudun 2 alareunasta, uudessa A4-muodossa merkintä on laatikon 2 kirjaimessa V. 9 ja se on usein integroitu lisäerittelyyn Laatikko 3.

Mistä näet kirjasen päästöluokan?

Ajoneuvon rekisteröintiasiakirjan kautta:

Ajoneuvon rekisteröintiasiakirjojen kolmannella puolella rivillä V. 9 uusimpien autojen osalta näkyy suoraan ajoneuvon tyyppihyväksyntäluokka ja asiaa koskeva eurooppalainen lainsäädäntö.

Mitä rekisteröintiasiakirja tarkoittaa?

Rekisteröintiasiakirjan muista lyhenteistä meidän on sitten korostettava kirjain ”I”, joka osoittaa auton rekisteröintipäivämäärän, kun taas kirjain ”J” tarkoittaa ajoneuvon luokkaa ja ”J. 1 ”tarkoitettu käyttö. ”J. 2 ”, toisaalta koskee korin tyyppiä.

Mitä ajoneuvon rekisteröintiasiakirjaan lukee?

Rekisteröintitodistus on asiakirja, joka myönnetään auton rekisteröinnin tai uudelleenrekisteröinnin yhteydessä. Tämä asiakirja sisältää tärkeimmät tiedot ajoneuvosta, kuten rekisterinumero, tyhjä massa, ajoneuvon omistaja ja paljon muuta.

Kuka myöntää ajoneuvon rekisteriotteen?

Ajoneuvon rekisteröintiasiakirja, toinen nimi, jolla kortti tunnetaan, sisältää auton tekniset tiedot ja sen on myöntänyt Civil Motorization. Tielaki kieltää ankarasti liikkumisen ilman rekisteröintiasiakirjaa ja määrää mahdollisen peruuttamisen lisäksi sakkoja ja sakkoja.

Kuinka palata auton valmisteluun ilmaiseksi?

Jos malli kiinnostaa sinua, voit yrittää käyttää Sevimiä, portaalia, joka ilmaisen rekisteröinnin jälkeen tarjoaa sinulle kaikki tiedot kiinnostavasta ajoneuvosta, mukaan lukien mallin ja sarjan.

Mitä ovat Euro 2 -koneet?

Euro 2 ovat autoja, jotka täyttävät jonkin seuraavista eurooppalaisista standardeista asetetut päästöstandardit: 94/12 CE, 96/1 CE, 96/44 CE, 96/69 CE, 98/77 CE, 91/542. Käytännössä nämä ovat vuodesta 1996 lähtien rekisteröityjä ajoneuvoja, jotka päästävät ilmaan tiettyjä määriä hiilimonoksidia ja hiukkasia.

Mitkä ovat ne autot, jotka eivät voi liikkua?

Taksi- ja NCC-ajoneuvot jopa 9 istuimelle (M1)

  • Euro 4 diesel ilman DPF.
  • Euro 3, 4 Diesel vakiona DPF:llä ja V.5-kenttärekisteröintitodistuksella> 0,0045 g / km.
  • Euro 4 Diesel vakiona DPF:llä ja ilman arvoa kentässä V.5 rekisterikortti.

Mitä Euro 5 B tarkoittaa?

Standardi on jaettu Euro 5a- ja Euro 5b -standardeihin, joista jälkimmäinen on ollut voimassa vuodesta 2012. Ensimmäistä kertaa on asetettu raja bensiiniautojen hienopölypäästöille, joiden hiilidioksidipäästöt eivät saa olla yli 1 g/km, 0,075 g / km Hc, 0,06 g/km Nox ja 0,005 g/km Pm.

Mitä tarkoitetaan ajoneuvon kantamalla?

Ajoneuvon kantavuus (hyötykuorma) saadaan kokonaismassasta vähennettynä taarapainolla.

Mikä on kuorma-auton ulottuvuus?

KAPASITEETTI on enimmäiskuorma, jonka ajoneuvo voi kuljettaa rekisteröintitodistuksen (vihkon) asettamissa rajoissa. TARE on kuormaamattoman ajoneuvon massa, eli vain varapyörän ja kuljettajan kanssa.

Kuinka laskea hevosvoimat siirtymän mukaan?

Tarkka siirtymän arvon tarkastelun jälkeen fiskaalisen hevosvoiman laskemiseksi on tarpeen: – nostaa siirtymä arvoon 0,6541; – kerro potenssin tulos 0,14186:lla; – katkaise saatu tulos, eli poista kaikki desimaaliluvut jättäen loput luvusta ennalleen.

Kuinka paljon verohevoset vaikuttavat vakuutuksiin?

Fiskaalisilla hevosilla on tässä suuri rooli. Yleensä joka toinen verohevonen lisää palkkiota. Ajoneuvon virtalähde: yleissääntö sanoo, että mitä pienemmät polttoainekustannukset, sitä enemmän autoa käytetään ja siten onnettomuuksien todennäköisyys kasvaa.

Miten hevoset lasketaan?

Mutta tehon mittayksikön määritelmä vaihteli maantieteellisten alueiden välillä. Sen määritelmä on kuitenkin ainutlaatuinen: 1 CV = 75 kgf m / s = 735,49875 W, joten se vastaa 75 kgf (kilovoiman) painon nostamista nopeudella yksi metri sekunnissa tai 75 kgf m / s.

Miten hevoset lasketaan kilowatteina?

Siksi: – siirtyäksesi hv:sta kW:iin sinun on kerrottava 0,735:llä; – siirtyäksesi kW:sta hv:iin, jaa 0,735:llä; Muuntaminen hevosvoimien ja kW:n välillä on toistuvaa monissa yhteyksissä: auton superveron laskemisesta aloittelevan kuljettajan saamien autojen tehorajojen määrittelyyn.

Kuinka paljon on 1 kW?

Yksi kilowatti vastaa 1000 wattia. Usein kilowatteina ilmoitettuun tehoon liittyy arvo hevosvoimaina: yksi kW vastaa 1,36 hv. Watti on kansainvälisen yksikköjärjestelmän tunnustama tehon mittayksikkö.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.