Tuotteen toimituksen tulee tapahtua 5 arkipäivän sisällä ostajan valitsemasta toimitustavasta riippuen. Toimitusajat vaihtelevat paketin määränpään ja varustamon mukaan: Yleensä lähetykset kotimaassa kestävät 2-5 työpäivää.

Miten toimitus toimii Vintedin kanssa?

Joka tapauksessa toimitus Vintedillä on yksinkertaista, valitse vain meille automaattisesti ehdotettu toimitustapa, tulosta meille lähetetyt tarrat, kiinnitä ne pakettiin ja vie paketti meille määrätyn kuriirin lähtökonttoriin. . Vinoituja laivoja Italiassa ja ulkomailla.

Mitä tapahtuu, jos et lähetä pakettia Vintedissä?

2) Jos olet myyjä ja joku ostaa tuotteesi, tulosta lähetystarra, mutta älä lähetä tuotetta 5 työpäivän kuluessa, järjestelmä peruuttaa kaupan, palauttaa rahat ostajalle ja luo arvostelun, jossa on ⭐️ sinä.

Miten Vinted toimittaa?

Kun ostat tuotteen, voit vastaanottaa tilauksen haluamallasi toimitusvaihtoehdolla.

Valitsemassasi noutopisteessä/postissa/lokerossa:

 1. UPS.
 2. italialainen posti*
 3. InPost.
 4. BRT-fermopiste.

Kuinka vaihtaa Courier Vintedissä?

Voit muuttaa ostajillesi tarjoamiasi toimitustapoja vain ennen kuin he ostavat tuotteet. Voit tehdä tämän hallitsemalla toimitusvaihtoehtoja Asetuksissa. Ostajat valitsevat, miten he haluavat vastaanottaa tuotteen, ennen kuin painavat Osta-painiketta.

Etsi 40 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka ladata Vinted label?

Palvelukeskus

Sitten voit käyttää tarraa verkossa postilaatikkosi kautta tai ladata sen suoraan Vintedin keskustelunäytöstä. Jos et voi ladata lähetystarraa: Tarkista sähköposti ja lataa tarra keskustelunäytöstä.

Mitä tapahtuu, jos en lähetä Vintediä 5 päivän kuluessa?

Kun myyt tuotteen, saat lisäohjeita sähköpostiisi ja myös Vinted-postilaatikkoosi. Tässä on joitain yleisiä ohjeita: Käytä ohjeissamme mainittua toimitusvaihtoehtoa. Toimita tuote 5 päivän sisällä, muuten tilaus voidaan peruuttaa.

Miten Vintedin maksaminen toimii?

Vinted-maksut toimivat seuraavasti: Ostaja maksaa tuotteesta ja maksu näkyy Vinted-saldossasi ”odottavana saldona”. Ostaja painaa Kaikki heti tuotteen vastaanottamisen jälkeen (tai kaksi päivää toimituksen jälkeen, jos ostaja ei ilmoita ongelmista).

Kuinka luotettava Vinted on?

Vinted on sekä työpöydältä että sovelluksesta saatavilla oleva alusta, jonka avulla voit myydä ja ostaa verkossa turvallisesti ilman lisäkustannuksia. Pelkästään Euroopassa 34 miljoonan käyttäjän käyttämä Vinted on täysin turvallinen sekä ostajille että myyjille.

Paljonko Vintedin toimitus maksaa?

Suuren Vinted-paketin, kansainvälisen 15 kilon painon, lähetys maksaa vain 27,50 euroa, jos käytät UPS-tukiasemaverkkoa. Ja 29,90€ jos haluat kotiinkuljetuksen.

Kuinka lähettää vaatepaketti?

Aseta vaatteet muovipusseihin kosteusvaurioiden välttämiseksi. Aseta lähetettävät vaatteet laatikon sisään ja täytä mahdolliset aukot sanomalehdellä tai kääremateriaalilla. Sulje ja sulje laatikko runsaalla teipillä.

Minne Vinted Poste Italiane -paketti lähetetään?

Tästä päivästä lähtien voit myös käyttää Punto Postea tavaroidesi lähettämiseen. Valitse 10 000 Italiassa saatavilla olevasta tupakkakaupasta, baarista, paperikaupasta, lehtikioskista ja KiPoint-liikkeestä.

Kuinka Vinted-saldo siirretään jälkimaksuun?

Siirry profiiliisi ja paina Asetukset. Valitse Siirtoasetukset. Paina Lisää nykyinen tili ja syötä haltijan etu- ja sukunimi, tilinumero ja osoite. Paina Siirto ja Vinted-saldollasi käytettävissä oleva summa siirretään Vinted-tiliin liitetylle pankkitilille.

Kuinka ottaa yhteyttä Vinted-operaattoriin?

Itse asiassa, vierailemalla virallisella Vinted-sivulla löydät sinua odottavan sinisen painikkeen tekstillä ”kirjoita viesti”, sitä napsauttamalla voit aloittaa ongelmasi kuvauksen ja Vintedin edustaja vastaa sinulle mahdollisimman pian.

Mitä mieltä olet Vintedistä?

MYYDYT KENGÄT, JOITA OSTAJA EI OLE KOSKAAN MAKSAA, EI MYÖNTÄ HYVITYKSIÄ EIKÄ VÄLITTÄ MUKAAN SANOSSA, JOTKA ON JÄRJESTÄVÄ JA SIIN OLEN HYVINNYT RAHAT MYYNNISSÄ JA JOKA OLEN OTTANUT NIILLE, ETTÄ EPÄREHELLINEN HENKILÖ ON! MUUT IHMISET VINTEDILLÄ VAHVISTAVAT, ETTÄ HE OVAT MYÖS RAHAA MENETETTY! VÄLTTÄMINEN OIKEIN!!!

Kuinka laittaa kortti Vintediin?

Luotto-/pankkikortilla maksaminen on turvallinen tapa tehdä ostoksia Vintedissä.

Luotto-/debit-kortin lisääminen:

 1. Kirjaudu profiiliisi ja valitse Asetukset.
 2. Valitse Maksut.
 3. Valitse Lisää kortti.
 4. Seuraa näytön ohjeita ja lisää kaikki korttisi tiedot.

Miten Depopia käytetään?

Depopin toiminta on hyvin yksinkertaista, rekisteröidyt vain muutamassa vaiheessa, lataat kuvat vaatteista, joita haluat nähdä, ja siinä kaikki! Depop on verkkoalusta, jonka avulla voit myydä ja ostaa uusia ja käytettyjä vaatteita, kenkiä ja asusteita. Depop on helppoa, nopeaa ja turvallista.

Kuinka tulla Pro-myyjäksi Vintedissä?

 1. VINTED opas PRO SELLERS.
 2. Ryhdy Vinted Pro -myyjäksi.

 3. Vaaditaan?
 4. Luo Vinted-tili tai kirjaudu sisään.
 5. Täytä kelpoisuusehdot
 6. Anna yrityksesi tiedot.
 7. Lue ja hyväksy Pro Sellers -palvelun käyttöehdot.
 8. tavaroiden myynti ammattimyyjänä: velvollisuutesi.

Kuinka tulla Pro Vinted -myyjäksi?

Kirjaudu ulos tililtäsi ja rekisteröidy sitten myyjäasiantuntijaksi toisella sähköpostiosoitteella ja puhelinnumerolla. Kun olet seurannut yhtä yllä mainituista linkeistä, pyydämme sinua: Anna lisätietoja yrityksestäsi: SIRET-numero (INSEE:n myöntämä 14-numeroinen yritystunnus)

Kuinka luoda lähetysetikettejä?

Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä Avery DesignPro Lightiin, joka on ilmainen ohjelma, jonka avulla voit luoda ja tulostaa kaikenlaisia ​​tarroja erittäin yksinkertaisella tavalla. Sen avulla voit tehdä osoitetarrojen lisäksi myös tarroja CD- ja DVD-levyille, tarroja kansioihin ja paljon muuta.

Mitä voit myydä Vintedissä?

Vintedissä voit myydä:

 • Vaatteet, jalkineet ja asusteet naisille, miehille ja lapsille.
 • Leluja, huonekaluja ja vauvan tarvikkeita.
 • Tekniset lisävarusteet, kuten kuulokkeet, älykellot, matkapuhelinkotelot ja vastaavat tuotteet.
 • Kodintarvikkeet, kuten liinavaatteet, astiat ja asusteet.
 • Kirjat.

Miten pakkaus tehdään?

Hanki jäykkiä aaltopahvilaatikoita, ainakin kolminkertaista aaltopahvia. Pakkaa aina yli asettamalla laatikko isompaan laatikkoon. Jos jokaista kirjaa ei voi kääriä kuplamuoviin, suosittelemme, että erotat kirjat toisistaan ​​pahvi- tai polystyreeniarkilla.

Kuinka peruuttaa Vinted-siirto?

Sinun ei tarvitse tehdä mitään ”peruuttaaksesi” siirron. Jos siirto palautetaan, summa palautetaan Vinted-saldollesi 2 viikon kuluessa. Siirry Maksuasetuksiin ja syötä tietosi uudelleen huolellisesti.

Mikä on Vinted-saldo?

Vinted Balance on sähköinen kukkaro, johon myyjän tulot siirretään ja säilytetään turvallisesti ostajan käyttämästä maksutavasta riippumatta.

Mitä kortteja Vinted hyväksyy?

Voimassa olevat luotto-/pankkikortit: Vinted hyväksyy kaikki luotto- ja pankkikortit, mukaan lukien prepaid- ja sähköiset kortit.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.