Monikäyttöinen keittiötyökalu. Kädessä pidettävä monitoimikoneemme käyttää innovatiivista terä- ja vispiläjärjestelmää kastikkeiden, smoothien, majoneesin, vinegrettien ja muiden valmistukseen. Sopii ruokien valmistamiseen kuin todellinen kokki yksinkertaisesti ja nopeasti, ilman sähköä.

Kuinka paljon Tupperware-muskettisoturi maksaa?

MUSKETTORIKOK TUPPERWARE – 58,00 EUR | PicClick IT.

Mihin Turbo Chef Max Tupperware on tarkoitettu?

Turbo Chef Maxilla voit luoda omia tuoreita kotitekoisia kastikkeita, voiteita, marinadeja, vauvanruokia ja jopa smoothieita runsaalle aamiaiselle! Kahden osan avulla voit leikata ja sekoittaa helposti. Valitse vain sisäosa, leikkaa se ja laita ruoka siihen.

Kuinka käyttää Tupperware-chopperia?

Tupperware Turbo Chef -silppurin toiminta on todella alkeellista: kun ainekset on laitettu sisään, sinun tarvitsee vain sulkea silppuri ja vetää johdosta. Tämä aktivoi terät, jotka pilkkovat sisällön.

Kuinka käytät Tupperware Musketeeria?

Käytä veitsen takapuolta raaputtaaksesi ruoka pois teristä. Älä koskaan kanna tai nosta Supersonic Musketeeria kaapelista. Säilytystä varten laita aina teräsuojus päälle ja aseta teräsisäke säiliön keskelle tapin päälle. Aseta suppilo säiliön sisään.

Etsi 40 aiheeseen liittyvää kysymystä

Mitä muskettisoturit tekevät?

Muskettisoturi on musketilla aseistettu sotilas. He olivat tärkeä osa varhaismodernin armeijaa, erityisesti Euroopassa. Useimmissa tapauksissa he palvelivat jalkaisin jalkaväkenä, mutta joissain tapauksissa hevosen selässä: ritarina tai lohikäärmeenä.

Kuinka paljon Tupperware monitoimikone maksaa?

Esimerkiksi hintaan 35,99 € löydät tuotteen Tupperware Turbo-Chef sipulileikkuri, Color Red, D158, P 20865, Rot, Ø 10,8H 9,5 cm, 24 kpl, yksi ostetuimmista malleista 4,8 keskiarvotähteellä tuotteen ostaneet ja arvostellut asiakkaat.

Mikä on paras chopper?

Hyvän ja samalla taloudellisen sähköleikkurin tunnistamiseksi suosittelemme, että arvioit Imetec Dolcevita -mallin huolellisesti, koska se pystyy takaamaan optimaaliset tulokset erittäin terävien ruostumattomasta teräksestä valmistettujen terien ansiosta, jotka pilkkovat ruoan ja jotka asetetaan nopeasti ja tehokkaasti.

Miten Turbo Chef puretaan?

SuperSonic Chopper Compact voidaan purkaa neljään osaan: pohja, terän sisäosa, yläkansi ja alakansi. Irrota mekanismi/kansi alustasta pitämällä pohjasta lujasti kiinni ja kiertämällä bajonettia vastapäivään, kunnes se vapautuu.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.