Rai Premium tarjoaa kaksi kopiota: lauantaisin klo 15.45-19.20 ja maanantaisin noin klo 00.00-03.25. Myös RaiPlayssa on kaikki saippuan tähän päivään mennessä lähetetyt jaksot, jolloin voit katsoa jaksot milloin ja miten haluat.

Milloin naisten paratiisi 5 alkaa taas?

Naisten paratiisi on palaamassa!

Maanantaista 13.9.2021 alkaen Rai 1 -saippuaoopperan uskolliset pääsevät ottamaan selvää, mitä tapahtuu kuudennessa kaudella, joka tähän mennessä vuotaneen mukaan tulee olemaan täynnä käänteitä!

Milloin naisten paratiisi esitetään Rai 1:ssä?

Naisten paratiisi lähetetään maanantaista perjantaihin klo 15.55 Rai 1:llä.

Kuinka arvioida fiktiota?

Jos haluat katsoa Rai-fiktiota tietokoneeltasi, sinun on käytettävä RaiPlayta, valtion TV:n virallista portaalia. Itse asiassa kaikkien Rai-kanavien suoran katselun lisäksi kyseinen sivusto mahdollistaa pääsyn runsaaseen tilaussisältöön ja viimeisten seitsemän päivän ohjelmiin.

Kuinka arvostella vanhaa Rai-fiktiota?

Kuinka tarkastella televisiossa jo esitettyä ohjelmaa? RaiPlayssa voit katsoa TV-oppaan/toiston kautta laajan valikoiman nimikkeitä, joita on esitetty Rai-televisiokanavilla viimeisen 7 päivän aikana. Pääset TV-oppaaseen/toistoon valitsemalla navigointivalikosta TV-kanavat> TV-opas/toisto.

Etsi 21 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka tarkastella Mediasetin fiktiota menneiltä vuosilta?

Mediaset-fiktiosarjan katseluun voit käyttää Mediaset Infinity -palvelua televisiossasi, kunhan sinulla on Mediasetin tarjoamaan suoratoistopalveluun yhteensopiva televisio tai dekooderi, joka mahdollistaa myös sisällön katsomisen pyynnöstä ilmaiseksi. TV:ssä lähetetty…

Milloin on naisten paratiisi tänään?

Naisten paratiisissa on nyt kuudes kausi, tapaaminen on päivittäin – maanantaista perjantaihin – Rai1:llä klo 15:55.

Milloin naisten paratiisi alkaa syyskuussa 2021?

Il Paradiso delle Signore Odotukset 27.9.2021: Vittorio haluaa Floran uudeksi stylistiksi! Katsotaan Il Paradiso delle Signoren jakson esikatselut Rai1:llä 27.9.2021.

Milloin naisten paratiisi 2021 alkaa?

Katsotaanpa kaikki viikoittaiset Il Paradiso delle Signoren ennakkoesitykset 13.-17.9.2021. Il Paradiso delle Signore lähetetään maanantaista perjantaihin klo 15.55 Rai1:llä.

Milloin The Paradise of the Ladies 6 ilmestyy?

Milloin Heaven of the Ladies 6 -kausi saapuu? Rai 1:llä 13.9.2021 alkaen. Se on nyt virallista. The Paradise of the Ladies 6 -kausi on tulossa.

Milloin Pizzofalcone-paskiaiset alkavat taas?

I Bastardi di Pizzofalcone: neljännen jakson juoni ja sen esitysaika. I Bastardi di Pizzolfalconen neljäs jakso lähetetään Rai1:llä klo 21.25 maanantaina 11. lokakuuta.

Milloin doc 2 alkaa?

Asiakirja 2, kun toinen tuotantokausi esitetään

Samaan aikaan Rai 24. kesäkuuta lähettää Doc-In your hands -elokuvan koko ensimmäisen kauden uusintoihin.

Missä voit nähdä naisten paratiisin uudelleen?

Ne, jotka eivät voi seurata Alessandro Tersignin tähdittämää lähetystä suorana Rai 1:llä, voivat aina noutaa jaksot uusintana Rai Premiumista tai käyttämällä Internetiä ja RaiPlay.it:n tarjoamaa suoratoistoa.

Mistä he tekevät naisten taivaan?

Naisten paratiisi: näin, milloin ja missä nähdään päivittäinen RAI-saippua, lähetetään maanantaista perjantaihin Rai 1:llä klo 15.40. Jaksojen toistot lähetetään Rai Premiumissa lauantaisin klo 15.45-19.20 ja maanantaisin noin klo 00.00-03.25.

Kuka jättää naisten paratiisin?

Agnese mustasukkainen Armandolle Il Paradiso delle Signoressa Ennakoinnit 5. lokakuuta 2021. Giuseppen palattua Agnese on päättänyt päästä eroon Armandosta. Valitettavasti heidän rakkaustarinansa ei voi jatkua, ompelija on naimisissa oleva nainen, eikä voi välttyä tehtävistään.

Kuinka arvioida Canale 5:n fiktiota?

Mediaset Infinity on itse asiassa virallinen Mediaset-portaali, jonka kautta on mahdollista tarkastella ohjelmia, jotka lähetetään Canale 5:llä, Italia 1:llä, Rete 4:llä ja kaikilla muilla Mediasetin kodin ilmaisilla kanavilla täysin laillisesti ja ilmaiseksi. tapa (sopia kestämään joitain mainoksia).

Kuinka tarkistaa Mediaset Play?

PC- ja Mac-tietokoneet mediasetplay.it-sivuston kautta; Android-älypuhelin / tabletti / iPhone / iPad lataamalla ilmainen Mediaset Play -sovellus, joka on yhteensopiva Chromecastin ja AirPlayn kanssa; Smart TV ja dekooderi sovelluksella Mediaset Digital Terrestrial- tai Tivù Sat -kanavilla.

Kuinka katsella tv-sarjoja?

Ilmaiset lailliset TV-sarjasivustot

  1. Raiplay.it. Erinomainen, ilmainen ja uusilla nimikkeillä varustettu portaali, jonka kautta on mahdollista katsoa suoria rai-kanavia, mutta myös elokuvia, dokumentteja, musiikkia, tv-sarjoja ja fiktiota. …
  2. MediasetPlay.it. …
  3. DPlay.com. …
  4. YouTube.com. …
  5. Vodkey.it. …
  6. PopCornTV.it. …
  7. Vvvvid.it.

Kuinka voit nähdä kadonneen Rain jakson?

Jos televisiosta näkemättä jäänyt ohjelma lähetettiin Rai-kanavilla, voit katsoa sen käyttämällä RaiPlay-palvelua, joka on saatavilla tietokoneelta sen virallisilla verkkosivuilla, mutta myös älypuhelimilla ja tableteilla lataamalla ilmainen sovellus Androidille ja iOS:lle.

Missä voit nähdä RaiPlayn?

Voit tarkastella ohjelmia, jotka on esitetty viimeisen 7 päivän aikana Rai 1:llä, Rai 2:lla, Rai 3:lla, Rai 5:llä, Rai Premiumilla, Rai Gulpilla ja Rai YoYolla. Rai Play -palveluun pääsee miltä tahansa Rai-kanavalta (palvelu on tilapäisesti keskeytetty Rai 2HD- ja Rai 3HD -kanavilla) napsauttamalla kaukosäätimen ”sovellus tai mhp” -painiketta.

Kuinka arvioida toisen kauden dokumentti?

DOC – Käsissäsi kopiona Raiplayssa ja Rai Premiumissa

Uusi italialainen lääketieteellinen draama on ilmeisesti kopioitu RaiPlay-suoratoistoalustalla, jossa on mahdollista katsoa kaikki jaksot kokonaisuudessaan.

Milloin Red Door 3 alkaa?

Toistaiseksi se on puhdasta spekulaatiota. Lino Guanciale, Leonardo Cagliostron tulkki, televisiossa Sorrisi e Canzoni 14. tammikuuta 2021 antaa viitteen La porta rossa 3:n uloskäynnistä.

Milloin Magnum Paradiso ilmestyy?

Magnum Inferno, Magnum Purgatorio ja Magnum Paradiso ovat saatavilla vastaavasti maaliskuussa ja huhtikuussa, toukokuussa ja kesäkuussa ja viimeinen, Magnum Paradiso tässä heinäkuussa ja elokuussa.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.