Indeksi

 • Monialustaiset videoleikkausohjelmat. VideoProc. Wondershare Filmora. Avidemux. Lightworks.

 • Ohjelmat videoiden leikkaamiseen Windowsissa. AVI-jakaja. Solveigmm AVI Trimmer + VirtualDub Mod. Windows Live Movie Maker.

 • Ohjelmat videoiden leikkaamiseen macOS:ssä. iMovie. Final Cut Pro.

Kuinka leikata video ilmaiseksi?

Indeksi

 1. Ilmaisia ​​ohjelmia videon leikkaamiseen. Windows 10 -valokuva. Avidemux (Windows / macOS / Linux) QuickTime Player (macOS) iMovie (macOS)
 2. Ilmainen online-videoleikkausohjelma.

Kuinka leikata pala videosta?

kohteeseen). Käsin

 1. Vedä videot mediakirjastosta aikajanan videoraidalle.
 2. Jos haluat leikata videon alun ja lopun nopeasti, siirrä punaista palkkia aikajanalla, klikkaa saksikuvaketta, napsauta sitten hiiren oikeaa painiketta ja valitse Leikkaa tai Poista.

Kuinka leikata MP4-videota ilmaiseksi?

Ensimmäinen ohjelmisto, jota suosittelen kokeilemaan, on Avidemux. Se on ilmainen ja avoimen lähdekoodin videoeditointiin tarkoitettu ohjelma, jonka avulla voit muokata kaikkia tärkeimpiä videomuotoja, mukaan lukien MP4, käytännöllisesti ja intuitiivisesti. Se on yhteensopiva Windowsin, macOS:n ja Linuxin kanssa.

Kuinka leikata videota VLC Media Playerilla?

Jos toisaalta olet kiinnostunut muuttamaan elokuvan otoksen VLC:ssä, napsauta toiston aloittamisen jälkeen Video-valikkoa, siirrä hiiren osoitin siihen liitetyn Rajaa-kohdan päälle ja valitse haluamasi otos. mieluummin näkyviin tulevasta lisävalikosta.

Etsi 30 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka leikkaat videon Windows Media Playerilla?

b) Mene sitten valikon kohdasta Tools-> Plug-in> SolveigMM WMP Trimmer Plugin. Tämä mahdollistaa laajennuksen käynnistymisen Windows Media Playerissa. Toista nyt tiedosto, jonka haluat leikata. Siirrä sininen kohdistin elokuvaa pitkin rajauskohtaan ja paina ”Start”-painiketta.

Kuinka leikata videota Windows 10:ssä?

Toinen tapa, paljon nopeampi, on napsauttaa hiiren kakkospainikkeella videota avataksesi, valitse avata ja valitse sitten valokuvasovellus luettelosta. Kun se on avattu, klikkaa oikealla painikkeella missä tahansa videossa ja napsauta sitten Leikkaa.

Kuinka leikata MP4-tiedostoja?

Avidemux. Avidemux on videoeditori, joka tarjoaa useita toimintoja, mukaan lukien videon rajaamisen MP4-, MPG-, FLV-, MOV- ja moniin muihin muotoihin. Leikkaa MP4 tällä työkalulla asenna se tietokoneellesi, valitse tiedosto, aseta leikkauskohta ja tallenna uusi leike.

Kuinka leikata liian suuri video?

Kuinka leikata online-video

 1. Online Video Cutter. Toinen hyvä palvelu, jota voit käyttää verkossa videoiden muokkaamiseen, on ”Online Video Cutter”. …
 2. Wincreator. Videon rajaaminen tällä palvelulla on hyvin yksinkertaista: käytä ”Valitse tiedosto” -painiketta tai vedä sinua kiinnostava video ikkunaan. …
 3. Video Toolbox.

Kuinka leikkaan videon matkapuhelimestani?

Lähes kaikissa Android-laitteissa on jo sisällä toiminto, sovellus, jonka avulla voit leikata videoita tarpeidesi mukaan. Voit käyttää tätä ominaisuutta avaamalla ja toistamalla videon. Napsauta pelatessasi yläreunassa olevaa Menu-painiketta ja valitse sitten Rajaa-toiminto.

Kuinka tallentaa osa videosta Youtubesta?

Lataa Youtube-videoita YTCutterilla

 1. Liitä linkki Youtube-videoon, josta haluat ladata videon, ja paina Käynnistä.
 2. Video toistetaan. Paina Aloita ja sitten Lopeta asettaaksesi videon osan, jonka haluat ladata.

Kuinka jakaa vain osa Youtube-videosta?

Itse asiassa tässäkin tapauksessa sinun tarvitsee vain tarkastella sinua kiinnostavaa videota, napauttaa Clip-vaihtoehtoa, valita leikattava osa videosta sopivilla kohdistimilla ja syötettyäsi leikkeen nimen, paina Jaa leikkeet -painiketta.

Kuinka muokata MP4-tiedostoa?

Windows Movie Maker on loistava videoeditointityökalu ja se on ollut osa Windows-järjestelmää useiden vuosien ajan. Se tukee useita videoformaatteja, mukaan lukien MP4, MOV, AVI, WMV, M4V ja muut. Drag-n-drop-toiminnon avulla voit helposti lisätä videoleikkeitä tietokoneeltasi ja pudottaa ne ohjelmaan.

Kuinka leikata MP4-videoita Movie Makerilla?

Miten? Selitän sen sinulle heti. Ensinnäkin, siirry ohjelman Muokkaa-välilehteen ja napsauta Rajaa-painiketta, käytä sitten kahta soittimen sivuilla näkyvää ilmaisinta asettaaksesi elokuvan aloitus- ja loppupisteet ja napsauta Tallenna rajaus -painiketta. tallentaaksesi muutokset.

Kuinka leikata äänitiedosto?

Kuinka leikata ääntä verkossa

Jos et halua ladata uusia ohjelmia tietokoneellesi, voit leikata äänitiedostojasi Cut Audio online -sovelluksella. Se on ilmainen, erittäin helppokäyttöinen, toimii minkä tahansa selaimen ja käyttöjärjestelmän kanssa ja antaa sinun työskennellä kaikkien suosituimpien ääniformaattien kanssa.

Kuinka tehdä videoita Windows 10:ssä?

Jos käytät Windows 10:tä, ensimmäinen videonmuokkaustyökalu, jota suosittelen käyttämään, on Valokuvat. Tämä on Microsoftin uusimman käyttöjärjestelmän oletuskuvakatseluohjelma, jonka avulla voit nimestä huolimatta myös toistaa videoita ja tehdä perusmuutoksia.

Kuinka luoda mp4-tiedosto?

Kuinka luoda mp4-tiedostoja

 1. Luo videotiedosto. Voit käyttää olemassa olevaa videotiedostoa tai tallentaa uuden. …
 2. Etsi ohjelma, joka voi tallentaa videon mp4-muodossa. …
 3. Lataa koodekki, jos ohjelma ei tue mp4. …
 4. Avaa ohjelma ja sitten videotiedosto, jonka haluat muuntaa mp4-muotoon.

Kuinka muokkaan tietokoneelleni tallennettua videota?

10 ilmaista ohjelmaa videoiden luomiseen ja muokkaamiseen

 1. Lightworks. Aloitetaan ensimmäisestä ilmaisesta videonmuokkausohjelmistosta: Lightworks. …
 2. VideoPad Video Editor. Oletko aloittelija? …
 3. Avidemux. Toinen hyvin yksinkertainen ohjelma on Avidemux. …
 4. Laukaus.
 5. VSDC ilmainen videoeditori. …
 6. Windows Movie Maker. …
 7. iMovie. …
 8. Musta magia.

Kuinka muokata videon tekstiä?

Voit tehdä tämän napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella muokattavaa videota ja valitsemalla avautuvasta valikosta kohdat Avaa sovelluksella > Kuvat. Kun tämä on tehty, napsauta valokuvasovelluksen käynnistymisen jälkeen Muokkaa ja luo> Luo video yläreunassa olevilla tekstikohdilla.

Kuinka linkitän YouTube-videon tarkaan minuuttiin?

Aloita video YouTubessa. Kun saavutat pisteen, josta haluat jakaa sen, keskeytä. Napsauta videota hiiren kakkospainikkeella ja valitse Kopioi videon URL-osoite nykyisellä minuutilla -vaihtoehto. Vaihtoehtoisesti voit klikata videon alla olevaa Jaa-painiketta.

Kuinka muokkaat YouTube-videota?

Muokkaa videon tietoja

Kirjaudu sisään YouTube Studioon. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Sisältö. Napsauta videon nimeä tai pikkukuvaa. Valitse videoasetukset ja valitse Tallenna.

Kuinka lataat YouTube-videoita lataamatta ohjelmia?

Tallenna video helposti YouTubesta

 1. Katso Youtube-video, jonka haluat ladata.
 2. Kopioi elokuvan URL-osoite (sivun osoite)
 3. Siirry download4.cc-sivustolle tai mihin tahansa haluat.
 4. Liitä videon URL-osoite hakupalkkiin.
 5. Napsauta Lataa-painiketta aloittaaksesi sen lataamisen.

Kuinka leikata video verkossa?

Ensimmäinen palveluista, joita suosittelen, että yrität leikata online-videota, on Video ToolBox. Se on verkkoresurssi, jonka avulla voit suorittaa erilaisia ​​videoeditointitoimintoja – mukaan lukien tietysti leikkaaminen – takaamalla 600 Mt:n latausrajan.

Kuinka leikata video lähetettäväksi Whatsappissa?

Kun olet tallentanut videon tai ladannut sen Galleriasta, vedä yksi näytön yläreunassa olevan videon aikajanan valkoisista pisteistä oikealle tai vasemmalle: kuten näet, kun siirrät yhtä näistä, toinen yksi näkyy yläreunassa tai tarkka minuutti …

Kuinka rajata alue Android-videosta?

Avaa sitten muokattava video Kuvat-sovelluksessa ja napauta Muokkaa-painiketta. Napauta videon muokkausikkunassa alarivillä olevaa Rajaa-painiketta. Videon yläpuolelle ilmestyy laatikko, jonka kokoa voit muuttaa sormella kulmista alkaen.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.