Housut Kyllä päärynänmuotoiselle rungolle: ok leveille malleille, kuten flare- tai palazzo-housuille ja bootcutsille. Tärkeää on, että niissä on korkea vyötärö, mikä nostaa optisesti painopistettä. Farkkuihin myös ok mom fit ja tavallisiin malleihin kunhan vyötärö on korkea ja haara ei ole matala (taas painovoiman painopiste).

Kuinka pukeutua, jos sinulla on päärynän muotoinen?

Korosta päärynän muotoa pukemalla toppeja, puseroja ja puseroja, joissa on yksityiskohtia ja koristeita rinnassa. Kokeile brodeerauksia, printtejä, pitsiapplikaatioita ja ennen kaikkea röyhelöitä. Pue päällesi palazzo-farkut, lyhennetyt farkut tai korkeavyötäröiset housut. Vältä kaikkea, mikä lisää äänenvoimakkuutta alaosassa.

Millainen on päärynän muoto?

Päärynämuodolle on ominaista pehmeät muodot alavartalossa. Olkapäät ovat kapeat, rinnat ovat pienet tai keskikokoiset, kädet ovat hoikkaat ja vyötärö on hyvin selkeä. Lonkat ovat pyöristetyt ja ulkonevammat kuin olkapäät ja painopiste on usein matalalla.

Kuinka ymmärtää kehosi koko?

Kuinka se lasketaan? Vartalosi on kolmion muotoinen (tai päärynän muotoinen), jos lantiosi ovat 5 % suuremmat kuin hartiat tai rintakuva. Jos jaat lantiosi koon hartioiden tai rinnan koolla, sinun pitäisi saada luku, joka on yhtä suuri tai suurempi kuin 1,05.

Kuinka piilottaa leveät lantiot?

LEVEÄT LANNAT: VAATTEET, JOITA SINULLA ON VAATTEKAAPISSA

 1. Palazzo housut.
 2. Levenevät tai saappaan leikatut farkut (tai housut).
 3. Tiukasti istuvat mekot, joissa on 1950-luvun tyylinen levenevä hame.
 4. Leveät, leveät ja levenevät hameet. …
 5. Neulepuserot, joissa on ilmapallohihat, amerikkalainen tai madonna-pääntie.

Etsi 39 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka piilottaa leveät lantiot ja pehmusteet?

Suoralahkeiset tai reisipituiset housut, joissa on ompeleet edessä, vähentää lantion merkitystä. Jos takapuoli on litteä ja nilkat ohuet, voit kokeilla culotteja! Mutta suosittelen, jos et ole kovin pitkä, on parasta käyttää niitä vain hoikkien korkokenkien kanssa.

Mistä tietää, oletko tiimalasi?

Tiimalasivartalo tarkoittaa naisena olemista, jolla on selkeät kaareet. Olkapäät ja lantio ovat yhtä leveät, kun taas vyötärö melko kapea. Suuria epäsuhtauksia ei siis ole, tämä luku ottaa painon tasaisesti. Kädet, rinnat, selkä, lantio ja jalat.

Mistä tietää, oletko päärynä vai tiimalasi?

Vatsallasi, tiimalasinaisella, on sama vatsa kuin päärynän muotoisella naisella, joten se työntyy navan alapuolelle, sillä erolla, että saat myös hieman vatsaa navan yläpuolelle pitäen aina vyötärölinjan merkittynä.

Kuinka ymmärtää, millainen ruumis miehellä on?

Miesten fysiikkatyypit

 1. Suorakulmio. Jos sinulla on suorakaiteen muotoinen fysiikka, olkapääsi ja lantiosi ovat suunnilleen saman leveät. …
 2. Kolmio. Kolmiovartalolle on ominaista kapeat hartiat, leveät lantiot ja massiiviset reidet. …
 3. Ylösalainen kolmio. Käänteinen kolmiorakenne on yleisin miesten keskuudessa.

Kuinka pukeutua ylösalaisin kolmiovartalolla?

Housut ja hameet kirkkaissa väreissä tai räikeissä kuvioissa, jotka kiinnittävät huomion hoikkiin lahkeisiin. Rypytetyt ja rypytetyt hameet ja mekot luovat optisen tasapainon hartioiden ja lantioiden välille. Polvipituiset mekot tai pitkät halkiomekot näyttävät hoikat jalat.

Kuinka pukeutua, jos olet lyhyt ja pullea?

Ne ovat ihanteellisia: chinot ja hameet (jopa levenevät, jos sinulla on leveät olkapäät, mutta ei koskaan polven yli), joissa on tavallinen tai korkea vyötärö, joita käytetään ohuella vyöllä vyötärön merkitsemiseksi. Älä unohda korkokenkiä, varmasti matalien tyttöjen kenkien joukossa, kiistattomia liittolaisia.

Kuinka pukeutua laihaan tiimalasiin?

Kehon laihdutus vastaa aina liian pitkien ja löysien takki-, t-paita- ja mekkomallien välttämistä. Tästä syystä tyylikäs pukutakki, lyhyt ja tiukka vyötäröllä, auttaa Clessidra Petite -siluettia näyttämään hoikemmalta ja merkitsee vyötärölinjaa.

Miten kurvikkeiden naisten pitäisi pukeutua?

Parempi suosia pehmeämpiä kankaita! Unohda matalat housut ja hyödynnä korkeavyötäröisiä, virtaviivaisia ​​malleja. V-kaula-asuilla ne pidentävät siluettia ja antavat muotoihin erittäin aistillisen kosketuksen. Vältä kuitenkin pyöreä pääntie ja venepääntie, joilla on taipumus leveneä!

Kuinka pukeutua soikeaan?

Vaatteet. Suorat mekot, imperial-tyyliset mekot, polvi- tai nilkkapituiset mekot. Toisaalta liian tiukkoja tai lyhyitä vaatteita ei suositella.

Kuinka ymmärtää, oletko oikeasuhteinen?

Hyvin käytännöllinen tapa tehdä tämä on seisoa pystyssä peilin edessä pelkät alusvaatteet päällä ja arvioida jalkojen kokoa nivusiin asti: jos ne ovat rintaa pidemmät, olet lyhyt, jos ne ovat lyhyempiä kuin rintakuva sinulla on pitkäikäinen ja jos ne ovat enemmän tai vähemmän samat, olet oikeasuhteinen.

Kuinka parantaa omenan muotoista vartaloa?

Omenavartalon muoto: miten pukeutua

Omenan muotoisen vartalon omaavien tulee aina välttää erittäin tiukkoja vaatteita, jotta vyötärölinja ei korostu liikaa. Suosi aina korkeavyötäröisiä mekkoja, housuja ja lyhyitä hameita. Kyllä malleihin, mutta säästeliäästi: ei röyhelöitä, rusetteja ja vaakasuoria raitoja.

Millainen on naisen täydellinen vartalo?

Ihanteellinen vartalo naisten mielestä

Myös naisten mielestä täydellisessä naisvartalossa tulisi olla Gwyneth Paltrowin litteä ja lihaksikas vatsa sekä seksikäs ikoniksi noussut nuoren näyttelijä EmmaWatsonin hoikat lantio.

Miten saat tiimalasivartalon?

Tiimalasi ruumiinrakenne kuinka pukeutua

 1. V-pääntie, joka paljastaa rintasi, mutta älä liioittele sitä, jos et ole mukava.
 2. Crossover-neulepuserot tai neuletakit vyötäröllä.
 3. Housuihin työnnetty paita.
 4. Vyöt vyötäröllä tai hieman rinnan alapuolella.
 5. Lyhyet takit yhdistettynä tiukkojen paitojen kanssa.

Kuinka monta fysiikkatyyppiä on olemassa?

Niitä on 3: ektomorfi, mesomorfi ja endomorfi. Alla olevasta kuvasta voit tunnistaa kunkin ominaisuudet ja nähdä myös, missä se todennäköisimmin kerää rasvaa tai rakentaa lihaksia.

Kuinka kiristää naisten lantiota?

Kuinka laihtua lantiossa: harjoitukset

 1. 1 – Crunch. Makaa selällään matolla jalat koukussa, jalat tukevasti maassa ja kädet niskan takana. …
 2. 2 – Reverse Crunch. Makaa selkä maassa, lantio koukussa 90 astetta ja jalat korkealla kädet ojennettuna pitkin vartaloa. …
 3. 3 – Polkupyörän crunch. …
 4. 4 – Lankku.

Kuinka pukeutua, jos sinulla on paksut reidet?

Runsaat T-paidat ja paidat peittävät reidet ja virtaviivaistavat siluettia. Löysät tai suorat housut saavat reidet näyttämään ohuemmilta. A-muotoiset hameet ja mekot korostavat rintaa ja keveitä jalkoja. Kirkkaat värit ja kuviot ovat sallittuja vain rintaosassa.

Kuinka pukeutua leveillä lantioilla ja kapealla vyötäröllä?

Leveä lantio? Näin piilotat ne ovelalla ja… tyylillä

 1. Pehmeät raidalliset housut. …
 2. Leikatut housut. …
 3. Blazer ja parka. …
 4. Bootcut ja levenevät farkut. …
 5. Palazzo-housut. …
 6. Hame ja kellomekko. …
 7. Trapetsi mekko. …
 8. Pusero-mekko.

Kuinka piilottaa iso takapuoli?

Jos sinulla on iso peppu, sitä on turha yrittää piilottaa! Korkeavyötäröiset, kenties levenevät tai joka tapauksessa ei tupakkahousut auttavat tasapainottamaan vartaloasi ja vahvistamaan muotojasi, sama koskee niitä, jotka jättävät nilkkoja peittämättä.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.