14,5 euroa (malli A) 180 euroa (malli B) jos uuden omistajan nimissä. 200 euroa (malli B), jos se on rekisteröity tilan nimiin. 22 euron hinta loppukäyttäjälle/omistajalle, joka noutaa sukutaulun ENCI:n päämajasta.

Kuinka saada ENCI-sukutaulu?

Hanki sukutaulu verkossa

Kun muodostat yhteyden osoitteeseen www.enci.it, voit itse asiassa hakea koirasi sukutodistusta verkossa. Tässä tapauksessa sukutaulu on kuitenkin voimassa vain konsultointitarkoituksiin. Fyysisen asiakirjan saamiseksi sinun on otettava yhteyttä johonkin ENCI-toimistosta.

Kuinka saada aikuisen koiran sukutaulu?

Jo täysi-ikäinen koira voi edelleen hankkia sukutaulun RSR:n kautta, joka on vain tietyille roduille avoin kantakirja, johon voidaan rekisteröidä esivanhemmiksi puhdasrotuiset koirat, joiden esi-isiä ei tunneta: sitä käytetään erityisesti koirien kirjaamiseen. …

Milloin ENCI-sukutaulu saapuu?

Toimitusajat ovat kuitenkin erittäin pitkiä, koska ENCI (Italian koiranystävien kansallinen elin) tarvitsee kuusi kuukautta kaiken byrokraattisen prosessin suorittamiseen ja uuden sukutaulun laatimiseen. Koska se on kuitenkin kaukana käytännöistä, menettely voi kestää. vuoteen.

Kuinka saada ensimmäisen sukupolven sukutaulu?

Yleensä oikea tapa saada sukutaulu on rekisteröidä ja esitellä koira RSR-kategorian näyttelyssä, jossa tuomari arvioi koirasi vaatimukset (muistathan, että osallistuaksesi on pakollinen raivotautien vastainen rokote tehty vähintään kuukautta ennen).

Etsi 15 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka tarkistaa, onko sukutaulu alkuperäinen?

Sivu. Voit tarkistaa puhdasrotuisen koirasi sukutaulun tekemällä yksinkertaisen haun ENCI:n (Italian koiranystävien kansallinen elin) verkkosivustolla. Siksi kirjoita url www.enci.it tietokoneesi, matkapuhelimesi tai muun laitteesi osoiteriville. Siirryt suoraan etusivulle.

Kuinka sukutaulut pitbull-pennun?

National Ente della Cinofilia Italiana (ENCI) ei tunnusta amerikkalaista pitbullterrieriä roduna eikä siksi rekisteröi sen sukutaulua, mutta Italiassa on yhdistyksiä, jotka suojelevat amerikanpitbullterrieriä omilla rekistereillä, määräyksillä ja standardeilla. rodusta.

Kuinka rekisteröityä ENCI:hen?

Pentueen ilmoittamiseksi ja jälkeläisten sukutaulujen saamiseksi on kaksi mallia rekisteröitävä toimivaltaiseen Enci-delegaatioon, malli A (25 päivän kuluessa pentujen syntymästä) ja malli B (90 päivän kuluessa syntymästä).

Kuka lähettää sukutaulun?

Sukutaulu tulostetaan ja ENCI lähettää suoraan koehenkilöt rekisteröineelle kasvattajalle tai omistajan toimivaltaan (joka riippuu viimeksi mainitun asuinpaikasta) siinä tapauksessa, että pentu on rekisteröity esittelyhetkellä. malli B suoraan omistajalle…

Miten koiran sukutaulu toimii?

”Sukutaulu on kantakirjojen rekisteröintitodistus…” Sukutaulu on todistus kantakirjoihin ottamisesta. Siihen on merkitty koiran tunnistetiedot, rotu, johon se kuuluu, sen sukututkimus sekä omistajan ja kasvattajan henkilötiedot.

Entä jos koiralla ei ole sukutaulua?

Lain mukaan koiraa, jolla ei ole sukutaulua, ei voida pitää puhdasrotuisena, vaan puolirotuisena, joten sitä ei voida myydä sellaisenaan.

Paljonko pentu maksaa ilman sukutaulua?

Hän näkee, että koirat maksavat jalostustiloilla 800-1000 € ylöspäin ja että saa odottaa 3 kuukautta sen saamista, sitten jatkaa netissä surffailua ja PUFFAA, ilmestyy ilmoitus saman rodun pennusta, mutta 400 euroa ja hän saa sen TÄNÄÄN.

Kuinka paljon ENCI:ssä rekisteröityminen maksaa?

14,5 euroa (malli A) 180 euroa (malli B) jos uuden omistajan nimissä. 200 euroa (malli B), jos se on rekisteröity tilan nimiin. 22 euron hinta loppukäyttäjälle/omistajalle, joka noutaa sukutaulun ENCI:n päämajasta.

Miten saat kissan sukutaulun?

Puhdasrotuisen kissan sukutaulun saamiseksi on ensin ilmoitettava pentueen syntymä rekisteröimällä jokainen syntynyt pentu. Ilmoitus tulee tehdä viimeistään 30 päivän kuluttua syntymästä, jonka jälkeen vaaditaan todistettu sukutaulu, asenna se ja esitä vanhempien asiakirjat.

Mitä asiakirjoja tarvitsen koiralle?

TÄRKEIMMÄT ASIAKIRJAT: 1) TERVEYSKIRJA (sisältää rokotukset ja takaisinkutsut) – 2) ANAGRAFE CANINAAN REKISTERÖINTITODISTUS – 3) eläinlääkärin tai paikallisen terveysviranomaisen antama todistus hyvästä terveydentilasta, hyvin vähän ennen lähtöä – 4) EUROOPAN PASSPORT KOIRISTA ja muista lemmikeistä…

Mistä saat koiran sukutaulun?

Se julkaistaan ​​ja painetaan yksinomaan ENCI:n päämajassa ja lähetetään kasvattajalle tai pennun uuden omistajan alueelliseen toimivaltaan kuuluvalle ENCI-lähetystölle, jos tämä on ilmoitettu esitettäessä RSR:ää (tunnustettu lisärekisteri). mutta hyvin erilaisia ​​keskenään. Ilmeisesti yhteen tai toiseen rekisteriin rekisteröintiä koskevat säännöt ovat erilaiset.

Mitä sukutaulun puuttuminen tarkoittaa?

Koira ilman sukutaulua

Tästä seuraa, että kaikkia ilman sukututkimusasiakirjaa myytäviä koiria, vaikka niillä olisikin tyypillinen morfologia, ei voida pitää puhdasrotuisina, mutta ne ovat kaikilta osin mestizoja. Siksi nämä koirat eivät voi osallistua virallisiin ENCI-tapahtumiin.

Kuinka paljon pentueen rekisteröinti maksaa?

Malli B koskee pentueen rekisteröintiilmoitusta ja sukutodistuksen luovutusta, kasvattajan on täytettävä ja esitettävä 90 päivän kuluessa pentujen syntymästä, hinta on 21,50 euroa per pentu, joka on rekisteröity pentujen nimiin. kasvattaja, 19,50 euroa per pentu…

Miten koira vaihtaa omistajaa?

Uuden omistajan on ilmoitettava siirrosta ASL:lle liittämällä mukaan:

  1. vanhan omistajan täyttämä ja koiran vanhan ja uuden omistajan allekirjoittama rekisteröintiraportti;
  2. kuitti 8 euron maksusta paikalliselle terveysviranomaiselle;
  3. alkuperäinen rekisteröinti koirarekisteriin;

Kuinka täyttää B ENCI -lomake?

Koirien sukutaulu: Malli B

  1. kunkin yksittäisen pennun tiedot.
  2. vanhempien tiedot.
  3. kasvattajan/yksityisomistajan tiedot.
  4. pennun nimi.
  5. pennun sukupuoli.
  6. pennun mikrosirun numero.
  7. sen henkilön tiedot, jolle ne siirretään (jos tiedät jo kuka ne tulee olemaan)

Mitä eroa on pitbullilla ja amstaffilla?

Amstaff on yleensä lihaksikkaampi ja jäykempi kuin Pit Bull, huolimatta siitä, että se ylläpitää suurta ketteryyttä. … Suurin ero on siis mittasuhteissa: Amstaff on kompaktimpi, yleensä myös raskaampi, vahvemmilla jaloilla ja luulla, kun taas Pitbull on hoikkampi ja kevyempi.

Mitä koiran mikrosiru sisältää?

Sisällä siru, joka on ”luettavissa” vain erityisellä lukijalla, sisältää ainutlaatuisen 15-numeroisen koodin, joka kertoo jokaisen koiran tarinan ja jonka avulla voit jäljittää sen omistajan nimen ja asuinpaikan. Vuodesta 1991 lähtien on perustettu koirarekisteri, jonka avulla kaikki koirat voidaan tunnistaa koodin avulla.

Mistä tietää onko koira puhdasrotuinen?

Nopein tapa tietää, onko koira puhdasrotuinen, on tarkistaa, onko sillä sukutaulua. Jos sinulla on sen akkreditoiva asiakirja ja se on maasi Royal Dog Societyn sertifioima, sinun ei pitäisi huolestua, koirasi on puhdasrotuinen.

Kuinka paljon maksat koirasi mikrosirun merkitsemisestä?

Myös mikrosirun asettamisen kustannukset vaihtelevat alueittain. Hinta vaihtelee eläinlääkärissä 20-35 euroa ja ASL:ssa 5-10 euroa.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.