Kuinka kauan älypuhelimen takuu kestää? Älypuhelimella on kahden vuoden takuu. Jälleenmyyjä voi jatkaa takuuta maksamalla lisämaksun, mutta ei voi lyhentää sitä alle kahteen vuoteen.

Mitä puhelimen takuu kattaa?

Kyseinen takuu kattaa kaikki puutteet ja myyjä on itse vastuussa siitä ja voi siten korjata tai vaihtaa tuotteen. Takuu aktivoituu ongelmille, jotka löytyvät välittömästi ja jotka eivät ilmene jonkin ajan kuluttua, 24 kuukauden sisällä.

Milloin takuu kattaa?

Lakitakuu kattaa toimitushetkellä olemassa olevat viat eli tuotteen alkuperäiset viat, jotka ilmenevät 24 kuukauden sisällä, pois lukien siis ilmenneet viat (esim.

Mitä tehdä, jos myyjä ei noudata takuuta?

Käyttääkseen lainmukaista takuuta kuluttajan on ilmoitettava virheestä myyjälle kahden kuukauden kuluessa siitä, kun hän havaitsi virheen. Reklamaatio ei kuitenkaan ole tarpeen, jos myyjä on tahallisesti piilottanut virheen tai tunnustanut sen olemassaolon (Art.

Kuinka kauan Huawein takuu kestää?

Paikallisen lain sallimissa rajoissa tämä kaupallinen takuu kestää kaksikymmentäneljä (24) kuukautta ja sisältää myös integroidulla akulla varustettujen laitteiden akun, kaksikymmentäneljä (24) kuukautta kuuden (6) kuukauden rajoituksella. akussa tuotteille, joissa on …

Etsi 15 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka nähdä Huawein takuu?

Mene vain takuuaikaa koskevalle viralliselle tukisivulle, kirjoita Huawei-laitteesi IMEI / MEID / MAC / SN-koodi ja etsi, kuuluuko valmistajan tuki edelleen tähän.

Kuinka tarkistaa, onko puhelin takuun alainen?

Android-käyttäjillä takuu on yleensä kaksi vuotta ja voit luottaa IMEI-koodilla varustettuun laskuun.

Kauanko takuukorjaus kestää?

Korjausaikojen tulee olla «yhtenäisiä»

Jotkut vähittäiskauppiaat ja ketjut ovat kuitenkin tehneet politiikkansa selväksi ja ilmoittaneet käsittelevänsä vaatimustenvastaisuuden korjaamista koskevan pyynnön tietyn ajan kuluessa (ilmeisiä poikkeuksia lukuun ottamatta), jotka yleensä kestävät noin 15 päivää.

Kuinka pitkä takuu on laskulla?

Niille, jotka ostavat laskulla, takuu on 1 vuosi; ostetun tuotteen virheilmoituksen määräaika myyjälle on vain 8 päivää, eikä peruuttamisoikeutta voi hyödyntää.

Kuinka monta päivää viallisen tuotteen vaihtamiseen?

Se ei ole lakisääteinen vaatimus, vaan monissa kaupoissa laajalle levinnyt kauppapolitiikka. Asiakkaan tulee tietää, että hän voi aina vedota takuuseen seuraavan kahden vuoden aikana, mikäli ilmenee vika. Viallisten tuotteiden vaihtaminen alkuperäiseen pakkaukseen 7 päivän kuluessa ostopäivästä.

Miten Samsungin takuu ilman kuittia toimii?

Onko Samsungin takuu voimassa ilman kuittia? Vastaus on ei. Kyllä, ymmärsit oikein: SAMSUNG TAKUU EI OLE VOIMASSA ILMAN OSTOTOISTETTA.

Mitä television takuu kattaa?

TV takuun alaisena: mihin minulla on oikeus? Takuu tarkoittaa, että kahden vuoden kuluessa ostohetkestä tuote hajoaa, myyjä on velvollinen vaihtamaan television toiseen samantyyppiseen tai korjaamaan ostetun kohtuullisen ajan kuluessa.

Miten laitteen takuu toimii?

Lainmukainen takuu on voimassa kaksi vuotta tavaran toimituksesta ja kuluttajan on vahvistettava se kahden kuukauden kuluessa virheen havaitsemisesta: siksi on aina säilytettävä ostotosite (verokuitti tai kuitti, jonka saaminen on suositeltavaa) tehdä valokopio heti, koska kortit lämpökuitit …

Mitä Xiaomin puhelimen takuu kattaa?

3. RAJOITETTU TUOTTATAKUU Xiaomi takaa alkuperäiselle ostajalle, että sen Xiaomi-tuotteessa ei ole materiaali- ja valmistusvirheitä normaaleissa käyttöolosuhteissa yllä olevan ajanjakson aikana. Xiaomi ei takaa, että laitteen toiminta on keskeytyksetöntä tai virheetöntä.

Mistä tietää, onko Samsung-tuotteella takuu?

1 Ratkaisu

  1. Ratkaisu.
  2. danitudi971. Superkäyttäjä III. Suosikki. …
  3. 21.10.2017 klo 21:20. Muut älypuhelimet.
  4. Hei, kirjaudu sisään Samsung Members -palveluun (http://samsungmembers.it) ja rekisteröi tuote: jos se on Italian takuu, tuote tunnistetaan ja rekisteröidään oikein tilillesi, joten se on italialainen takuu. …
  5. 2 tykkäystä.

Kuinka pitkä takuu yrityksille on?

Itse asiassa kahden vuoden takuu määrätään vain ammattimiehen ja kuluttajan välisissä sopimuksissa. Kaikissa muissa tapauksissa lakisääteinen takuu on yksi vuosi, lukuun ottamatta tiettyjä myyjän hyväksymiä pidennyksiä (jopa maksua vastaan).

Mitkä ovat viat, jotka myyjän takuun tulee kattaa?

Takuulla myyjä ottaa vastuun ostetun tavaran virheistä esimerkiksi ottamalla vastuulleen korjauksen. Takuu kattaa vain viat, joita ostaja ei tiennyt ostohetkellä ja jotka eivät ole helposti tunnistettavissa.

Mitä oikeussuojakeinoja ammattilaisen on tarjottava takuuna?

Kuitenkin se, joka ensimmäisenä henkilönä vastaa kuluttajalle ostetun tavaran virheestä, on aina lopullinen myyjä, joka on velvollinen tarjoamaan ostajalle jotakin laissa säädetyistä korjauskeinoista (korjaus, vaihto, hinnanalennus, ratkaisu sopimuksesta).

Kuinka kauan tuote voi olla käytössä?

Kuluttajalla on oikeus saada viallisen tavaran korjaus tai vaihto kahden vuoden ajan (oikein sanoen enintään 26 kuukautta ostohetkestä) veloituksetta «kohtuullisina» aikoina ja ilman merkittävää haittaa.

Kuinka kauan huoltopuhelimen korjaaminen kestää?

Lain mukaan takuukorjaus tulee tehdä «kohtuullisissa» aikoina, joten vaihtelevat tuotetyypin mukaan. Matkapuhelimien tapauksessa voit odottaa melko lyhyen ajan, korkeintaan 1-2 viikkoa.

Mistä voin nähdä, onko puhelin kunnostettu?

Jos mallinumeron ensimmäinen kirjain on «M» tai «P», se tarkoittaa, että iPhone on täysin alkuperäinen eikä sitä ole muokattu. Jos mallinumeron ensimmäinen kirjain on «N», se tarkoittaa, että Apple on kunnostanut laitteen suoraan.

Mistä tiedän, onko ostamani puhelin uusi?

Puhelimen vastaanottamisen jälkeen on ensin tarkistettava laatikon, lisävarusteiden ja itse puhelimen ulkonäkö. Uudessa (avaamattomassa) laatikossa tulee olla turvasinetti molemmilla puolilla, joten se, joka sen avaa, on todella ensimmäinen, joka «saa sen käsiinsä».

Mistä tietää, onko puhelin uusittu vai uusi?

Kunnostettu puhelin on siis kuin uusi sisäosien näkökulmasta, mutta myös ulkopuolelta, jos siinä ei ole naarmuja, kolhuja tai muita vaurioita rungossa ja näytössä.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *