Korkeimmat mediaanipalkat ovat neurokirurgien (697 000 frangia) ja gastroenterologien (627 000 frangia) joukossa. Ensiapulääkärien joukossa luku on 237 000 frangia, kun taas alhaisimmat määrät koskevat psykiatriaa (195 000 frangia) ja lastenpsykiatria (183 000 frangia).

Paljonko psykiatri tienaa kuukaudessa?

Psykiatrin viran keskipalkka valitulla paikkakunnalla (Italia) on 1 563 euroa kuukaudessa.

Kuinka paljon psykoterapeutti psykiatri tienaa?

Psykiatrin keskimääräiset kuukausitulot ovat samat kuin psykologilla: Italiassa hän ansaitsee yli 1 400 euroa kuukaudessa. Psykologi ansaitsee keskimäärin enemmän kuin sairaanhoitaja, jonka palkka voi kokeneimmilla hahmoilla olla jopa 2 000 euroa kuukaudessa.

Kuinka paljon psykiatrian asukas tienaa?

muuttuva osa kahdelta ensimmäiseltä vuodelta = 2 300 euroa brutto vuodessa. muuttuva osa seuraavilta vuosilta = 3 300 euroa brutto vuodessa.

Kuinka paljon psykiatri tienaa Ranskassa?

* Lääkäreiden järjestyksessä ilmoittautumista odotellessa välitön rekrytointi «praticien attasé associéksi», jonka palkka on noin 3 500 euroa kuukaudessa.

Etsi 28 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka paljon lääkäri tienaa Ranskassa?

Neljännellä sijalla viimeisimpien eurooppalaisten tilastojen mukaan ranskalaisen lääkärin keskipalkka on keskimäärin 4 000 – 10 000 euroa nettokuukaudessa julkisissa laitoksissa ja 7 000 – 15 000 euroa netto yksityisissä tiloissa (freelance-käytännön kanssa).

Paljonko lääkäri tienaa ulkomailla?

Tämän suuren pulan vuoksi ulkomaisilla perhelääkäreillä on lukuisia mahdollisuuksia löytää työtä Saksasta. Perhelääkärit aloittavat 5 000 euron bruttopalkalla ja voivat ansaita jopa 9 000 euroa brutto lisäkoulutuksesta riippuen.

Kuinka paljon ansaitset lääketieteen erikoistumisaikasi?

Bruttovuosikohtainen kiinteä osuus on 22 700,00 euroa jokaiselta erikoiskoulutuksen vuodelta. kahdelta ensimmäiseltä vuodelta kumpikin, kun taas jokaiselta seuraavalta erikoiskoulutusvuodelta se on 3 300 euroa brutto vuodessa. Harjoittelija on sosiaaliturvasyistä ilmoittautunut erillisen INPS:n johtoon §:n mukaisesti.

Kuinka paljon neurokirurgian asukas tienaa?

Tällä hetkellä palkan kiinteä määrä, joka on sama kaikille erikoisaloille, on 22 700 euroa brutto vuodessa ja muuttuva osa on 2 300 euroa kahdelta ensimmäiseltä erikoistumisvuodelta ja 3 300 euroa kolmannesta vuodesta eteenpäin.

Mitkä ovat eniten palkatut lääketieteen erikoisalat?

Vastaus tähän. …

 • Silmälääkäri (150 tuhatta euroa vuodessa). …
 • Hammaslääkäri (140 tuhatta euroa vuodessa).
 • Kuinka paljon psykologi tienaa Italiassa?

  Psykologi ansaitsee keskimäärin 13 491 euroa vuodessa, mikä tarkoittaa hieman yli 1 100 euroa kuukaudessa.

  Kuinka paljon psykoterapeutti ansaitsee ASL:ssa?

  Ne eivät ole liikaa maksettuja konsultteja, vuosittain saamme 20 000 – 25 000 euroa brutto (riippuen vuoden tuntimääristä ja työviikkoista), ja kuten arvonlisäveronumeron haltijat tietävät, hyvä prosentti (noin puolet) menee veroihin. , eläkerahasto ja vakuutus.

  Kuinka monta tuntia psykiatri työskentelee?

  Psykiatrisissa sairaaloissa työskenteleville lääkäreille se on 36 tuntia. Harjoittelijoiden työajat sen sijaan noudattavat kansallista työehtosopimusta ja eurooppalaisia ​​määräyksiä.

  Miten sinusta tulee psykiatri?

  Psykiatriksi pääseminen edellyttää lääketieteen ja kirurgian tutkintoa sekä psykiatrian erikoistumista.

  Missä työskennellä psykiatrina?

  Missä psykiatri harjoittaa ammattiaan? Psykiatrin työ voidaan tehdä sairaalan tai klinikan psykiatrian osastolla. Psykiatrit voivat myös avata oman vastaanoton freelancerina ja työskennellä omassa vastaanotossa kaupungissa.

  Mikä on Italian paras neurokirurgiakeskus?

  Italian neurokirurgian osastojen sijoitus

  • Leccon sairaalan neurokirurgia. …

  • Gaslinin neurokirurgia. …

  • Lasten neurokirurgia Policlinico Gemelli. …

  • Cardinal Panic Hospital neurokirurgia. …

  • Neurokirurgia San Gerardo Monza. …

  • Frosinonen sairaalan neurokirurgia. …

  • Neurokirurgia Cuneon sairaala.

  Kuinka monta tuntia harjoittelija työskentelee päivässä?

  368, 17. elokuuta 1999, harjoittelijan työajan tulee olla sama kuin Terveydenhuollon päätoimiselle lääkintähenkilöstölle suunniteltu työaika tai tällä hetkellä 34 tuntia viikossa plus 4 tuntia viikossa kertauskursseilla.

  Kuinka paljon kirurgi tienaa sairaalassa?

  Keskimääräinen kirurgin palkka Italiassa

  Kirurgin keskipalkka on 245 % korkeampi kuin Italian keskipalkka, ja se on noin 125 000 euroa vuodessa (noin 5 300 euroa netto kuukaudessa).

  Miten lääketieteen erikoistuminen tapahtuu?

  Usein työmme harjoittelijoina koostuu pääasiassa jumiutuneen kopiokoneen kanssa kamppailusta, faksien lähettämisestä, jatkuvasta puhelimeen vastaamisesta, vuoronsa odottamisesta tietokoneelle pääsyä varten (diagnostiikkapalvelujen pyytäminen ja raporttien katselu on mahdollista vain…

  Kuinka paljon erikoistuminen San Raffaelessa maksaa?

  Neuropsykologian ja kliinisen psykologian erikoiskorkeakoulujen yliopistomaksujen ja maksujen määrä on 2 840,00 € (summa sisältää Lombardian alueen opinto-oikeuden alueveron 140 €).

  Miten pääset lääketieteen erikoisalaan?

  Lääkäreiden vastaanotto Lääkärialueen erikoisoppilaitoksiin tapahtuu pääsääntöisesti toukokuussa julkaistavan ministeriön asetuksella säädetyn pätevyys- ja tenttien perusteella.

  Kuinka paljon kirurgi tienaa eri maissa?

  Lääkäreiden palkka absoluuttisesti

  Keskimääräinen bruttopalkka Italiassa on noin 32 600 euroa, Saksassa 42 300 euroa, Ranskassa 38 900 euroa, Espanjassa 34 300 euroa ja Isossa-Britanniassa 38 900 euroa.

  Kuinka paljon vastikään palkattu sairaalalääkäri ansaitsee?

  Julkisessa sairaalassa työskentelevä lääkäri sen sijaan voi ottaa palvelusajan perusteella 2 000 – 4 000 euroa ja perusterveydenhuollon tarjoaja 4 000 – 6 000 euroa.

  Kuinka paljon lääkäri tienaa Skotlannissa?

  Yleislääkäri: yleislääkärin keskiansiot vuorostaan ​​vaihtelevat 57 600 ja 87 000 euron välillä.

  Publicaciones Similares

  Deja una respuesta

  Tu dirección de correo electrónico no será publicada.