Valkoiset vaatteet voidaan pestä kankaasta riippuen 30°, 40° tai 60°. Yleensä ihanteellinen pesulämpötila ei liian likaisille valkoisille on 30 ° – 40 °. Synteettiset kuidut tulee aina pestä 30°:ssa tai jopa kylmässä.

Mitä pesuainetta kannattaa käyttää valkoisille kankaille?

Suosittelen siksi käyttämään ruokasoodaa (yksi mittakuppi), astianpesuainetta (yksi mittakuppi) ja Marseille-saippuaa. Hiero kellastuneet osat lujasti, mutta liioittelematta ja laita pesukoneeseen tavallista pesua varten, vähintään 60 asteeseen.

Kuinka pestä valkoiset pesukoneen sentrifugissa?

Pesujakson päätyttyä pidä valkoiset vaatteet liotumassa pesukoneessa 3 tai 4 tuntia ja jatka sitten linkousohjelmaan. Jos päätät pestä herkät esineet pesukoneessa, muista, että veden lämpötilan tulee olla alhaisempi, 30-40 astetta.

Kuinka pestä valkoiset alushousut?

Valkoiset puuvillaiset alusvaatteet voidaan pestä korkeassa lämpötilassa, vaikka normaalisti 40-60 °C riittää. Herkemmät viskoosista tai pitsiä sisältävät kankaat ovat vähemmän kestäviä: parempi pestä ne 40 °C:ssa hienopesulla ja lisäämällä herkille kankaille sopivaa pesuainetta.

Kuinka pestä pikkuhousut pesukoneessa?

Jos et todellakaan halua pestä alusvaatteita käsin, paras vaihtoehto on tehdä hellävarainen pesu pesukoneessa. Valitse aina matala lämpötila äläkä koskaan ylitä 40 astetta, käytä mietoa pesuainetta yhdessä hyvän huuhteluaineen kanssa, jotta alusvaatteistasi tulee vieläkin tuoksuvampia.

Edellinen artikkeli

Ei-seurantahakukoneet?

Seuraava artikkeli
Kuinka monta poskihampaa on?

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.