Liikennevalon vihreän valon palaessa on mahdollista kytkeytyä ja ylittää risteys varoen. Voit ajaa suoraan eteenpäin ilman, että sinun tarvitsee antaa tietä ajoneuvoille tai jalankulkijoille.

Onko mahdollista ylittää liikennevalon vihreän valon palaessa?

Kun kuvan liikennevalon vihreä valo palaa, voit ylittää risteyksen varoen.

Kun kuvan liikennevalon vihreä valo palaa, voit kääntyä vasemmalle, mutta vain milloin?

Kun kuvan liikennevalon vihreä valo palaa, voit kääntyä vasemmalle, mutta vain silloin, kun myös keltainen valo syttyy.

Kun liikennepoliisi on profiilissa kädet ojennettuina kuvan osoittamalla tavalla?

Poliisi seisoo profiilissa kädet ojennettuina kuvan osoittamalla tavalla. Se vastaa liikennevalon vihreää valoa: sen haaran suuntaisten liikennevirtojen kulku (jotka tulevat sen oikealta tai vasemmalta) saa ohittaa (mutta kuitenkin varovaisuutta noudattaen).

Kun kuvassa liikennevalosta palaa vihreä valo, pitääkö sinun mennä suoraan?

Kun kuvan liikennevalon vihreä valo palaa, voit ajaa suoraan eteenpäin, mutta etusijalla jalankulkijat.

Etsi 32 aiheeseen liittyvää kysymystä

Milloin poliisi seisoo kädet ojennettuina meitä kohti?

Poliisi seisoo kädet ojennettuina meitä kohti kuvan osoittamalla tavalla. Se vastaa liikennevalon punaista valoa, joten sinun on pysähdyttävä ennen poikkipysähdyskaistaa ja ohittaminen on kielletty (joten et voi kääntyä vasemmalle, oikealle tai jatkaa suoraan).

Kun kuvan liikennevalon vihreä valo palaa, voitko ylittää risteyksen varoen?

Kun kuvassa oleva liikennevalon vihreä valo palaa, voit ajaa risteykseen, kun olet varma, että pystyt raivaamaan sen ennen kuin punainen valo syttyy.

Voiko liikennevalon vihreän valon palaessa risteykseen ajaa vain varmuudella, että se selviää ennen kuin punainen valo syttyy?

Kolmen valon liikennevalon kohdatessa läpikulku on sallittu: … On väärin väittää, että läpikulku on sallittu, juuri ennen vihreän valon syttymistä, kunhan punainen valo on jo päällä muille ajoneuvoille, tai , vaikka valo palaa punaisena, kun ajoneuvoja ei tule muista suunnista.

Kun poliisi seisoo kädet ojennettuina meitä kohti kuvan osoittamalla tavalla, eikö risteystä kuva 383 ole mahdollista ylittää?

TODELLINEN. Poliisin asento kädet ojennettuina meidän suuntaanmme vastaa liikennevalon punaista valoa: kulku kielletty; et voi ylittää risteystä; et voi kääntyä vasemmalle tai oikealle; sinun on pysähdyttävä ennen poikkipysäytyskaistaa.

Mitä tarkoittaa, kun poliisilla on kätensä ojennettuina?

Tarkkaile kädet ojennettuina meidän suuntaan

Tämä asento vastaa liikennevalon punaista valoa ja siksi on pysähdyttävä ennen poikkipysähdyskaistaa, koska läpikulku on kielletty.

Milloin poliisi seisoo kädet suorassa kulmassa?

Kädet suorassa kulmassa, kuten kuvassa, asetettu poliisi sallii hänen vasemmalta tulevien ajoneuvojen jatkaa kaikkiin suuntiin, sitten kääntyä vasemmalle ja oikealle ja jatkaa suoraan.

Mitä poliisin pilli viestii?

Liikennevirkailijan (liikennevartijan) pitkittynyttä pillin ääntä käytetään pelastusajoneuvojen (ambulanssi, poliisi, palokunta) läpikulkuun ja se tarkoittaa, että kaikkien ajoneuvojen (ei vain oikealta tulevien) pysähdy ehdoin…

Miten kuvassa se estää vasemmalta tulevien ajoneuvojen läpikulkua?

Kädet suorassa kulmassa asetettu poliisi kuten kuvassa kieltää vasemmalta saapuvien ajoneuvojen ohituksen.

Kun poliisi on profiilissa kädet ojennettuina kuvan osoittamalla tavalla, sallitaanko hänen käsivarsiensa suuntaisten liikennevirtojen kulkeminen?

Kädet auki olevan poliisin profiiliasento vastaa liikennevalon vihreää valoa käsivarsien suuntaisille (eli hänen oikealta ja vasemmalta tulleille) liikennevirroille: ne saavat kulkea kaikkiin suuntiin. ; voi ylittää risteyksen (mutta…

Kun poliisi on profiilissa kädet ojennettuina kuten kuvassa, voitko kääntyä oikealle, jos tulet hänen oikealta tai vasemmalta, kuva 384?

Kädet auki olevan poliisin profiiliasento vastaa liikennevalon vihreää valoa käsivarsien suuntaisille (eli hänen oikealta ja vasemmalta tulleille) liikennevirroille: ne saavat kulkea kaikkiin suuntiin. ; voi ylittää risteyksen (mutta…

Onko kenenkään ajoneuvoa kuljettavan näytettävä liikkuvaa vaaramerkkiä poliisin pyynnöstä?

TODELLINEN. Autolla tai moottoripyörillä ajavien tulee esitellä (esittää) edustajien pyynnöstä: ajokortti, rekisteröintitodistus, vakuutustodistus (sopimus), liikkuva vaaramerkki (kolmio).

Onko kenenkään, joka ajaa ajoneuvoja agenttien pyynnöstä, esitettävä verotunnus?

Autoa tai moottoripyöriä ajavien on esitettävä edustajan pyynnöstä verokoodi. Agentit eivät vaadi tätä asiakirjaa, mutta jos se tapahtuu, meidän ei tarvitse toimittaa sitä.

Kun poliisin kätensä ojennettuina kuvan osoittamalla tavalla, onko se pakollista?

Kun poliisi on profiilissa kädet ojennettuina kuvan osoittamalla tavalla, on pakko jatkaa suoraan.

Milloin et voi kääntyä vasemmalle?

Pakollinen vasen suunta -merkki edeltää risteystä, jossa on pakko kääntyä vasemmalle. Siksi tämän merkin läsnä ollessa ei saa ajaa suoraan eteenpäin tai kääntyä oikealle. … Joten tämän merkin läsnäollessa ei saa ajaa suoraan tai kääntyä vasemmalle.

Mitä ruskeat merkit tarkoittavat?

Marrone: historiallisesti, taiteellisesti, kulttuurisesti ja matkailullisesti kiinnostavien paikkojen tai paikkojen osoittamiseen; maantieteellisille, ekologisille, virkistys- ja leirintäalueille. Mattamusta: … Kadunnimikyltissä on valkoinen tausta mustilla kirjaimilla.

Kumpi vasen käännös on etusijalla?

Ellei toisin mainita, se suoritetaan etusijalla oikealta, edestä tulevat ajoneuvot ja jalankulkijat. Ei ole välttämätöntä pysähtyä ennen liikkeen suorittamista, jos ajoneuvoja ei tule paikalle.

Miten käännytään vasemmalle kaksisuuntaisella kadulla?

Kääntyäksesi vasemmalle kaksisuuntaisella kadulla on mentävä keskiviivalle (ajoradan akselille), käännyttävä vasemmalle jättäen risteyksen keskipisteen oikealle ja silti väistää vastakkaisesta suunnasta tuleville ajoneuvoille ja ylittäville jalankulkijoille.

Milloin oikealle ja vasemmalle pitäisi antaa etusija?

Etusija on annettava oikealta ja vasemmalta tuleville ajoneuvoille: – STOP-merkin läsnäollessa ja ETUJÄRJESTELMÄSSÄ; – raitiovaunujen (tai muiden kiskoajoneuvojen) osalta, ellei toisin mainita; – hätäpalvelussa olevissa ajoneuvoissa (poliisi, palokunta, ambulanssit) …

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.