Postepay Evolution -korttia voi ladata monella tapaa. Sen voi ladata postissa, Postamat-automaatista ja jopa kotona. Se voidaan ladata Italian postitoimistoista, Postepay-sovelluksella ja Online Bpm -tileiltä.

Kuinka ladata Postepay Evolution tupakkakaupasta?

Tupakkakaupat ja Sisal-vedonlyöntiliikkeet

Täydentääksesi tällä tavalla, on esitettävä sen kortin numero, jolla rahat maksetaan, sekä haltijan verotunnus. Jopa tupakkakaupoissa voit lisätä käteistä.

Kuinka täydentää Postepayta BancoPostalla?

Kuten odotettiin, Postepayn lataaminen uudelleen BancoPosta-sovelluksen kautta on hyvin yksinkertaista: napauta Quick Operations -kohdassa kohtaa Postepay Reload. Valitse sitten maksutapa ja valitse, maksatko BancoPosta-tilisi kautta vai toisen PostePayn kautta.

Kuinka ladata Postepay Evolution pankkiautomaatista?

Pankkiautomaatista Postamat

Lataa lisää asettamalla luottokorttisi tai prepaid-kortti sopivaan paikkaan. Eri vaihtoehdot tulevat näytölle, paina «täyttö ja maksut», valitse «täytä jälkimaksu».

Kuinka ladata Postepay pankkiautomaatista?

Etsi lähin pankkiautomaatti ja aseta kortti, jota käytät lataamiseen, valitse sitten näytöltä «recharge Postepay» ja syötä ladattavan kortin numero. Vahvista toiminto ja muutaman minuutin kuluttua löydät siirretyn summan kortiltasi.

Etsi 42 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka täydentää Postepayta pankkiautomaatin kautta?

Kun olet tunnistanut ja saavuttanut aluettasi lähimmän Postamat-postin, mene pankkiautomaatille, aseta kortti, jolla haluat täydentää Postepayta, oikeaan kohtaan ja suorita lataus manuaalisesti.

Kuinka ladata Postepay kotipankista?

Jos haluat täydentää PostePayta verkkokäyttötililtäsi, sinun tulee siirtyä pankkisi kotisivulle ja siirtyä tilisiirtoja koskevaan osioon. Tässä vaiheessa sinun on syötettävä IBAN-koodi, joka on PostePay Evolutionin etuosassa.

Kuinka täydentää Postepayta Intesa San Paololla?

Täydentääksesi jälkimaksun kehitystäsi Intesa San Paolo -tililtäsi, ainoa tapa, jolla voit, on lähettää pankkisiirto jälkimaksun koordinaatteihisi. Jos toisaalta olet tavallinen jälkimaksun omistaja, ainoa tapa lisätä jälkimaksuasi pankkitililtäsi on, jos sinulla on bancoposta-tili.

Kuinka täydentää jonkun toisen postepayta verkossa?

Valitse päävalikosta Täydennykset ja maksut, sitten Täytä PostePay verkossa ja sitten toisella PostePaylla. Saajan korttiosio, eli kenelle lähetät lisäyksen: kirjoita rahan saajan PostePay-numero sekä kortissa näkyvä etu- ja sukunimi.

Missä tehdä tupakkakaupan jälkimaksu?

Kuinka hakea

Voit pyytää Postepay PUNTOLIS -korttiasi siirtymällä PUNTOLIS-tupakkakauppoihin, joissa palvelu on käytössä *.

Kuinka ladata Postepay Evolution ilman palkkioita?

Verkossa tehdyt lisäykset ovat myös ilmaisia ​​(kirjaudu vain tilillesi verkkosivuston https://postepay.poste.it/prodotti/postepay-evolution.html kautta) tai sovelluksen kautta luotto- tai maksukortilla. Huomaa, että teknisiä aikoja tarvitaan, jotta rahat ovat käytettävissä.

Kuinka siirtää rahaa Paypalista jonkun toisen Postepayhin?

Sinun on siirryttävä «PayPal-saldo» -osioon ja klikattava «Siirrä rahaa». Tässä vaiheessa sinun on kirjoitettava siirrettävä summa, valittava kortti, jolle rahat lähetetään (tässä tapauksessa prepaid Postepay) ja klikkaa Jatka.

Kuinka maksaa Postepay-kortilla?

pääsy sen laitoksen verkkosivustolle, jossa maksu suoritetaan; Maksun yhteydessä sinulle näytetään eri vaihtoehtoja, valitse «Muut maksutavat», valitse «Maksa Postepaylla» ja jatka valtuuttamalla tapahtuma Postepay-sovelluksen kautta.

Kuinka täydentää Paypalia Intesa San Paololla?

MITEN TEHDÄÄN PANKISIIRTO PAYPALILLE

Banca Intesa Sanpaolo -ryhmän tapauksessa kirjaudumme sisään tunnuksillamme ja vahvistamme pääsyn asianmukaisella O-avaintunnuksella, joka luo välittömän koodin. Vaihtoehtoisesti voit kirjautua sisään sallimalla pääsyn mobiililaitteiden asianmukaisella sovelluksella.

Missä like-kortin käyttäjäkoodi sijaitsee?

Tarvitset vain käyttäjäkoodin painettuina kortin takapuolelle. Voit myös tallentaa tiedot osoitekirjaasi ja löytää ne helposti milloin tahansa.

Kuinka ladata Postepay verkossa Bpm-pankkitililtä?

Lisää jälkimaksua BPM-verkkotilin kautta (Banco BPM)

Lisätäksesi yksinkertaisesti kirjaudu sisään BPM-käyttötilillesi tunnuksillasi seuraavan linkin kautta (tai pankkisi toimittaman linkin kautta) ja syötä lisättävän PostePay-kortin numero, mukaan lukien siirrettävä summa.

Kuinka paljon voin lisätä Postepayta pankkiautomaatista?

Yhteenvetona: kolme tuhatta euroa maksimisiirtokelpoisena lisäyksenä yhdellä toimenpiteellä; kynnys laskee 1 500 euroon, jos lataus ei ole verkossa; enintään kolmetuhatta euroa käytettävissä olevana enimmäismääränä, joka on enimmäismäärä, joka voi olla tavallisessa Postepayssa; 50 tuhatta vuosittaisena enimmäislisäyksenä.

Kuinka paljon voin täydentää Postepayta pankkiautomaatilla?

enimmäismäärä 200 000 euroa; IBAN-numeron olemassaolo; mahdollisuus liittää korttiin fyysinen POS, Mobile POS tai Postepay Code -palvelu.

Miten P2P Postepay toimii?

Voit lähettää rahasumman toiselle Postepay-kortille siirtymällä Postepay-sovelluksen P2P-alueelle, osoittamalla haluamasi summa ja napsauttamalla «Lähetä» valitsemalla summan vastaanottajan osoitekirjasta. Jos vastaanottaja ei ole osoitekirjassa, hanki hänen puhelinnumeronsa.

Kuinka maksaa verkossa Postepay Evolutionilla?

Online-maksaminen Postepaylla edellyttää prepaid-kortin rekisteröintiä verkkosivulla www.postepay.it täyttämällä sopiva verkkolomake. Sinun on syötettävä henkilötietosi (nimi, sukunimi, syntymäaika ja -paikka, osoite, sosiaaliturvatunnus) ja valittava tiliisi liitettävä salasana.

Kuinka maksaa puhelimesta Postepaylla?

Postepay Evolutionilla 18. joulukuuta alkaen voit ottaa Postepay-sovelluksen Google Pay -palvelun käyttöön lähimaksamiseen tai verkossa Android-älypuhelimella: tuo älypuhelimesi lähelle Contactless POS:ää näytön ollessa päällä tai maksa kaikissa Google Payta hyväksyvissä sovelluksissa. .

Kuinka kauan kestää PayPal siirtää rahat Postepayhin?

Siirtoajat PayPalista Postepayyn ovat normaalisti 1-2 työpäivää. Joissakin tapauksissa on kuitenkin tarpeen odottaa jopa 5 työpäivää pankin – tai Postepayn tapauksessa Poste Italianen – hyväksymän selvitysmenettelyn perusteella.

Kuinka siirtää rahaa PayPal-tililtä kortille?

Varmista, että «Lompakko»-osiossa sen kortin tiedot, jolle haluat siirtää rahat, on tallennettu PayPal-tilillesi. Jos ei, napsauta «Yhdistä kortti» ja anna korttisi tiedot: PayPal saattaa joutua vahvistamaan kortin veloittamalla sinulta 1,50 € *

Kuinka siirtää rahaa PayPalista Mastercardille?

Voit tehdä tämän työpöytäsivustolta siirtymällä kohtaan «lompakko» ja napsauttamalla sitten «Yhdistä uusi kortti». Kun olet asettanut korttisi PayPal-tilille siirtääksesi rahat PayPal-tililtä Mastercardille, siirry ylävalikon «yhteenveto»-kohtaan ja vieritä tilisi saldoon.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *