Minun täytyy soittaa Vanessalle. Je dois juste faire un appel à Vanessa. Se on vain puhelinsoitto. Voi, s’il vous pleit c’est juste un coup de téléphone.

Miten vastaat puhelimeen ranskaksi?

ranska – Allô? saksalainen – Haloo? espanja – ¿Diga? portugali – Alô?

Kuinka kirjoitat dialogin ranskaksi?

dialogia [dialogo|dialogato] {transitiiviverbi}

expand_more Democratie, dialogi, débat, tels sont les trois canaux activement utilisés for European Commission for écouter les citoyens et engager a dialog avec eux.

Kuinka soitat puhelun Ranskaan?

Jos haluat soittaa Ranskaan Italiasta, näppäile Ranskan kansainvälinen etuliite 0033 ja sen jälkeen haluamasi numero. Jos haluat soittaa Ranskasta Italiaan, valitse Italian kansainvälinen etuliite 0039 ja sen jälkeen puhelinnumero.

Miten vastaat puhelimeen englanniksi?

Puhelimeen vastaaminen englanniksi: avautuminen

 1. Hei / Huomenta / iltapäivä / ilta. (Sinun nimesi) puhuu.
 2. (Yrityksesi nimi) Kuinka voin auttaa sinua?
 3. (Yrityksesi nimi, nimesi) Puhuminen.
 4. Puhelimen toisessa päässä keskustelukumppanisi tulisi myös esitellä itsensä. …
 5. Saanko kysyä, kuka soittaa?

Etsi 26 aiheeseen liittyvää kysymystä

Miten vastaat puhelimeen?

Ole tietoinen äänensävystäsi.

 1. Pyri selkeään ääneen, joka on riittävän kova kuullakseen, mutta ilman huutamista. …
 2. Kallista ja kaareuta niskaasi hieman. …
 3. Säilytä miellyttävä ja kutsuva äänensävy. …
 4. Yritä seistä pystyssä puhuessasi puhelinta. …
 5. Hymyile, kun vastaat puhelimeen.

Miten sanotaan, olenko puhelimessa englanniksi?

Yleisimmät kaavat esitellään seuraavasti:

«Hei / huomenta / iltapäivä / ilta tämä (nimesi) kutsuu … (sen henkilön nimi, jonka kanssa sinun täytyy puhua)». «Hei / hyvää huomenta / iltapäivä / ilta …

Kuinka soittaa Ranskaan ilmaiseksi?

Jotta voit soittaa ilmaisia ​​puheluita Ranskaan, vaaditaan joitain vaatimuksia. Ensin tarvitset älypuhelimen, jossa on hyvä Internet-yhteys. Sitten sinun on ladattava sovellus, kuten Skype tai Viber, ja kirjauduttava sisään. Varmista, että sinulla on Internet-yhteys kirjautuessasi sisään.

Kuinka lisätä ulkomainen numero Whatsappiin?

Kuinka lisätä kansainvälinen puhelinnumero

 1. avaa puhelimesi osoitekirja.
 2. kirjoita puhelinnumerokenttään plusmerkki (+)
 3. syötä maakoodi ja sen jälkeen puhelinnumero.

Kuinka paljon ranskalaiseen matkapuhelimeen soittaminen maksaa?

Kuinka paljon puhelu Ranskaan maksaa? Soittaminen Ranskaan toolanilla maksaa vain 1,0 senttiä minuutilta lankapuhelinnumeroihin ja vain 3,9 senttiä matkapuhelinnumeroihin.

Miten esittelet itsesi ranskaksi?

Esittele itsesi. Perinteisin tapa esitellä itsesi ranskaksi alkaa sanoilla «Je m’appelle» (lausutaan: j m’appel), joka tarkoittaa «nimeni on». Voit esimerkiksi sanoa: «Je m’appelle Roberto». Nimen ranskalainen vastine on: «prenom» (huomaa ero italian kanssa).

Mitä sanot dialogista englanniksi?

2 (kollokvio, puhe) keskustelu, puhe, dialogi, (am) dialogi: lyhyen keskustelun jälkeen he erosivat lyhyen keskustelun jälkeen.

Kuinka voin tilata ravintolassa ranskaksi?

Je voudrais réserver une table pour trois personnes. (Haluaisin varata pöydän sinulle.) Est-ce que c’est mahdollinen d’avoir une table pour ____ personnes, s’il vous plaît? (Saisinko pöydän ____ hengelle?) Avez-vous de la place pour deux / trois / quatre? (Onko sinulla tilaa kahdelle / kolmelle / neljälle hengelle?)

Miten turkkilaiset vastaavat puhelimeen?

İyiyim, teşekkür ederim.

Mitä venäläiset sanovat, kun he vastaavat puhelimeen?

Алло, слушаю вас [Pronto, la ascolto]. Tämä on kohtelias tapa vastata puhelimeen. Вам удобно говорить? [Le è comodo parlare?] sen sijaan se on kohtelias lause sanoa kun soitamme.

Kuinka sanot kun vastaat puhelimeen espanjaksi?

Jos puhelu on muodollinen, voit sanoa: «Gracias por llamar, Adiós / hasta luego», kun taas jos se on epämuodollisempaa, voit vastata yksinkertaisesti sanoilla hasta Luego, adiós, hasta ready (nähdään pian) tai chao (hei, käytetty vain hyvästelemään kokouksen/puhelun lopussa).

Kuinka lisätä vierasnumero puhelinmuistioon?

Kirjoita ensin «+»-symboli ja sen jälkeen kansainvälinen puhelinnumero (esimerkiksi 44 Isossa-Britanniassa). Tässä on esimerkki brittiläisestä puhelinnumerosta: +447981555555.

Kuinka kansainvälinen etuliite syötetään?

Soittaaksesi ulkomaiseen puhelinnumeroon Italiasta, sinun on valittava 00 + maatunnus + suuntanumero + keskustelukumppanin puhelinnumero (jos esimerkiksi haluat soittaa italialaiseen matkapuhelimeen, sinun on valittava 0039 …

Miten lähetät viestin ulkomaille?

Jos haluat lähettää tekstiviestin ulkomaille, kirjoita 00 ja sen jälkeen maatunnus, suuntanumero ja sitten puhelinnumero. Paina lopuksi välityspainiketta. Huomautus: Voit korvata 00:lla +.

Kuinka soittaa ulkomaille matkapuhelimella?

Kun haluat soittaa ulkomaille Italiasta, sinun on ensin valittava kaksi nollaa, sitten sen maan kansainvälinen etuliite, johon aiot soittaa, ja sitten haluamasi numero. Jos esimerkiksi haluat soittaa Irlantiin, sinun on valittava 00 353 + Irlannin kaupunkikoodi ilman 0 + puhelinnumeroa.

Kuinka soittaa ilmaisia ​​matkapuhelinpuheluita?

Jos haluat selvittää, kuinka soittaa ilmaiseksi matkapuhelimellasi, voit ottaa yhteyttä Viberiin, ilmaiseen VoIP-ratkaisuun iPhonelle, Androidille, Windows Phonelle ja BlackBerrylle, jonka avulla kaikki käyttäjät, jotka ovat asentaneet sovelluksen älypuhelimeesi, voivat soittaa toisilleen ilmaiseksi. kaikkialla maailmassa Internetin kautta.

Kuinka soittaa Ranskan poliisille Italiasta?

Yhtenäinen eurooppalainen numero 112 on aktiivinen myös Ranskassa, johon voit soittaa kaikentyyppisissä hätätilanteissa. Jos olet tulipalon, onnettomuuden tai varkauden uhri tai todistaja, voit soittaa numeroon 112.

Kuinka soitat englannin kielellä?

puhelin [telefono|telefonato] {intransitiiviverbi}

puhelin [telephoned|telephoned] {sinä}

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *