lauseita: kerro minille, miksi anoppi aikoo, puhu jollekulle aikomuksena, että muut kuulevat ja ymmärtävät, että nuo sanat on osoitettu hänelle; ja viittauksella perinteiseen ja sananmukaiseen vastakohtaan kahden naisen välillä: olla kuin anoppi ja n. jatkuvassa riidassa; rakastakaa toisianne, rakastakaa toisianne anoppina ja n., ei …

Mitä miniä tarkoitat?

Sananlaskun merkitys «Puhua minille, niin että anoppi aikoo» Se tarkoittaa, että joskus puhut henkilölle (äppi) tehdäksesi toisesta henkilöstä (äiti) laki) ymmärtää viestin.

Miksi sanot miniä?

Aloitetaan «vävyllä» ja «vävyllä». Genero tulee latinalaisesta suvusta (gender) ja osoittaa tyttären aviomiestä tai sitä, joka sallii sukulinjan jatkumisen. Tästä tulee myös «pieni», koska se on käännös latinalaisesta snusuksesta, jonka arkaainen muoto oli sunus (su-generate).

Kuka on vävy tai miniä?

Appivanhemmat, appi ja anoppi ovat puolisonsa vanhempia. Mies on appien vävy. Nainen on appien miniä.

Mikä on miniän vastakohta?

nŏra (luokka. nŭrus)]. – [la moglie del figlio, rispetto ai genitori di questo] ↔ ‖ * anoppi, * appi.

Etsi 27 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuka on tyttäreni aviomies?

genero sm [lat. gener -nĕri]. – Tyttären aviomies, katsotaan sukulaisuussuhteessa hänen vanhempiinsa eli appivanheisiin.

Millainen sukulaisuus anopin ja minin välillä on?

AFFINITY

Sukulaisuuden asteen määrittämiseksi otetaan huomioon sukulaisuusaste, johon sukulaisuus liittyy puolisoon; niin anoppi ja miniä ovat sukua ensimmäisessä asteessa; lankot ovat toisen asteen sukulaisia ​​jne.

Ketkä ovat vainajan sukulaisia?

suorassa linjassa (isä – poika; isoisä – pojanpoika): tässä tapauksessa ihmiset polveutuvat suoraan toisistaan; sivulinjassa (veljet; setä – veljenpoika): tässä tapauksessa ihmiset eivät polveudu toisistaan ​​huolimatta siitä, että heillä on yhteinen esi-isä.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *