Salone Internazionale del Mobile on kodinsisustusalan toimijoiden tärkein messu- ja kohtaamispaikka maailmanlaajuisesti. Sen ensimmäinen painos on vuodelta 1961 Milanossa, kaupungissa, joka isännöi tapahtumaa edelleen, ja toivottaa sen tervetulleeksi ainakin vuoteen 2032 asti.

Milloin Milanon huonekalumessut alkavat?

Päivämäärät ja kellonajat. Salone del Mobile on avoinna alan toimijoille ja yleisölle 5.–10.9. sunnuntaista 5.–1. torstaihin 9.9. klo 10–19 ja perjantaina 10.9. klo 10–16.

Milloin Milanon Salone del Mobile päättyy?

Salone del Mobile 2021 avattiin 5.9.2021 Fiera Milanossa, Rhossa ja kestää 10.9.2021 asti.

Missä Milanon huonekalumessut järjestetään?

Salone del Mobile 2021: Supersalonen tapahtumien jäljittäminen. Vuoden 2021 Salone del Mobile on päättymässä, ja se järjestetään Fiera Milano Rhossa 10. syyskuuta asti.

Missä huonekalumessut järjestetään?

Kerätty Salone del Mobilen nimellä. Milano, kaikki nämä tapahtumat vievät nettoalalla lähes 210 000 neliömetriä Fiera Milanon kaupunginosassa Rhossa ja edustavat vuosittain yli 2 300 maailmanmarkkinoiden dynaamisimman ja luovimman yrityksen tuotantoa.

Etsi 37 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka päästä Salone del Mobile 2021 -tapahtumaan?

Miten saada

 1. KAUPUNGISTA JULKINEN LIIKENNE:
 2. – M1 Punainen linja, suunta / pysäkki Rho-fieramilano. …
 3. TAKSI:…
 4. Bussikuljetusmessut – Kaupungin keskusta: …
 5. KESKUSMILANAN, GARIBALDIN, MILANO LAMBRATE-ASEMILTA SEKÄ NOPEUSJUNIEN JA Esikaupunkien RAUTALINJOJEN KANSSA.

Kuinka paljon Salone del Mobileen osallistuminen maksaa?

Yleensä ryhmänäyttelyihin 50cm lineaarisen tai 1m neliön vuokraus voi maksaa noin 200/250 euroa. Yksittäisillä näyttelyillä se taas nousee, 1 tai 2 neliömetriltä pyyntö on yleensä 1000 euroa.

Kuinka pääset Salone del Mobileen?

Salone del Mobile 2021, voit osallistua vain Green Passilla

«Supersalonissa» vieraillessa sisäänkäynti piiriin tapahtuu vasta, kun ruumiinlämpö on tarkastettu ja on esitettävä Green Pass tai EU Digital Covid -sertifikaatti.

Kuinka paljon sisäänpääsy Salone del Mobileen maksaa?

Salonen verkkosivuilla sanotaan, että «kertalippu maksaa 15 €», vierailijat voivat rekisteröityä ja ostaa pääsylippuja yksinomaan verkossa Salone del Mobilen verkkosivuilta. Lippu on henkilökohtainen ja ei ole siirrettävissä, ja sitä voi käyttää vain se, jolle se on myönnetty.

Kuinka kauan Fuorisalone kestää Milanossa?

Fuorisalonen uusi painos, joka lähetetään 4.–10. syyskuuta, järjestetään Milanon kunnan suojeluksessa Milanon designviikon yhteydessä ja Salone del Mobilen yhteydessä, joka vahvisti arkkitehti Stefano Boerin erityiseksi. tapahtuman kuraattori.

Miten Fuorisalone 2021 toimii?

Projekti sisältää viestintäalustan ja tapahtuman promootiotapahtuman, joka on jaettu kahteen painokseen, julkaisuun huhtikuussa ja syyskuussa 2021, Fuorisalone Design Week Editionin Salone del Mobilen yhteydessä.

Milloin Fuorisalone 2021 päättyy?

Mutta älä huoli, jos haluat hengittää hetken Fuorisalonen tunnelmaa, tarjoamme sinulle tapahtumasarjan, joka on saatavilla vielä 10. syyskuuta, vuoden 2021 painoksen virallisen sulkemispäivän jälkeen.

Mistä ostaa Salone del Mobilen lippuja?

Fuorisalone missä ja milloin.

 • Salone del Mobile edustaa puu-huonekalu-valaistusalan tärkeintä maailmantapahtumaa. …
 • Salone del Mobile 2021, joka nimettiin uudelleen Supersaloneksi, avataan sunnuntaina 5.9. ja kestää perjantaihin 10.9.2021 asti.

Milloin vuoden 2021 messut jatkuvat?

Messut, konferenssit ja kongressit

Keltaisella vyöhykkeellä esiintyminen messujen läsnäollessa on 15.6.2021 alkaen sallittua asetuksen n:o 1 §:n 14 momentin mukaisesti hyväksyttyjen pöytäkirjojen ja ohjeiden mukaisesti.

Kuinka Fuori Salone toimii?

Fuorisalone ei ole messutapahtuma, joten sitä ei järjestä mikään taho eikä sitä johda mikään keskusinstituutio, itse asiassa se syntyi spontaanisti 80-luvun alussa, huonekalu- ja teollisen muotoilun alalla toimivien yritysten toimesta, jopa nykyään yksilöt…

Milloin Fuorisalone loppuu?

Covid-hätätilanteen aiheuttaman 17 kuukautta kestäneen seisokin jälkeen Milanosta tulee jälleen kansainvälisen suunnittelun vertailukohta Milan Design Weekin ja «Supersalonen», Salone del Mobilen erikoispainoksen, joka on suunniteltu 5.-10. syyskuuta, ansiosta.

Kuinka kauan Fuorisalone kestää?

Koronavirushätätilanteen vuoksi Fuorisalone 2021 kuitenkin ensin siirrettiin ja vahvistettiin sitten syyskuussa. Milanon designviikko 2021 (ja siten myös Fuorisalone 2021) järjestetään 4.-10.9.2021.

Mitä nähdä Fuorisalone Milanissa?

Kymmenen paikkaa, joita ei kannata jättää väliin Fuorisalonessa

 • Alcovan kokeellinen suunnittelu. …
 • WC-paperin asennus Cozzi-altaalla. …
 • Studio Aires Mateuksen paikkakohtainen installaatio Palazzo Littassa. …
 • EricsOnen seinämaalaus Sauconylle. …
 • TORTONA ROCK: Iza Rutkowskan installaatio.

Paljonko lippu askartelumessuille maksaa?

Mutta mitä maksaa lippu Artigianoon Fierassa? Tässä mielessä uutinen on erinomainen, sillä tapahtumaan on vapaa pääsy! Ainoat kulut koskevat vaatesäilytystä (4 € per henkilö), pysäköintiä, jos saavut autolla, tai metroa, jos valitset julkisen liikenteen.

Missä Eicma 2021 toimii?

Tänä aamuna Fiera Milano -messukeskuksessa Rhossa isännöidyn kansainvälisen kaksipyöräisten ajoneuvojen näyttelyn 78. painos avattiin suurelle yleisölle.

Kuinka paljon lippu maksaa Eicma 2021 -tapahtumaan?

Eicma aukeaa lehdistölle tiistaina 23.11., alan toimijoille 24., yleisölle torstaina 25.11 ja päättyy sunnuntaina 28. Pääsyajat ovat klo 9.30-18.30. Lippuja voi ostaa Eicman verkkosivuilta hintaan 19 euroa aikuiset ja 12 euroa alle 13-vuotiaat lapset.

Mitä et missaa Fuorisalone 2021 -messuilla?

Fuorisalone 2021: 10 unohdettavaa installaatiota Milanon designviikon aikana

 • Milan Design Week 2021, Illycaffè Villa Necchissä.
 • Luonnonpääkaupunki Fuorisalonen asennus Breran kasvitieteelliseen puutarhaan, yhteistyössä Studio Carlo Ratti Associatin ja Eni Photo Claudion kanssa.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *