Kun iPhone on liitetty tietokoneeseen, sinun tarvitsee vain käynnistää Valokuvat-sovellus, painaa oikeassa yläkulmassa olevaa Tuo-painiketta, valita avautuvasta valikosta vaihtoehto USB-laitteelta ja odottaa muutama sekunti kuvia ( ja videot), jotka tuodaan PC:lle.

Kuinka siirtää valokuvia ja videoita iPhonesta tietokoneeseen?

Käytä kaapelia videoiden siirtämiseen iPhonesta tietokoneeseen. Liitä iPhone tietokoneeseen ja odota, että AutoPlay-ikkuna avautuu. Napsauta ”Tuo kuvat ja videot” -vaihtoehtoa ja säädä tuontiasetuksia. Valitse kansio, johon videosi tallennetaan.

Kuinka siirtää valokuvia iPhonesta Windows 7 -tietokoneeseen?

Avaa sitten Windowsin Resurssienhallinta (tehtäväpalkin vasemmassa alakulmassa oleva keltainen kansiokuvake), valitse vasemmasta sivupalkista Tietokone tai Tämä tietokone, napsauta iPhone-kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Tuo kuvat ja videot kohteesta. näkyviin tuleva valikko.

Kuinka siirtää valokuvia iPhonesta Windows-tietokoneeseen Bluetoothin avulla?

Käytä AirDropia tarkistamalla, että Bluetooth on aktiivinen sekä iPhonessa että Macissa, avaa sitten puhelimen Kuvat-sovellus, valitse siirrettävät kuvat, aktivoi jakaminen ja valitse lopuksi tietokoneesi.

Kuinka viedä valokuvia iPhonesta tietokoneeseen ilman iTunesia?

Kun Apple-laite on yhdistetty tietokoneeseen, voit ladata valokuvat. Voit siirtää valokuvia iPhonesta tietokoneeseen ilman iTunesia valitsemalla Tuo kuvat ja videot -kohdan automaattisen toiston ikkunassa, joka tulee näkyviin, kun laite on liitetty tietokoneeseen.

Etsi 35 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka yhdistää iPhone tietokoneeseen ilman iTunesia?

Jos haluat siirtää valokuvia iPhonesta PC:lle ilman iTunesia, yksinkertaisin ratkaisu on iCloud: Applen pilvialusta, jonka avulla voit tallentaa tietosi verkkoon ja synkronoida ne eri laitteiden välillä Internetin avulla.

Kuinka siirtää tiedostoja iPhonesta tietokoneeseen wifin kautta?

Kuinka siirtää tiedostoja iPhonesta tietokoneeseen

 1. Lataa asiakirjat ilmaiseksi.
 2. Varmista, että sekä iPhone että tietokone on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon.
 3. Avaa asiakirjat iPhonessa.
 4. Napauta Yhteydet ja valitse Tietokone. Jos käytät iPadia, napauta sivupalkista Tietokone.

Kuinka lähettää tiedostoja iPhonesta tietokoneeseen Bluetoothin kautta?

Valitse Bluetooth-laitteiden ja muiden laitteiden asetuksista Lähetä tai vastaanota tiedostoja Bluetoothin kautta. Valitse Tiedoston siirto Bluetoothin kautta -kohdassa Lähetä tiedostot> valitse jaettava laite> Seuraava.

Kuinka lähettää tiedostoja matkapuhelimesta tietokoneeseen Bluetoothin avulla?

Jos haluat siirtää valokuvia ja videoita Androidista tietokoneellesi, sinun on ensin asetettava tietokone vastaanottoon. Napsauta kohdassa Asetukset> Laitteet> Bluetooth Lähetä ja vastaanota tiedostoja -linkkiä ja napsauta sitten Vastaanota tiedosto ja jätä ikkuna auki.

Kuinka tallentaa iPhone-tiedot PC:lle?

Varmuuskopioi iPhone Windows PC:n kautta

 1. Yhdistä iPhone ja tietokone kaapelilla.
 2. Napsauta tietokoneesi iTunes-sovelluksessa iTunes-ikkunan yläosassa olevaa iPhone-painiketta.
 3. Napsauta Yhteenveto.
 4. Napsauta ”Varmuuskopioi nyt” (Varmuuskopioi alla).

Kuinka siirtää tiedostoja älypuhelimesta tietokoneeseen wifin kautta?

Siirry Google Chromeen, napsauta Sovellukset ja etsi sitten Wi-Fi-tiedostonsiirtosovellus. Se on ilmainen sovellus. Kun löydät sen, aloita asennus älypuhelimellasi. Kun asennus on valmis, sinun pitäisi nähdä sininen Wi-Fi-tiedostonsiirtokuvake mobiililaitteesi sovelluksissa.

Kuinka ladata tiedostoja iPhonesta?

Lataa tiedosto

 1. Avaa Chrome-sovellus. iPhonessa tai iPadissa.
 2. Siirry sivulle, jolta haluat ladata tiedoston.
 3. Napauta tiedostoa, jonka haluat ladata.
 4. Napauta Avaa sovelluksessa …. Jos et näe ”Avaa sovelluksessa…” -vaihtoehtoa latausvaihtoehdoille, napauta Lataa Avaa …. …
 5. Valitse sijainti tai sovellus, johon tiedosto ladataan.

Kuinka yhdistää iPhoneni tietokoneeseen?

Jos Lightning-USB-kaapeli toimitettiin iPhonen mukana ja tietokoneessasi on USB-C-portti, liitä kaapelin USB-pää USB-C-USB-sovittimeen (myydään erikseen) tai käytä USB-C-kaapelia a Lightning (myydään) erikseen).

Kuinka iPhone muodostaa yhteyden tietokoneeseen?

Liitä iPhone Windows-tietokoneeseen. Voit muodostaa yhteyden USB:n kautta tai, jos olet määrittänyt synkronoinnin Wi-Fi-yhteyden kautta, voit käyttää Wi-Fi-yhteyttä. Napsauta Windows-tietokoneen iTunesissa iTunes-ikkunan yläosassa olevaa iPhone-painiketta.

Kuinka yhdistää iPhone Maciin ilman kaapelia?

Valitse painikepalkista Yleiset. Valitse ”Näytä [dispositivo] jos yhteys Wi-Fi-verkkoon on aktiivinen”. Aktivoi ja valitse synkronointiasetukset painikerivillä. Napsauta Käytä, niin laite näkyy Wi-Fi-yhteyden kautta Finderin sivupalkissa.

Kuinka synkronoin iTunesissa?

Liitä laite tietokoneeseen USB-kaapelilla, avaa iTunes ja valitse laite. Ota selvää, mitä tehdä, jos laitteesi ei näy tietokoneellasi. Napsauta Yhteenveto iTunes-ikkunan vasemmalla puolella. Valitse ”Synkronoi [dispositivo] Wi-Fi:n kautta”.

Kuinka ladata tiedostoja Safarista iPadiin?

Kuinka ladata tiedostoja Safarista iOS 13:lla

 1. Avaa Asetukset-sovellus iPhonessa, iPadissa tai iPod Touchissa.
 2. Jatka valitsemalla ”Safari” ja sitten ”Lataa”
 3. Valitse ”iCloud Drive”, ”iPhone” (tai iPad, laitteesta riippuen) tai ”Muu…” valitaksesi manuaalisesti kaikista jo olemassa olevista kansioista tai luodaksesi uuden.

Kuinka ladata pdf-tiedosto iPhoneen?

Jos haluat ladata PDF-tiedoston iBooksiin iPhonen kautta, sinun tarvitsee vain tarkastella asiakirjaa Safarissa, koskettaa mitä tahansa sen sivua, valita jakokuvake näytön alareunasta ja valita avautuvasta valikosta Kopioi iBooksiin ( kuvakkeiden ensimmäisellä rivillä).

Kuinka vaihtaa dataa mobiilin ja tietokoneen välillä?

Liitä puhelin tietokoneeseen USB-kaapelilla. Napauta puhelimessasi Laitteen lataus USB:n kautta -ilmoitusta. Valitse Käytä USB-yhteyttä varten -osiossa Tiedostonsiirto. Android-tiedostonsiirtoikkuna avautuu tietokoneellesi.

Kuinka siirtää tiedostoja Androidista tietokoneeseen ilman kaapelia?

Yhdistä Android PC:hen langattomasti

 1. Avaa jokin seuraavista selaimista tietokoneellasi: Chrome, Firefox ja Safari. …
 2. Skannaa QR-koodi Android-laitteesi AirMore-sovelluksella. …
 3. Napsauta skannauksen jälkeen ”Hyväksyn”, jotta AirMore voi lähettää puhelintietosi tietokoneellesi.

Kuinka yhdistää matkapuhelin tietokoneeseen WiFin kautta?

Aktivoidaksesi hotspotin Android-älypuhelimessa, siirry kohtaan Asetukset> Verkko ja Internet> Hotspot ja jaettu> Wi-Fi-hotspot. Täältä löydät myös ”Hotspot-salasana” -kentän: se on suojakoodi, joka meidän on kirjoitettava toiseen laitteeseen, jotta voimme muodostaa yhteyden matkapuhelimeen.

Kun vaihdan iPhonen, kuinka kaikki siirretään?

Kun Transfer Data From -näyttö tulee näkyviin [dispositivo], napauta Jatka aloittaaksesi tietojen siirron vanhasta laitteesta uuteen. Vaihtoehtoisesti voit napauttaa Lisää vaihtoehtoja siirtääksesi sovelluksia, tietoja ja asetuksia viimeisimmästä iCloud-varmuuskopiosta tai tietokoneesi varmuuskopiosta.

Kuinka siirrät kaikki tiedot iPhonen välillä?

Ota Face ID tai Touch ID käyttöön uudessa iPhonessa. Napsauta Siirrä iPhonesta siirtääksesi kaikki tiedot vanhasta iPhonesta uuteen. Asetukset, kuten Apple Pay ja Siri, voidaan myös siirtää. Jos sinulla on Apple Watch, sinulta kysytään, haluatko siirtää myös älykellon tiedot ja asetukset.

Mihin iTunes-varmuuskopiot menevät?

Mistä löytää iPhonen iTunes-varmuuskopiot

 • Windows XP: Asiakirjat ja asetukset (käyttäjänimi) Sovellustiedot Apple Computer MobileSync Backup …
 • Windows Vista ja uudemmat: Käyttäjät (käyttäjätunnus) AppData Roaming Apple Computer MobileSync Backup

Mihin iPhonen varmuuskopiot tallennetaan?

Sekä Windowsissa että macOS:ssä iOS-varmuuskopiot tallennetaan MobileSync-kansioon. macOS:ssä iTunes tallentaa varmuuskopiot kansioon / Käyttäjät /[USERNAME]/ Kirjasto / Sovellustuki / MobileSync / Varmuuskopiointi. (macOS 10.15 luo varmuuskopiot Finderilla iTunesin sijaan, mutta nämä varmuuskopiot tallennetaan samaan paikkaan.)

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.