Klikkaa videota muokataksesi. Valitse Lisää vaihtoehtoja. Valitse ”Videoni sisältää maksettuja tarjouksia, kuten tuotesijoittelua, sponsorointia tai suositusta” -kohdan vieressä oleva valintaruutu. Valitse TALLENNA.

Mitä YouTubessa sisältää maksetut tarjoukset?

Maksullisia tuotesijoitteluja voidaan kuvata kolmannelle osapuolelle maksua vastaan ​​luotuksi sisällöksi ja/tai tapauksiksi, joissa tämän kolmannen osapuolen brändi, viesti tai tuote on integroitu suoraan sisältöön.

Kuinka laittaa video YouTubeen maksua vastaan?

Ota mainokset käyttöön yksittäisille videoille

 1. Kirjaudu sisään YouTubeen.
 2. Siirry YouTube Studioon.
 3. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Sisältö.
 4. Valitse video.
 5. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Kaupallistaminen.
 6. Valitse näytettävän mainoksen tyyppi.
 7. Napsauta Tallenna.

Mitä ovat YouTuben ehdot?

Nämä suoratoiston ehdot (”Ehdot”) on tarkoitettu sinulle, sisällöntuottajalle, joka on tehnyt sopimuksen Googlen kanssa (”Käyttäjä”) sisällön lisenssisopimuksen, sisällön isännöintipalvelusopimuksen, audiovisuaalisia ja äänitallenteita koskevan sopimuksen kautta. ,…

Kuinka hyväksyä YouTuben ehdot?

Vanhemman tai huoltajan lupa

Jos olet alle 18-vuotias, tarvitset Palvelun käyttöön vanhemman tai laillisen huoltajan luvan. Pyydä heitä lukemaan tämä sopimus kanssasi.

Etsi 17 aiheeseen liittyvää kysymystä

Mitkä ovat palveluehdot?

Ehdot, joihin usein viitataan palveluehdoilla, käyttöehdoilla, käyttöehdoilla, yleisillä ehdoilla tai oikeudellisilla huomautuksilla, ovat asiakirja, joka säätelee sopimussuhdetta sivuston/sovelluksen tarjoaman palvelun omistajan ja palvelun omistajan välillä. ’käyttäjä.

Kuinka paljon videon laittaminen YouTubeen maksaa?

Voimme siis sanoa, että kustannukset vaihtelevat keskimäärin 0,10–0,30 euroa katselukertaa tai toimintoa kohden keskimääräisen päiväbudjetin ollessa 10 euroa.

Kuinka kauan YouTube-videon pitää kestää, jotta se kaupallistetaan?

Yksi tärkeä asia on kuitenkin tiedettävä. Youtubessa mahdollisimman kaupallistettavan videon on oltava kestoltaan 8–11 minuuttia. Viime aikoihin asti suositeltu Youtube-videoiden pituus oli 10 minuuttia ja muutama sekunti, mutta nyt asiat ovat muuttuneet.

Kuinka kauan mainosvideon tulee kestää?

Jo vuosia sitten Forbes selitti, että videoiden pituuden pitäisi olla riittävä selittämään sisältöä, mutta niin tehtäessä olisi parempi pysyä pituudessa 60-90 sekunnin välillä ja harvemmin mennä 3 minuutin pituudeksi.

Miten YouTube-maksu toimii?

Jokaisesta katselukerrasta ei makseta kiinteää hintaa, mutta voittosi riippuu siitä, kuinka paljon mainostaja on valmis maksamaan. Keskimäärin 1000 katselukerrasta (mitä YouTube kutsuu CPM:ksi, tuhannen katselukerran hinta) sinulle maksetaan 5-8 euroa brutto.

Kuinka kaupallistan YouTubessa?

Jäsenyyden vähimmäiskelpoisuusvaatimukset

Asut maassa tai alueella, jossa YouTube-kumppaniohjelma on saatavilla. Kanavallasi ei ole aktiivisia yhteisön sääntöjen varoituksia. Sinulla on yli 4000 voimassa olevaa julkista katselutuntia viimeisen 12 kuukauden aikana.

Kuinka paljon sponsori maksaa YouTubessa?

Sponsoroinnin kustannukset YouTubessa

Youtubessa käyttäjän ei tarvitse suorittaa koko toimintoa napsauttamalla mainosta, vaan riittää, että katsoo sen tai vain osan siitä. Sponsoroinnin keskihinta YouTubessa vaihtelee noin 0,03 senttiä.

Kuinka aktivoida kaupallistaminen Instagramissa?

Ensinnäkin sinun on käytettävä Creator Studiota, alustaa, jonka Facebook on asettanut Facebook- ja Instagram-sivuja ja -tilejä hallinnoivien henkilöiden saataville. Tässä suhteessa muista, että vain, jos olet sivun järjestelmänvalvoja, voit aloittaa kaupallistamisprosessin. Joten seuraa tätä linkkiä päästäksesi palveluun tietokoneeltasi.

Kuinka mainostaa videota?

Indeksi

 1. Käytä oikeaa otsikkoa ja tunnisteita.
 2. Aseta video etualalla.
 3. Salli videoiden upottaminen ulkoisille sivustoille.
 4. Kutsu käyttäjiä katsomaan tietty video.
 5. Jaa video sosiaalisessa mediassa ja verkkosivustollasi / blogissasi.
 6. Käytä YouTube Shorts -toimintoa.

Kuinka tehdä videosta ladattava?

Sinun tarvitsee vain napsauttaa kynäkuvaketta Näkyvyys-sarakkeessa muuttaaksesi sen asetuksia ja valita joko Yksityinen, Julkinen tai Piilotettu. Napsauta sitten Tallenna vahvistaaksesi. Ajattele, että vaihtoehto: Julkinen video on se, joka näkyy kaikille ja se on kaikkien nähtävissä.

Mitä sisällyttää ehtoihin?

Mitä käyttöehtojen tulee sisältää?

 1. yrityksen tunnistaminen;
 2. tarjotun palvelun kuvaus;
 3. tiedot riskeistä ja vastuista;
 4. Vastuuvapauslauseke;
 5. takuut;
 6. peruuttamisoikeus;
 7. tiedot tuotteen/palvelun turvallisuudesta ja oikeasta käytöstä (tarvittaessa);

Kuinka hyväksyä Googlen käyttöehdot?

Ehtojen hyväksyminen

2.1 Käyttääksesi Palveluita sinun on ensin hyväksyttävä Ehdot. Et voi käyttää Palveluita, jos et hyväksy ehtoja. (B) Palveluiden käytön kautta. Tässä tapauksessa hyväksyt ja hyväksyt, että Google pitää Palvelujen käyttöäsi Ehtojen hyväksymisenä siitä hetkestä eteenpäin.

Missä Google-asetukset sijaitsevat?

HUOMAA: Nykyaikaisten Android-älypuhelimien Google-asetukset eivät ole enää käytettävissä sovelluksen kautta, vaan ne löytyvät hajallaan asetusten eri osioista tai Google-sovelluksesta (avaamalla Google-sovellus ja valitsemalla sitten Lisää> Asetukset ).

Kuinka paljon tienaat 1000 tilaajalla YouTubessa?

Kuinka paljon youtuber, jolla on 1000 tilaajaa, tienaa kuukaudessa

YouTuber, jolla on 1000 tilaajaa, voisi ansaita 13 euroa kuukaudessa ja 70 euroa.

Kuinka paljon tienaat 10 000 katselukerralla YouTubessa?

Mitä tulee AdSensen ansaintapotentiaaliin YouTubessa, sisällöntuottajien arvioidaan ansaitsevan 3–10 dollaria (eli 2,7–9 dollaria) 1 000 katsojan vuorovaikutusta kohden, mikä voi vastata 10 000 katselukertaa päivässä. 300 dollaria (noin 270 euroa) tai enemmän.

Kuinka paljon musiikin sponsorointi YouTubessa maksaa?

Tarvitset budjetin (tulokset riippuvat paljon käytettävissä olevasta budjetista) pienin huomioitava budjetti on 5-10 euroa päivässä. YouTube-kanavan lisäksi sinulla on oltava myös Google Ads -tili (joka on Googlen alusta, jolla voit mainostaa).

Kuinka monta on 4000 tuntia katselukertaa?

Keskimääräisellä kanavalla, jonka keskimääräinen katseluaika on 2 minuuttia, kuluu siis 120 000 katselukertaa viimeisen 12 kuukauden aikana saavuttaakseen kohtalokkaan 4000 tunnin kynnyksen.

Kuinka paljon tienaat miljoonalla katselukerralla?

Yleisesti ottaen miljoona katselukertaa on arvoltaan 1 000 dollaria / euroa. Itse asiassa YouTube-mainonta tuo noin 1 dollarin / euron jokaista 1000 näyttökertaa kohden (joskus 50 senttiä, muut 5 dollaria / euro).

Kuinka paljon YouTube maksaa miljoonalla katselukerralla?

2000 dollaria miljoonasta katselukerrasta.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.