Jokainen matkustaja voi ottaa 1 käsilaukun ja 1 käsimatkatavaran mukaansa matkustamoon ilman lisäkustannuksia. Jos sinulla ei ole etuoikeuslennolle pääsyä, sinun tulee kirjata käsimatkatavarasi (55 x 40 x 20 cm) ilmaiseksi lähtöselvitystiskillä ennen lähtöportille menoa.

Mitä matkatavaroita voin ottaa mukaan Voloteaan?

Jokainen matkustaja voi kuljettaa kaksi käsimatkatavaraa. Matkalaukun maksimimittoja on noudatettava 55 x 40 x 20 cm, mukaan lukien pyörät, taskut, kahvat ja muut matkalaukun lisävarusteet. Toisen laukun enimmäiskoko voi olla 35 x 20 x 20 ja se on sijoitettava etuistuimen alle.

Paljonko Volotean käsimatkatavarat maksavat?

Varmista, että käsilaukkusi ja käsimatkatavarasi eivät ylitä 10 kg. Muussa tapauksessa joudut maksamaan 60 € lisämaksun per tuote ja suunta.

Mitä ei voi ottaa mukaan Volotean käsimatkatavaroihin?

Jos matkustat Volotean kanssa, sinun on noudatettava Euroopan lentokentiltä lähtevien lentojen turvallisuusmääräyksiä. Näiden määräysten mukaan lentokoneeseen ei saa ottaa esineitä, jotka voivat vaarantaa lentokoneen ja matkustajien turvallisuuden, kuten saksia, partaveitsiä, syttyviä aineita.

Mikä Megavolotea on?

Mikä on Megavolotea-ohjelma ja miten se toimii, eräänlainen vuositilaus, jonka avulla voit säästää espanjalaisen lentoyhtiön lennoista ja varata lentolippuja alennuksilla ja tarjouksilla, joissain tapauksissa ja voimassa olevista kampanjoista riippuen jopa 1 eurosta alkaen!

Etsi 43 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka saada Megavolotea?

Kuinka Megavolotea ja Megavolotea Plus -ohjelma toimii

Jos matkustat usein, voit tilata Megavolotea-ohjelman hintaan 49,99 €/vuosi. Näin pääset käsiksi sarjaan ohjelman jäsenille omistettuja tarjouksia ja pääset nauttimaan lisäpalveluista, kuten etuoikeutetusta matkustamisesta.

Kuinka aktivoida Megavolotea Plus?

Voit aktivoida luottosi seuraavan 15 päivän kuluessa syntymäpäivänäsi saamasi sähköpostin vastaanottamisesta tai napsauttamalla käyttäjäprofiiliasi. Kokeile ilmaiseksi 30 päivää!

Mitä voit ottaa lentokoneen kulmakarvojen pinseteistä?

Sytytin on sallittu (ei tulitikkuja), samoin kuin pienet sakset, joiden terät ovat alle 6 cm, ja pinsetit kulmakarvoille. Sähköparranajokone on sallittu myös käsimatkatavaroissa, mutta varmista, ettei siinä ole paljaita teriä.

Kuinka voin kirjautua sisään verkossa Volotean kautta?

mene osoitteeseen volotea.com ja lataa sovellus (iOS tai Android). Kirjaudu sisään tai syötä yhden matkustajan varausnumero ja sukunimi Lähtöselvitys-osioon. Kun olet tarkistanut varauksesi ja lisännyt haluamasi mukavuudet (istuin *, matkatavarat), lataa maihinnousukorttisi laitteellesi.

Kuinka paljon Volotea 20 kg matkatavara maksaa?

Kaikki matkatavaroista Volotean kanssa

Kirjatut matkatavarat – Jokainen matkustaja voi kirjata sisään enintään 20 kg hintaan 15 € per laukku (20 € per laukku, jos lähtö- ja/tai määränpää ovat Ranska ja Kreikka); Tämän tekeminen lähtöselvitystiskillä maksaa 30 €, josta tulee 60 € lähtöportilla.

Kuinka paljon Volotea Priority Boarding maksaa?

Palvelu sisältyy Megavolotea Plus -jäsenille ja Combo Plus -optiolla ostaville, muilta sen voi ostaa jopa kaksi tuntia ja kolmekymmentä minuuttia ennen lähtöä hintaan 5 euroa per suunta.

Kuinka paljon Volotea Flex -hinta maksaa?

Flexillä sinun ei tarvitse maksaa lisämaksua (ilman Flexiä vaihtosakko on 50 €/osuus per matkustaja), lukuun ottamatta uuden lipun hintaeroa (sekä lennon että ostettujen valinnaisten palvelujen osalta).

Mitä matkatavaroita voin ottaa Ryanairin kanssa?

Uudet Ryanairin käsimatkatavarasäännöt

Tällä hetkellä on mahdollista tuoda: ilmaiseksi vain pieni henkilökohtainen laukku, jonka mitat ovat 40x20x25 cm. maksua vastaan ​​jopa käsimatkatavarat, joiden enimmäiskoko on 55x40x20 cm ja paino 10 kg, mutta «Priority boarding and two käsimatkatavara» -palvelu on ostettava.

Mitä voit pakata?

Kirjattu matkatavara antaa enemmän vapautta kuin käsimatkatavara, johon liittyy lukuisia rajoituksia. Voit tuoda esimerkiksi nesteitä rajoittamattoman määrän, saksia ja muita käsimatkatavaroihin kiellettyjä tavaroita.

Mikä yritys Volotea on?

Vuelingin entisten perustajien Carlos Muñozin ja Lázaro Rosin vuonna 2011 perustama Volotea on yksi nopeimmin kasvavista itsenäisistä lentoyhtiöistä Euroopassa, ja sen lentokalusto, liikennöivät reitit ja tarjonta ovat kasvaneet vuosi vuodelta.

Kuinka ottaa yhteyttä Voloteaan hyvitystä varten?

Yhdensuuntaisen lipun hyvitys

Hakemuksen voi jättää 14 päivää ennen lähtöpäivää. Hakemuksen jättäminen edellyttää yhteydenottoa Volotean asiakaspalvelukeskukseen soittamalla puhelinnumeroon: 895 895 4404.

Kuinka ottaa yhteyttä Ita-lentoihin Italiaan?

Yritysten ja matkatoimistojen, jotka haluavat ottaa yhteyttä ITA Airwaysiin, tulee soittaa numeroon +39 06 8596 0018 maanantaista perjantaihin klo 9-19.

Kuinka palauttaa Volotea-setelit?

Megavolotea

  1. Fly-lehti. Fly-lehti. Tutustu kohteidemme parhaisiin kulmiin.
  2. Lentäminen Volotean kanssa. Haluatko nähdä koneemme sisällä?

Mitä tuoda nesteitä lentokoneeseen?

Tuo laivaan nesteitä, aerosoleja, geelejä ja jauheita

Voit kuljettaa nesteitä, aerosoleja ja geelejä käsimatkatavaroissasi, kunhan ne eivät ylitä 100 ml:n enimmäistilavuutta yksittäistä pulloa kohti, ja ne säilytetään läpinäkyvässä, uudelleensuljettavassa muovipussissa, jonka tilavuus on enintään 1 litra matkustajaa kohti.

Mitä Ryanair 2021 voi ottaa lentokoneeseen?

Tällä hetkellä – joulukuu 2021 – Ryanairin käsimatkatavaroiden mitat ovat: 40 cm x 20 cm x 25 cm. Tämä on käsilaukku tai reppu tai pieni kannettavan tietokoneen laukku, jonka voit säilyttää lentokoneessa edessäsi olevan istuimen alla. Paino ei saa ylittää 5 kg.

Mitä voit tuoda lentokoneeseen syötäväksi?

Lentokoneen ruoka- tai juomaongelman lisäksi matkustajat voivat silti viedä ruokansa lentokentän turvatarkastuksen kautta.

Tässä on joitain sallittuja kiinteitä ruokia:

  • Vauvanruoka.
  • leipää.
  • Kakut.
  • Makeiset.
  • Viljat.
  • Juusto.
  • Suklaa.
  • Liha, äyriäiset ja vihannekset kypsennettynä ilman nestettä.

Kuinka peruuttaa Megavolotea-tilaus?

Megavolotea Plus -palvelun automaattisen uusimisen poistaminen käytöstä: a) Kirjaudu sisään käyttäjäprofiiliisi. b) Napsauta Megavolotea Plus c) Tarkista uusimispäivämäärä, napsauta «Älä uusi Megavolotea Plus -tilaustani» ja sitten Vahvista, kun olet perustellut valintasi.

Kuinka peruuttaa Megavolotean tilaus?

Jos haluat peruuttaa Megavolotea- tai Megavolotea Plus -tilauksen, voit tehdä sen käyttäjäprofiilistasi osiosta Profiilisi – Megavolotea. Kun palvelu on peruutettu, saat sähköpostiisi vahvistuksen toiminnasta.

Mikä on ensisijainen lennollepalvelu?

Priority boarding on palvelu, joka antaa sinulle mahdollisuuden päästä ensimmäisten joukossa kyytiin ja varmistaa, että käsimatkatavarasi kulkevat matkustamossa mukanasi (kunhan ne täyttävät asetetut vaatimukset), jotta voit säästää aikaa ja matkustaa mukavammin .

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.