Jos sinulla on pyöreät kasvot, kokeile sivutukkahousuja. Jos sinulla on pyöreät kasvot, se tarkoittaa, että sinulla on erittäin makeita piirteitä, ilman havaittavia kulmia. Korostaaksesi kasvosi piirteitä parhaalla mahdollisella tavalla, suosittelemme valitsemaan sivuhapsut, täys- tai hieman skaalautuneet, jotka ulottuvat posken puoliväliin.

Mitkä leikkaukset näyttävät hyvältä pyöreillä kasvoilla?

Pyöreät hiustenleikkaukset: 20 ideaa kokeilla

  1. Ranta-aallot pitkille hiuksille. …
  2. Pitkä, tilava bob. …
  3. Lyhyt afro-hiustenleikkaus. …

  4. Keskipitkät aaltoilevat hiukset korostetuilla hiuksilla. …
  5. Pitkä epäsymmetrinen bob. …
  6. Kerätty rastatukka. …
  7. Sileä sivukypärä. …
  8. Puoliksi ylös, puoliksi alas

Kuinka parantaa pyöreitä kasvoja?

Keskipitkät tai pitkät pituudet ovat parempia kuin bob tai erittäin lyhyet leikkaukset. Vältä täyteläisiä ja puhtaita hapsuja (parempi pitkä tupsu, jonka sivuviiva paljastaa otsan) sekä tasaisesti leikattuja hiuksia, jotka pyrkivät tasoittamaan kasvoja. Pehmeät sileät tai kevyet, luonnolliset aallot toimivat hyvin.

Mihin kasvojen muotoon otsatukka sopii?

Ovaalin kasvojen muoto on stylistien määrittelemä täydellinen, piirteet ovat herkkiä, hyvin määriteltyjä ja säännöllisiä, joten sinun ei tarvitse piilottaa niitä, vaan korostaa niitä. Kuitenkin on kasvoja, joilla on erittäin leveä otsa ja siksi otsatukka auttaa tasapainottamaan mittasuhteita.

Miltä otsatukka pitäisi näyttää?

Jos pituus ja leveys ovat suunnilleen samat, kasvosi ovat todennäköisesti pyöristetyt, neliömäiset tai sydämen muotoiset. Sen sijaan on varmaa, että se ei ole muodoltaan soikea. Jos pituus ylittää hieman leveyden, kasvosi voivat olla soikeat, neliön tai sydämen muotoiset. Se ei todellakaan ole pyöreä.

Etsi 36 aiheeseen liittyvää kysymystä

Mistä tietää, näyttääkö se hyvältä otsatukkaiden kanssa?

Voimme pitää hapsua hyödyllisenä asusteena monelle naiselle: niille, jotka haluavat korostaa silmiä ja poskipäitä, mutta myös ujoille, jotka haluavat piiloutua ja niille, jotka haluavat peittää ryppyjä.

Kuka näyttää hyvältä lyhyillä otsatukkailla?

ERITTÄIN LYHYET HAPSOT ON HYVÄ…

Tämän tyyppinen leikkaus sopii erittäin hyvin keskilyhyille tai pitkille hiuksille ja kampauksille, erityisesti sotkuisena nutturina, chignonina tai löysänä aaltoilevina hiuksina, kampaamattomina hiuksina.

Kuinka tehdä otsatukka?

Antaaksesi otsatukkallesi virheettömän tyylin, valitse kapealla suuttimella varustettu hiustenkuivaaja ja yritä pitää se kohtisuorassa päähän nähden suuntaamalla suihku aina alaspäin: näin pidät äänenvoimakkuuden hallinnassa.

Kuka näyttää hyvältä kypärän kanssa?

Klassinen bob näyttää hyvältä kaikilla kasvoilla paitsi neliömäisillä. Tämän tyyppisissä kasvoissa on hyvin selkeät ja selkeästi määritellyt piirteet, usein neliömäisillä kasvoilla on muoto, joka muistuttaa miehen kasvoja. Kypärä korostaisi ja korostaisi tätä maskuliinisuutta tehden siitä vieläkin selkeämmän.

Kuinka tehdä pitkät otsatukkaat?

MITEN LEIKKAAT SULKATTU HAPSOT

Kampaa hiukset keskiosalla. Eristä leikattava etukolmio ja jaa se kahteen osaan. Ota ensimmäinen osa sormiesi välissä ja käytä saksia vinossa ja leikkaa niin, että jokainen osa on lyhyempi silmien lähellä ja pidempi korvien lähellä.

Miten teet pyöreät kasvot?

Veistos ja korostus ovat tunnussanoja pyöreän kasvomeikin tekemiseen. Muotoile pyöreämmät ja vähemmän rajatut alueet ja valaise korostettavat alueet. Pyöreä kasvomeikki muotoilemalla tarkoittaa poskien «virtaviivaistamista» ja piirteiden viimeistelyä. Valitse satiini tai mattapinta.

Kuinka saada kasvot vähemmän pyöreäksi?

Levitä bronzer.

Levitä sitä poskien onteloihin, temppeleihin ja otsan reunoihin pidentääksesi ja muotoilemaan kasvoja. Levitä sitä poskipäille korvien kärkien linjaan. Levitä sitä varovasti otsan vasempaan ja oikeaan yläosaan, jotta se näyttää vähemmän pyöreältä.

Kuinka laihduttaa kasvot hiuksilla?

Pitkät hiukset sopivat täydellisesti kasvojen virtaviivaistamiseen, mutta varo, ettet paina niitä. Itse asiassa puhdas ja täysi leikkaus voi luoda päinvastaisen vaikutuksen. Ajatuksena on keskittyä skaalattuihin linjoihin, joissa on sivuviiva ja täyteläinen tupsu toisella puolella tai kuu- ja paraatihapsu, samalla kun tasaisia ​​viivoja tulee välttää.

Mikä hiusväri laimentaa kasvoja?

Jos hiuksesi ovat esimerkiksi vaaleanvaaleat, kannattaa valita tummanvaaleita tai tuhkanvärisiä raitoja. Näin saat hoikemmat ja symmetrisemmät kasvot.

Mikä hiustenleikkaus näyttää hyvältä soikeilla kasvoilla?

Ovaalien kasvojen ja voimakkaan nenän hiustenleikkauksen tulee olla pehmeää ja epäpuhtautta, eikä siinä saa olla liian näkyvää sivutuppua. Keskipitkä, kuten kypärä korvaan asti, mutta myös skaalattu leikkaus sopivat täydellisesti «tärkeän» nenän peittämiseen.

Miten ymmärrät kasvosi muodon?

Yleensä silmien ja hiusrajan välinen etäisyys on sama kuin nenän kärjen ja leuan välinen etäisyys. Soikeissa kasvoissa huomaat, että muoto on leveämpi poskien tasolla, kapeampi poskipäissä ja vielä tiukempi leukaa kohti, joka ei kuitenkaan ole korostunut.

Mistä tietää, näytätkö hyvältä bob-hiuksilla?

Jos korvan ja kynän välinen etäisyys on alle 5 cm, mene eteenpäin: lyhyet hiukset näyttävät hyvältä. Oikea leikkaus? Keskipitkä tai pitkä lanne. Jos se toisaalta ylittää 5 cm, ole varovainen: on parempi lyhentää hiuksia hieman, eli pysähtyä olkapäille asti.

Kuinka kokeilla hiustenleikkausta verkossa?

Ensimmäinen palvelu, jota suosittelen kokeilemaan hiuksia verkossa, on Style May Hair, kosmetiikkaalalla toimivan tunnetun ranskalaisen brändin L’Oréalin kehittämä verkkosovellus, jonka avulla voit kokeilla erilaisia ​​kampauksia sekä kuvissa. tietokoneeltasi ladattuihin malleihin verrattuna.

Mistä tietää, voitko leikata hiuksesi?

Harkitse vartalotyyppiäsi. Kasvojen muoto ei ole ainoa tekijä, joka voi vaikuttaa hiustenleikkaukseen. Vartalon muoto voi myös määrittää sinulle sopivan kampauksen ja pituuden. Jos sinulla on hoikka ja ei kovin muodokas vartalo, valitse keskipitkät hiukset, joissa on otsatukka ja skaalaus.

Kuinka korjata otsatukka ilman lautasta?

Pesun jälkeen taputtele hiuksiasi varovasti, tunnista otsatukka, anna suoristustuote ja ota litteä harja. Ohjaa hiustenkuivaaja ja harjaa hapsujen yli ja alta, kunnes se on kuiva. Jos ilma on erittäin kostea, kiinnitä se pienellä hiuslakalla pidempään kestävään lopputulokseen.

Kuinka kuivata Curtain Bangs?

Parhaiten kuivata verhohapsut varustamalla itsesi pyöreällä harjalla, jotta saat volyymia, jotta se on pörröinen ja kevyt. On selvää, että ennen kuivausvaihetta voit suihkuttaa volyymia lisäävää suihketta, kuten suolaliuosta, lisäämään kehoa ja antamaan rakennetta.

Kuinka kuivata turvonneet otsatukka?

Pidä pyöreää harjaa otsatukkaiden alla, suoraan juuresta. Pidä hiustenkuivaajaa pään päällä ja suuntaa kuumailmasuihku alaspäin kuivataksesi juuret suoraan. Älä tuo hiustenkuivaajaa liian lähelle hiuksiasi: voit polttaa otsasi ja vahingoittaa hiuksiasi.

Kuinka korjata kihara otsatukka?

Kuinka käsitellä otsatukkaa kiharissa hiuksissa

Jos haluat saada luonnollisen kiharan hapsuvaikutelman, levitä kiharoihin erityistä vaahtoa ja anna hiusten kuivua ilmassa tai hiustenkuivaajalla ja diffuusorilla.

Kuinka leikata pienen tytön otsatukka?

Tee otsatukka ottamalla kampaa käyttämällä säiettä ja luomalla otsasta kolmion muoto. Kolmion kärki osoittaa taaksepäin kohti niskaa. Jaa nyt hiuksesi pieniksi säikeiksi ja leikkaa kulmakarvojen alta.

Mikset tekisi otsatukkaa?

Koska? Ensinnäkin se estää sinua näkemästä, se päätyy silmiisi, kun se on lyhyt ja kasvaessaan takaisin se ei löydä asentoa. Silloin ne likaantuvat nopeammin kuin muut hiukset, koska niihin kosketetaan useammin ja niitä on erittäin vaikea kuivata ilman, että siitä tulee turha pörröinen tupsu.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.