Saadaksesi Spid kotoa tai liikkeellä, lataa vain ilmainen PosteID-sovellus älypuhelimeesi ja seuraa ohjeita: Italian passilla tai sähköisellä henkilökortilla olevien kansalaisten on otettava takaisin asiakirjansa ja kasvonsa älypuhelimella ja tuotava asiakirja lähempänä…

Kuinka saada SPID verkossa?

Kirjaudut sisään rekisteröityessäsi valitulla käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Joillekin korkeampaa turvatasoa vaativille palveluille on myös tarpeen luoda väliaikainen pääsykoodi (OTP: kertakäyttöinen salasana) tekstiviestillä tai älypuhelimen tai tabletin ”sovelluksella”.

Kuinka saada SPID terveyskortilla?

Pyydäksesi ja saadaksesi SPID-tunnuksiasi sinun on oltava täysi-ikäinen ja tarvitset:

 1. sähköpostiosoite.
 2. tavallisesti käyttämäsi matkapuhelimen puhelinnumero.
 3. voimassa oleva henkilöllisyystodistus (jokin henkilökortti, passi, ajokortti)
 4. terveyskorttisi verotunnuksella.

Mikä on paras tapa saada SPID?

SPID:n pyytäminen on hyvin yksinkertaista: ota yhteyttä valtuutettuun johtajaan, nimeltään Identity Provider, ja noin 10-20 minuutissa saat valtuustietosi.

Kuinka tehdä SPID ilman terveyskorttia?

Kyllä Jos sinulla ei ole terveyskorttia, voit näyttää verotunnuskortin, jonka takana on kortin tunnusnumero, tai vaihtoehtoisesti Veroviraston tuottaman verotunnuksen tunnistustodistuksen.

Etsi 32 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka saada SPID nopeasti?

SPID-tunnistetietojen pyytäminen ja aktivointi on nopeaa ja helppoa: mene vain Register.it-sivustolle tälle palvelulle omistetussa osiossa ja valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva SPID-tyyppi.

Kuinka saada SPID apteekista?

SPID:n aktivoimiseksi sinun tulee varata aika soittamalla tai käymällä valtuutetuissa apteekeissamme. Alla on luettelo apteekeista, joissa SPID-aktivointi on tällä hetkellä käytössä: KUNTA-APTEEKKA, Piazza Prampolini 3, RE (puh: 0522541800)

Mistä terveyskortin PIN-koodi tulee pyytää?

PIN/PUK-koodien ensimmäinen osa tulostetaan luovutuslomakkeen toiselle sivulle, joka toimitetaan kansalaiselle, kun taas PIN/PUK-koodien toinen osa lähetetään kansalaisen henkilökohtaiseen POSTIN ja/tai kautta. SMS (täsmennä kuitenkin, että vain lähetys on saatavilla muille kuin Lombard-kansalaisten korteille…

Kuinka ladata SPID matkapuhelimeen?

Palvelua käyttääksesi sinun tulee ladata PosteID-sovellus, joka on saatavilla sekä Androidille että iOS:lle/iPadOS:lle. Jos olet Android-käyttäjä, muista, että sinulla on oltava asennettuna vähintään käyttöjärjestelmän versio 4.1. Jos olet Applen käyttäjä, sinulla on oltava vähintään iOS 9.0 asennettuna.

Kuinka ladata SPID ilmaiseksi?

Viisi vaihetta SPID:n aktivoimiseksi ilmaiseksi

Rekisteröidy identiteetintarjoajan verkkosivustolla. Valitse tarjolla olevista ilmaisista tunnustuksista sopivin. Noudata operaattorin tai ohjatun sivuston ohjeita. Odota Spid-aktivointiilmoitusta.

Kuinka ladata SPID sähköpostiin?

Tästä päivästä alkaen voit pyytää SPID-yhteensopivaa Poste ID -digitaalista identiteettiä lataamalla ilmainen PosteID-sovellus älypuhelimeesi ja seuraamalla ohjeita.

Kuinka saada PIN- ja PUK-terveyskortti?

PIN- ja PUK-koodin voi pyytää yhdeltä avustusalueen osoittamasta tiskistä voimassa olevaa henkilötodistusta esittämällä. Lisätietoja saa avustusalueen sivuilta.

Kuinka tilata terveyskortin PIN-koodi verkossa?

Vaiheittainen menettely PIN-koodin pyytämiseksi verkossa

 1. VAIHE 1: käytä sähköistä terveystietoa.
 2. VAIHE 2: valitse päävalikosta ”Profiili” ja sitten ”Pyydä PIN-koodi”
 3. VAIHE 3: Tämä vie sinut PIN-kyselysivulle.

Kuinka pyytää Lazion alueen terveyskortin PIN-koodi?

Rooman metropolikaupungin yhtenäinen telemaattinen vastaanotto.

Saadaksesi PIN-koodin ja päästäksesi julkisiin palveluihin verkossa, sinun on mentävä johonkin valtuutetuista ASL-laskereista, jossa on:

 1. voimassa oleva henkilöllisyystodistus
 2. terveyskortti (TS-CNS)

Kuinka paljon SPID maksaa apteekissa?

SPID-tunniste vaaditaan sähköisen sairauskertomuksen (FSE) ja julkishallinnon palvelujen käyttämiseen. Apteekkimme auttaa sinua SPID:n rekisteröimisessä. Se on maksuton palvelu vain ajanvarauksella.

Mistä pyytää SPID:tä Cesenassa?

SPID-palvelu on saatavilla myös raatihuoneen Easy Digital Deskissä (sisäänkäynti Piazzetta dei Cesenatin puolella 1377) maanantaista lauantaihin klo 8-13 ja torstaisin klo 8-17. Tiedustelut: faciledigitale @comune.cesena.fc .it tai puhelimitse numeroon 0547356875.

Kuinka tehdä SPID verkossa ilmaiseksi ilman rekisteröintiä?

Olen pahoillani tuottamasta pettymyksen, mutta jos etsit tietoa SPID:n tekemisestä verkossa ilmaiseksi ilman rekisteröintiä, tiedä, että tämä ei ole mahdollista: yhteystiedot on itse asiassa ilmoitettava palveluntarjoajalle, koska vain tällä tavalla he voivat vahvistaa henkilöllisyytesi ja varmistaa, että sinä todella pyydät SPID:tä.

Mikä on terveyskortin PIN-koodi?

Pääsykoodit ovat henkilökohtaisia!

PIN-koodi liittyy kortin mikrosirun digitaaliseen identiteettiin. Se mahdollistaa rekisterinpitäjän tunnistamisen verkossa ja siten mahdollisuuden käyttää julkishallinnon tarjoamia verkkopalveluita turvallisesti.

Kuinka saada terveyskortin koodi?

Itse asiassa vain muodosta yhteys terveyskortille omistettuun sivustoon, napsauta sitten ”Kansalaiset” -painiketta ja siirry uudelta sivulta ”Terveyskortti”-ruutuun ja napsauta ”kirjaudu sisään SPID:llä”, jos aiot kirjautua. digitaalisen identiteettijärjestelmän kautta. , tai Kansallisen Palvelukortin kautta.

Kuinka saada terveyskortin tunnistenumero?

Se on kortin takana, vasemman alakulman viimeisellä rivillä, jossa on pitkä numerosarja ja se on kirjoitettu pienellä kirjaimilla ”8. kortin tunnusnumero ”: vain 8 viimeistä numeroa vaaditaan rekisteröitymiseen portaaliin.

Miten terveyskortin PIN-koodi vaihdetaan?

Minun täytyy vaihtaa PIN-koodi

Jos tarvitset apua korttisi PIN-koodin vaihtamisessa, voit soittaa maksuttomaan numeroon 800 22 80 40. Operaattori kysyy sinulta seuraavat tiedot: etu- ja sukunimi. verotunnus.

Kuinka pyytää Lombardian aluepalvelukortin PIN-koodi?

Sinun on mentävä Lombardian alueen PR-toimistoon / TS-CNS:ään: operaattori yhdistää ja toimittaa PIN-koodin.

Kuinka teet sen

 1. tekstiviestillä tai.
 2. sähköpostitse tai.
 3. soittamalla maksuttomaan numeroon 800 030 606.

Kuinka pyytää Sisilian terveyskortin PIN-koodi?

Kunta on valtuutettu antamaan PIN-koodin.

Sen hankkimiseksi sinun tulee esittää voimassa oleva henkilöllisyystodistus, terveyskorttisi (CRS tai TS-CNS), matkapuhelinnumero ja/tai sähköpostiosoite, johon henkilökohtaiset PIN- ja PUK-koodisi lähetetään.

Kuinka aktivoida SPID Poste Italianen avulla?

Pyydä SPID-yhteensopiva PosteID Digital Identity rekisteröitymällä posteid.poste.it-verkkosivustolla napsauttamalla ”Rekisteröidy nyt” -painiketta ja valitsemalla ”Tunnistaminen henkilökohtaisesti”. Täytä kentät vaadituilla tiedoilla ja mene sitten postiin 30 päivän kuluessa viimeistelemään tunnistaminen.

Kuinka rekisteröityä saadaksesi SPID:n Poste Italianen kautta?

Kuinka pyytää sitä

 1. VERKOSSA. Jos sinulla on Poste Italianen sertifioima matkapuhelin, Bancoposta-lukija, kansallinen palvelukortti (aktiivinen), sähköinen henkilökortti (aktiivinen) tai digitaalinen allekirjoitus, voit rekisteröityä suoraan posteid.poste.it-verkkosivustolla.
 2. POSTEID-SOVELLUKSESSA. …
 3. POSTITOIMISTOSSA

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.