Deacons of the Depths ovat syvyyksien katedraalin pomo. Se on erittäin hauska kohtaaminen, koska kohtaat paljon vihollisia.

Minne mennä syvyyksien diakonien jälkeen?

Anri Astorasta ja Horatius mykkä:

Kun olet voittanut Deacons of the Deep, tapaat kaksi ritaria Sidontaalttarilla, keskustele Anrin kanssa saadaksesi selville, että he ovat pian siirtymässä kohti Carthuksen katakombeja.

Kuinka voittaa Deacons of the Deep?

Tapa vahingoittaa pomoa on tappaa hallussa oleva hahmo, jota osoittaa punainen halo. Vihollisen tappaminen halolla aiheuttaa vahinkoa ja näet punaisen pallon menevän kohti toista vihollista.

Miten pääsen Carthuksen katakombeihin?

Pääset tälle alueelle jatkamalla suoraan Abyss Guardians Bonfiresta. Jatka alttarille suoraan kokon edessä ja näet sen liikkuvan itsestään näyttäen portaita, jotka laskevat alas. Seuraa sitä ja tulet Carthuksen katakombeihin.

Kuinka pääset uhrausten tielle?

Päästäksesi tälle alueelle, joudut viipymään hieman kauemmin epäkuolleiden asutusalueella. Tarkemmin sanottuna sinun on mentävä takaisin torniin, jossa tapasit Siegwardin, ja mennä hissillä alakertaan. Sinut toivottaa tervetulleeksi erittäin kova vihollinen, joka tekee kylmää vahinkoa.

Edellinen artikkeli

Mikä on väärinkäsityksen olemus kielen ominaisuutena?

Seuraava artikkeli
Mikä on nektarin merkitys?

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.