RaiPlayssa voit katsoa TV-oppaan/toiston kautta laajan valikoiman nimikkeitä, jotka on esitetty Rai-televisiokanavilla viimeisen 7 päivän aikana. Pääset TV-oppaaseen/toistoon valitsemalla navigointivalikosta TV-kanavat> TV-opas/toisto.

Kuinka etsiä ohjelmia RaiPlaysta?

Voit etsiä ohjelmia, elokuvia ja muuta sisältöä lähetyskanavien tai toistohistorian perusteella napsauttamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa painiketta, jossa on vaakasuorat viivat, sitten sanat TV Guide / Replay, ja valitse sitten kiinnostava kanava ja päivämäärä valikot yläreunassa.

Kuinka pääsen käyttämään RaiPlayta?

Kuinka nähdä Rai Play

Nähdäksesi RaiPlayn kirjaudu sisään sekä tietokoneeltasi siirtymällä verkkosivulle www.raiplay.it ja lataamalla sovellus älypuhelimeesi, tablet-laitteeseen (sekä AppStoresta että Google PlayStoresta) ja älytelevision omistajille suoraan osoitteesta televisiosi..

Kuinka nähdä RaiPlay kotitelevisiossa?

Android ja RaiPlay digiboksi

Toinen erittäin monipuolinen (ja taloudellinen) ratkaisu television liittämiseen RaiPlayhin kotona on ostaa digiboksi, joka on pieni laite, joka liitettynä televisioon HDMI-portin kautta ja Internetiin muuttaa televisiosi älytelevisio.

Miten RaiPlay on demand toimii?

Kuinka RaiPlay toimii nähdäksesi On demand -luettelon

Valitse valikosta tilauskohta. Valitse katsottavan sisällön tyyppi saatavilla olevista (elokuva, kaunokirjallisuus, TV-sarjat, dokumentit, lapset, teini-ikäiset, oppiminen, ohjelmat, urheilu, Rai Teche, musiikki ja teatteri)

Etsi 31 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka rekisteröityä RaiPlayssa ilmaiseksi?

Mene RAI Digital Platforms -valikon (RaiPlay, RaiPlay Radio ja RaiPlay Yoyo) Kirjautuminen / Rekisteröidy -osioon ja täytä rekisteröintilomake: Syötä tunnistetietosi, kuten nimi, sukunimi, sukupuoli ja syntymäaika. Ilmoita sähköpostiosoitteesi ja toista se vahvistusta varten.

Kuinka rekisteröityä RaiPlay-palveluun Smart TV:ssä?

Käytä RaiPlayta tililläsi tietokoneella tai älypuhelimen tai tabletin sovelluksella ja etsi valikosta Associate-kohta. Kirjoita koodi kenttään Anna Smart TV:ssä näkyvä koodi ja paina sitten Yhdistä-painiketta liittääksesi television tiliisi.

Kuinka nähdä RaiPlay ilman Internetiä?

Rai Play Offline: miten se toimii

  1. Oletko ladannut sovelluksen? …
  2. Varmista, että olet yhteydessä Wi-Fi-verkkoon, ja kun olet valinnut katsottavan sisällön, napsauta «Katso offline-tilassa» (nuoli alaspäin).

Kuinka asentaa RaiPlay LG TV:hen?

Kytke televisio päälle ja paina Koti-painiketta.

  1. Selaa televisioosi jo asennettuja sovelluksia ja etsi LG Content Store.
  2. Paina OK ja odota, että LG Content Store -sivu tulee näkyviin. …
  3. Ensimmäisten sivulta löytyvien sovellusten joukossa on varmasti Raiplay, koska se on yksi ladatuimmista sovelluksista.

Kuinka nähdä RaiPlay mobiililaitteella?

Jos sinulla on Android-laite, käynnistä Play Kauppa painamalla sen kuvaketta, jossa on värillinen kolmio aloitusnäytössä tai laatikossa. Käytä sitten yläreunassa olevaa hakukonetta ja etsi RaiPlay Radio -sovellus kirjoittamalla sen nimi. Vaihtoehtoisesti käy tästä linkistä löytääksesi sen nopeammin.

Kuinka asentaa RaiPlay Hisenseen?

RaiPlayn katsomiseen 2020 Hisense TV:llä ei tarvitse mennä television Smart-osioon, etsiä sovellusta ja klikata sitä. Itse asiassa yritys on omistanut kaukosäätimessä erityisen avaimen Italian kansallisten verkkojen suoratoistoalustalle, mikä yksinkertaistaa palvelun käyttöä.

Mikset näe Rai Replayä?

RaiPlay ei toimi älypuhelimissa: kuinka korjata

sovelluksen välimuistin tyhjentäminen – tämä on korjaustoimenpide, joka näyttää korjaavan kaikki yllä kuvatut ongelmat. Yritä poistaa Rai Play -sovelluksen välimuisti, niin näet, että palaat katsomaan suosikki-TV-ohjelmiasi suoratoistona.

Miten katsot TV-ohjelmaa?

Kuinka tarkistaa televisiossa jo esitetty ohjelma? RaiPlayssa voit katsoa TV-oppaan/toiston kautta laajan valikoiman nimikkeitä, joita on esitetty Rai-televisiokanavilla viimeisen 7 päivän aikana. Pääset TV-oppaaseen/toistoon valitsemalla navigointivalikosta TV-kanavat> TV-opas/toisto.

Missä voit nähdä RaiPlayn?

Voit tarkastella ohjelmia, jotka on esitetty viimeisen 7 päivän aikana Rai 1:llä, Rai 2:lla, Rai 3:lla, Rai 5:llä, Rai Premiumilla, Rai Gulpilla ja Rai YoYolla. Rai Play -palveluun pääsee miltä tahansa Rai-kanavalta (palvelu on tilapäisesti keskeytetty Rai 2HD- ja Rai 3HD -kanavilla) napsauttamalla kaukosäätimen «sovellus tai mhp» -painiketta.

Kuinka ladata RaiPlay-sovellus?

Rai Play Android-sovellus

Jos laitteesi on Android, mene ensin Google Play -kauppaan ja etsi hakupalkista «Rai Play». Kun olet löytänyt sovelluksen ladataksesi sen, paina Asenna-painiketta.

Kuinka aktivoida HbbTV LG:ssä?

napsauta kaukosäätimen kotikuvaketta; Siirry kohtaan «Setup»> «Yleiset asetukset»> HbbTV> «On».

Kuinka päivittää RaiPlay-sovellus LG Smart TV:hen?

Yleensä tämä varoitus näytetään sinulle, kun sovellus käynnistyy: jos näin tapahtuu, paina sitä, jotta pääset LG Content Storeen, LG:n virtuaaliseen kauppaan. Tässä vaiheessa sinun tarvitsee vain painaa Päivitä-painiketta, joka sijaitsee RaiPlay-sovellusvälilehden vieressä, päivittääksesi.

Kuinka nähdä Amazon Prime LG TV:ssä?

Voit lisätä Amazon Prime Videon suosikkisovellusluetteloosi LG Smart TV:ssäsi noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​ohjeita:

  1. Käynnistä LG Smart TV.
  2. Varmista, että televisiosi on määritetty muodostamaan yhteys Internetiin.
  3. Paina kaukosäätimen HOME-painiketta (pieni talo) ja valitse sitten LG Content Store.

Kuinka käyttää Rai Replaya ilman rekisteröintiä?

Kuinka käyttää RaiPlayta ilman rekisteröintiä

Sinun tarvitsee vain käyttää RaiPlayta ilman rekisteröitymistä, kun muodostat yhteyden palvelun viralliselle verkkosivustolle tai käynnistät RaiPlay-sovelluksen Android- ja iOS-laitteille, siirryt TV-kanavat-osioon ja valitset Direct-vaihtoehdon.

Mitä RaiPlayssa rekisteröityminen tarkoittaa?

Rekisteröitymällä pääset sovelluksen täydelliseen On Demand -nimikkeiden luetteloon. Ilman tiliä voit kuitenkin katsoa vain 14 Rai-kanavaa suorana, sarjakuvia ja lastensarjoja. Vain tilillä pääset käyttämään RaiPlay Personalised Offer -toimintoa.

Kuinka voit nähdä kadonneen Rain jakson?

Jos televisiosta näkemättä jäänyt ohjelma lähetettiin Rai-kanavilla, voit katsoa sen käyttämällä RaiPlay-palvelua, joka on saatavilla tietokoneelta sen virallisilla verkkosivuilla, mutta myös älypuhelimilla ja tableteilla lataamalla ilmainen sovellus Androidille ja iOS:lle.

Kuinka tarkistaa 8-ohjelma?

Katso TV8-ohjelmia tietokoneeltasi

Jos aiot katsoa TV8-ohjelmia ja sitä varten haluat toimia tietokoneena, sinun on muodostettava yhteys lähetystoiminnan viralliselle verkkosivustolle millä tahansa Internet-selaimella, kuten Google Chromella.

Kuinka katsoa elokuvaa Mediasetissa?

Katso Mediasetin fiktion suoratoiston jaksot Mediaset Playssa. Kirjaudu sisään nähdäksesi kaikki elokuvat ja ohjelmat. Jos mietit Mediaset-ohjelmien tarkistamista, tiedä, että se on mahdollista ilmaisen Mediaset Play -suoratoistoalustan kautta.

Mikä on RaiPlayn uusin versio?

RaiPlay 3.2.5 Androidille – Lataa.

Kuinka asentaa RaiPlay LG Smart TV:hen?

Itse asiassa, jos omistat uuden sukupolven LG Smart TV:n, RaiPlay-palvelun käyttö tulee ottaa käyttöön television TVlink-osion kautta (etsi televisiostasi vastaava tarra tai logo tai katso tuettujen televisioiden tai dekooderien luetteloa . ).

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *