Trevor: Elijah tappaa Rosen kumppanin auttaessaan Katherinea pakenemaan. Brady: Ihmissusi, jonka Stefan tappaa Elenan kidnapauksesta. … Jules: Klaus tappoi ihmissusi uhrauksessa murtaakseen hybridin kirouksen. Greta Martin: Klaus tappoi noita rituaalissa.

Kuka kuolee Vampire Diaries -sarjassa?

The Vampire Diaries päättyi perjantaina 10. maaliskuuta 2017 ja itkimme kaikki kyyneleemme. Kuten monet epäilivät, Stefan on hahmo, joka kuolee ja uhraa henkensä pelastaakseen ystävänsä ja kaikki Mystic Fallsin asukkaat.

Kuka kuolee Vampyyripäiväkirjat 2:ssa?

Vampyyripäiväkirjojen viimeinen 8 × 16 -jakso on vihdoin esitetty, ja ohjelman lopussa näimme myös lopullisen jäähyväiset hahmolta, joka on merkinnyt ohjelman historiaa ensimmäisestä jaksosta lähtien: Stefan Salvatore.

Miten Klaus the Vampire Diaries kuolee?

Vampyyri Ethan Crane päättää myöhemmin herättää hänet henkiin kaikkien jälkeläistensä verellä: Klaus lupaa sitten tappaa Elenan kostoksi. … Elenan veri kuitenkin osoittautuu hänelle kohtalokkaaksi, ja Klaus kuolee pysyvästi.

Miten Damon ja Elena kuolevat?

Viimeisen jakson yhteydessä erittäin paha Katherine (näytteliä Nina Dobrev) palaa Mystic Fallsin kaupunkiin polttaakseen hänet helvetin liekeissä tappaen erityisesti Elenan (myös Dobrev) ja Damonin (Ian Somerhalder) .

Etsi 44 aiheeseen liittyvää kysymystä

Mitä tapahtuu Damonille ja Elenalle?

Vampyyripäiväkirjat -sarjan kahdeksannen kauden viimeisessä jaksossa, joka päätti sarjan ja esitettiin vuonna 2017, Elena herää maagisesta unestaan ​​ja syleilee uudelleen Damonia, joka tällä välin on palannut ihmiseksi saatuaan hoidon (ei hänen toimestaan). valinta , toim.) vampyrismia vastaan.

Missä jaksossa Damon ja Elena palaavat yhteen?

The Vampire Diaries: Damon ja Elena lähentyvät neljännellä tuotantokaudella. Päähenkilö Elena Gilbert, jota näyttelee Nina Dobrev, toteuttaa unelman aloittaa rakkaussuhde näyttelijä Ian Somerhalderin näyttelemän Damon Salvatoren kanssa neljännen kauden seitsemännessä jaksossa.

Miksi Klaus tappaa itsensä?

Jätimme Klausin sarjan toiseksi viimeiseen jaksoon valmiina uhraamaan henkensä eliminoidakseen tyhjyyden uhan ikuisesti Hopen vapauttamisen jälkeen, mutta näyttää siltä, ​​että Klaus epäonnistuu lopulta.

Kuka tappoi Klaus Mikaelsonin?

Tappoi:

Mikael Mikaelson (ihmissudenä)

Kuinka tappaa alkuperäiset?

Alkuperäiset, toisin kuin heistä polveutuvat vampyyrit, voivat vahingoittua verbiinista ja puusta, vaikkakin vähäisemmässä määrin, mutta voivat kuolla vain, jos heidän sydämensä lävistetään valkoisella tammipaalulla.

Kuka kuolee Vampire Diariesin kaudella 5?

Muut kaudella 5 kuolleet hahmot

Jesse: Elena tappaa tohtori Wes Maxfieldin kokeista peräisin olevan vampyyrimarsun pelastaakseen Damonin. Mia: Travelersin noitajäsen, auttaa Katherinea ottamaan Elenan ruumiin haltuunsa, ja vampyyri tappaa hänet heti rituaalin päätyttyä.

Milloin Isobel TVD kuolee?

Hän tapasi vampyyrin, Damon Salvatoren, joka muutti hänet vampyyriksi hänen pyynnöstään. Klausin pakottamisen jälkeen hän teki itsemurhan kävelemällä auringossa tyttärensä Elenan katsellessa.

Kuinka pelastat Damonin ihmissuden puremasta?

Klaus pelastaa Damonin hengen ihmissudelta, joka ampui häntä myrkyllisen nauhallisen luodin luovuttaessaan verta. Tätä kohtausta ei ole todistettu, ei tiedetä, olivatko he ystävällisiä toisilleen vai pitivätkö he toisistaan.

Missä TVD:n jaksossa Enzo kuolee?

Vampire Diaries todella järkytti meitä tässä jaksossa kahdella tosiasialla, joita emme todellakaan odottaneet: Stefan tappoi Enzon ja hänestä tuli taas ihminen! Mutta miten se joutui tähän pisteeseen? Jaksossa 8 × 11 näimme Caden, paholaisen, saapumisen Mystic Fallsiin, ja täältä kaikki draamat alkoivat.

Kuka kuolee The Vampire Diariesin kolmannella tuotantokaudella?

Jopa Alaricin kuolema on antanut meille monia tunteita, hän on hahmo, jota tulemme kaipaamaan loputtomasti, ja Stefanin ja Damonin, kuolemattomien olentojen, tavallisten ihmisten keskellä, kyyneleet ovat tehneet kaikesta korvaamatonta, kaikki fantastisten käsikirjoitusten ja musiikin ympäröimänä.

Milloin Stefan tappaa Enzon?

Enzo on kuollut useammin kuin kerran, ja kun hänen ja Bonnien (Kat Graham) asiat paranevat, Stefan (Paul Wesley) tappaa hänet ikuisesti yrittäessään tappaa kooman Elenan. Ottaen huomioon, että kuolema on melko yleinen sarjassa, ei ole yllättävää, että Enzo ei päässyt sarjan finaaliin.

Milloin Elijah ja Klaus kuolevat?

92 jakson jälkeen – ja lukemattomien muiden, jos lasketaan heidän aikansa The Vampire Diariesissa – Klaus ja Elijah Mikaelsonin tuhatvuotinen tarina päättyi The Originalsin kauden finaaliin, joka esitettiin eilen Amerikassa.

Miten Davina Claire kuolee?

Kun hänen isänsä haavoitti häntä kuolemaan, Klaus muutti hänestä vampyyrin ja pelasti hänen henkensä. … Kun Davina kuolee esi-isien vallassa olevan Kolin tappamana, Marcel yrittää herättää hänet henkiin kääntyen Freyan puoleen.

Kuka valitsee Elenan Vampyyripäiväkirjassa?

Varoitus: SPOILERIT Suloinen Elena valitsi Damon Salvatoren, mikä osoitti, että orjuuden side ei vaikuttanut hänen tunteisiinsa häntä kohtaan.

Milloin Klaus ja Caroline suutelivat?

Mutta myös hän tietää syvällä sisimmässään tuntevansa samaa häntä kohtaan, ja itse asiassa jaksossa 3 × 19 he vaihtavat ensimmäisen oikean suudelmansa. Intohimoinen ja toivottu suudelma (etenkin fanien taholta) motellissa, jossa he oleskelevat.

Milloin Damonista ja Bonniesta tulee parhaita ystäviä?

Vietettyään neljä kuukautta Bonnien kanssa vuoden 1994 kiirastulessa kauden alussa, Ian Somerhalderin hahmo on lähentynyt Elenan parasta ystävää; kaksikko sai jalansijaa pian kauden 6 ensimmäisten jaksojen jälkeen, niin että fanit huomasivat nopeasti heidän kuplivan kemiansa…

Missä jaksossa Damon palaa ihmisenä?

Yhteenveto 6 × 19 – Koska. Elena löytää lääkkeen vampyyrisyyteen, Damon voisi palata ihmiseksi, ja Caroline (vihdoin) herättää ihmisyytensä uudelleen. Nämä ovat kolme pääkohtaa uudessa, todella täynnä käänteitä, Vampire Diaries -sarjassa nimeltään Koska.

Milloin Elena ei ole enää Damonin alamainen?

4 × 07 -jakso, jossa Damon ja Elena päästivät irti ja päätyivät yhdessä sänkyyn fanien iloksi, oli yksi Vampyyripäiväkirjojen neljännen kauden kauneimmista ja käsitellyimmistä. ”Onnellisen lopun” pilaa epäilys siitä, että Gilbert on Ian Somerhalderin näyttelemän synkän vampyyrin orjuus.

Miten TVD:n piti päättyä?

Vampyyripäiväkirjojen piti päättyä Stefan ja Damon Salvatoren kuolemaan eikä vain ensimmäisen kuolemaan, kuten se todellisuudessa tapahtui. Julie Plec ei ollut alun perin ajatellut antaa Delenalle onnellista loppua.

Kuinka monta lasta Damonilla ja Elenalla on?

Legaciesilla, Damonilla ja Elenalla on tytär Stefanie Salvatore.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.