Ennen Postiin menoa tulee ilmoittautua ennakkoon posteid.poste.it -sivustolla ja varata vuorosi kotoa poste.it-sivuston, Posti-sovelluksen tai Whatsappin kautta numerosta 371.5003715.

Mikä sovellus varata postista?

App Ufficio Postale on italialainen postitoimistosovellus, joka säästää aikaa! Voit hakea kartalta lähimmät Postitoimistot, varata työvuorosi ja tarkastella varattuja lippuja milloin tahansa.

Kuinka olla jonottamatta postiin?

Kuinka olla jonottamatta postiin varaamalla ajan

Välttääksesi pitkiä jonoja, kun saavut postiin, voit tehdä mitä tahansa, ensin varata aika. Siirry vain Poste Italiane -verkkosivustolle ja valitse Varaa lippupalvelu.

Kuinka hakea SPID:tä postissa?

Kuinka aktivoida SPID postitoimistossa

Kansalaiset voivat aktivoida SPID:n mihin tahansa postitoimistoon maan alueella. Ennen kuin menet Postiin, sinun on rekisteröidyttävä ennakkoon posteid.poste.it -sivustolla.

Kuinka varata aika postin konsultille?

Varaa aika Poste Italiane -konsultille soittamalla ilmaiseen numeroon 800.211.290, joka on voimassa maanantaista perjantaihin klo 9.00-17.00, pyhäpäiviä lukuun ottamatta. Varaa sitten aika Poste Italiane -konsultille tai soita ilmaiseen numeroon 800.00.33.22.

Etsi 18 aiheeseen liittyvää kysymystä

Mikset anna minun varata lippua postista?

Joskus lipunvarauskyvyttömyys voi johtua siitä, että Postin älypuhelinsovellusta ei päivitetä. … Huomaa, että lipun voi varata myös Poste Italianen toimiston verkkosivuilta. Myös tässä tapauksessa tarvitaan vain kunta, postinumero tai osoite.

Kuinka saada SPID ilmaiseksi?

Viisi vaihetta SPID:n aktivoimiseksi ilmaiseksi

Rekisteröidy identiteetintarjoajan verkkosivustolla. Valitse tarjolla olevista ilmaisista tunnustuksista sopivin. Noudata operaattorin tai ohjatun sivuston ohjeita. Odota Spid-aktivointiilmoitusta.

Kuinka kauan SPID:n tekeminen postissa kestää?

Yleensä SPID-kokonaisuuden luominen vuonna 2021 postin kanssa vie noin 5 minuuttia ajasta, tietokoneesta ja Internet-yhteydestä. Ilmeisesti ensimmäinen vaihe vaatii yksinkertaisesti tietojesi lähettämisen Poste Italiane -ryhmän palveluun.

Mitä minun on tehtävä saadakseni SPID?

Mitä tarvitset SPID:n hakemiseen

sähköpostiosoite. tavallisesti käyttämäsi matkapuhelimen puhelinnumero. voimassa oleva henkilöllisyystodistus (jokin: henkilökortti, passi, ajokortti) terveyskorttisi verotunnuksella.

Miten Poste Italiane -lipun varaus toimii?

Kun Posti on valittu kartalta, käyttäjä voi napsauttaa Varaa lippu -painiketta, varata työvuoron seuraavina tunteina tai, mikäli mahdollista, valita, jonottaako se heti. Jopa BancoPosta APP -sovelluksella voit varata työvuorosi.

Kuinka peruuttaa Poste Italianen lippuvaraus?

Lyhyen ajan kuluttua lipulle annetaan numero, johon soitetaan varaushetkellä. Jos emme jostain syystä voi mennä postille sovittuna aikana, voimme perua ajan sovelluksen tarjoaman Peruuta varaus -painikkeen avulla.

Kuinka varata postista paketin lähettämistä varten?

Varaa vain aika verkossa tai soittamalla numeroon 803 160*.

Kuinka saada SPID apteekista?

SPID:n aktivoimiseksi sinun tulee varata aika soittamalla tai käymällä valtuutetuissa apteekeissamme. Alla on luettelo apteekeista, joissa SPID-aktivointi on tällä hetkellä käytössä: KUNTA-APTEEKKA, Piazza Prampolini 3, RE (puh: 0522541800)

Mitä sinun tulee tehdä SPID: n suorittamiseksi apteekissa?

Kuinka tehdä SPID apteekissa?

  1. voimassa oleva italialainen asiakirja (henkilökortti, ajokortti, passi);
  2. terveyskorttisi (tai verotunnuskorttisi tai todistus jommankumman näistä kahdesta);
  3. sähköpostiosoitteesi ja matkapuhelinnumerosi.

Kuinka aktivoida SPID postissa käymisen jälkeen?

SPID-aktivointi postissa

Aktivointia varten postitoimistossa, joka vaatii joka tapauksessa etäsiirron, sinun tulee varata aika verkossa, ennakkoilmoittautumalla osoitteessa posteid.poste.it. Syötä tiedot, valitse toimisto ja varaa lippu.

Kuinka tehdä SPID tupakkakaupassa?

Jotta voit tehdä SPID:n tupakkakaupassa, sinulla on oltava: Sähköpostilaatikko, johon pääsee helposti käsiksi; Matkapuhelinnumero, johon rekisteröinnin vahvistava tekstiviesti vastaanotetaan; Voimassa oleva henkilöllisyystodistus (henkilökortti, passi);

Kuinka tehdä SPID verkossa?

Kuinka hakea SPID:tä verkossa

SPID-tunnistetietojen pyytäminen ja aktivointi on nopeaa ja helppoa: mene vain Register.it-sivustolle tälle palvelulle omistetussa osiossa ja valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva SPID-tyyppi.

Kuinka aktivoida SPID terveyskortilla?

SPID-aktivointi kanssa

Kansallinen palvelukortti (CNS) on mikrosirulla varustettu terveyskortti, joka sisältää henkilötietosi. Käyttääksesi sitä todennustyökaluna, sinun on aktivoitava se valtuutetuissa apteekeissa ja myyntipisteissä sekä oltava älykortinlukija.

Mikä on paras SPID?

Eläkeläisten SPID:ksi suosittelemme Namirial ID:tä, joka tarjoaa kolme saman päivän SPID-vapautusmenetelmää ilmaisella aktivoinnilla verkkokameratunnistuksen kautta ja joka ei vaadi CIE-PIN-koodia tai älykortinlukijaa tai digitaalista allekirjoitusta.

Mistä voi katsella Posten lippuja?

Tällä tavalla varattu lippu tulee älypuhelimeesi, jossa on yhteenveto postitoimistosta, suoritettavasta toimenpiteestä, ajanvarausajasta ja -numero sekä QR-koodi, jolla voit kirjautua sisään ja näyttää näytön lippuautomaatille (jopa jos näyttää pois päältä), jossa vahvistusviesti tulee näkyviin…

Kuinka noutaa kirjatun kirjeen postissa?

Kirjattua kirjettä noutamaan lähtevien tulee mennä varastoilmoituksessa mainittuun postiin ja muistaa ottaa mukaan valtuutetun allekirjoittama lomake ja voimassa oleva henkilöllisyystodistus.

Kuinka postitoimistosovellus toimii?

Post Office -sovelluksen käyttäminen on todella yksinkertaista: kun olet ladannut sen Play Kaupasta tai App Storesta, se on mahdollista käynnistää; varataksesi työvuorosi, valitse vain kohde Pyydä lippu ja ilmoita toimisto, johon haluat mennä (voit ilmoittaa kaupungin nimen tai postinumeron …

Kuinka paljon SPID maksaa apteekissa?

SPID-tunniste vaaditaan sähköisen sairauskertomuksen (FSE) ja julkishallinnon palvelujen käyttämiseen. Apteekkimme auttaa sinua SPID:n rekisteröimisessä. Se on maksuton palvelu vain ajanvarauksella.

Mistä pyytää SPID:tä Cesenassa?

SPID-palvelu on saatavilla myös raatihuoneen Easy Digital Deskissä (sisäänkäynti Piazzetta dei Cesenatin puolella 1377) maanantaista lauantaihin klo 8-13 ja torstaisin klo 8-17. Lisätietoja saat osoitteesta faciledigitale@comune .cesena.fc .it tai puhelimitse numeroon 0547356875.

Kuinka voin ladata Poste Italiane -sovelluksen?

Voit ladata PosteID-sovelluksen ilmaiseksi Android Play Kaupasta tai iOS App Storesta.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.