Stole on yleensä hieman suurempi kuin huivi, joten sen pituus on 160-180 cm ja leveys 40-50 cm.

Kuinka lopettaa varastaminen hartioilla?

Sitten on ”seremoniaaliset” tilat: aseta stosto keskelle kaulan taakse, laita kaksi läppä käsivarsien alle ja sido ne solmulla selän taakse: tämä menetelmä on ihanteellinen olkapäiden peittämiseen kirkossa, mutta myös suojaksi. raikkaasta ilmasta, tyypillisesti kevätkaudelle.

Kuinka käyttää seremoniastolia?

Käytä stolia raittiin mekon päällä

  1. Riittää, kun siirrät sen olkapäiden ympärille ja sidomme sen rystysten eteen hieman sivuttaisasennossa, juuri olkapään alle;
  2. Tässä tapauksessa stole voidaan upottaa mekon kanssa tai vastakkaisesti hauskempaa ja nuorekkaampaa vaikutusta varten.

Kuinka käyttää huivia hartioilla?

Voit tehdä kaksinkertaisen lenkin kaulan ympärille ja antaa molempien päiden pudota rennosti tai solmia sen edestä pehmeällä, tilavalla rusetilla. Jos haluat viimeistellä hieman muodollisemman lookin, kääri se kaulasi ympärille ja vie kaksi päätä olkapäiden taakse, jolloin ne putoavat luonnollisesti.

Kuinka pitkä huivin pitäisi olla?

Arvioidut mitat: 152cm x 65cm.

Etsi 24 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka pitkä naisten huivin tulisi olla?

Oikea koko huiville

Sääntönä on, että huivi on noin 165 cm pitkä tai vähän enemmän, maksimi 170.

Kuinka monta lankakerää tarvitset huivin tekemiseen?

Jos olet aloittelija, suosittelemme tutustumaan villaisiin Sienna-pipoihin tai hienovillaisiin Avanto-pipoihin. Huivin tekeminen sen sijaan riippuu käytettävän ompeleen tyypistä ja sen koosta. Suosittelemme käyttämään useita palloja 1-3.

Kuinka peittää selkäsi häissä?

Olkapäät peitetty

Jos seremonia on kirkossa, pukeutumiskoodi edellyttää olkapäiden peittämistä kunnioituksen merkiksi. Ja toisin kuin Emma Stone, jos valitussa asussa ei ole hihoja, tarvitset silkkipashminan, jolla pääntie peitetään.

Miten käytät miesten pashminaa?

Voit esimerkiksi käyttää sitä yksinkertaisesti ilman takkia ja paidan päällä kevyesti ja löysästi solmituna tai puseron päällä. Voit jälleen käyttää sitä talvitakin tai syksyn trenssitakkin kanssa, takilla tai ilman, solmimalla tai ilman, paidan kanssa tai ilman, tyylikkäiden kenkien kanssa tai ilman.

Miten laitat huivin miehen kaulaan?

Foulardia voidaan itse asiassa käyttää kaulan ympärillä jopa tavallisena solmiona, mutta klassisen solmun viimeinen vaihe ohitetaan, jolloin etuosa pääsee kulkemaan sitä peittävän solmun yli.

Kuinka käyttää suorakaiteen muotoista maksihuivia?

Laita se vain harteillesi kuin huivi ja kiinnitä se vyötäröltä. Jos haluamme antaa sille ylimääräisen vaikutelman, voimme turvautua vyön käyttämiseen monin eri tavoin.

Miten käytät huivia?

3 YKSINKERTAISTA TAPAA käyttää huivia

  1. ILMAINEN: käytä huivia kuin avoin viitta. …
  2. ASYMMETRINEN: Käytä huivia niskan takana, mutta pidä toinen pää pidempään kuin toinen ja kääri sitten pidempi poninhäntä niskan taakse.

Miten stole valmistetaan?

Liitä suorat sivut päällekkäin ja ompele sitten kaikki sivut noin 1 cm:n etäisyydellä reunasta jättäen 5-7 cm avoimeksi toiselle lyhyelle sivulle (tätä käytetään kankaan kääntämiseen nurinpäin). Sivujen ompelun jälkeen leikkaa saumat sauman yli jättäen 0,5 mm ja halutessasi konepuhdista.

Kuinka yhdistää olkapään kohautus?

Musta olkapään kohautus on yhdistettävä väreihin, jotka saavat vaatteen erottumaan tietyllä tavalla. Tämän yhdistelmän saavuttamiseksi on suositeltavaa luoda kontrasteja yhdistämällä erivärisiä ja mahdollisesti vaaleita vaatteita ennen niiden käyttöä. Värin sovittaminen on tilanne, joka ilmaisee makua ja harmoniaa.

Milloin peittää selkäsi kirkossa?

Kevät- ja kesäkuukausina, jolloin yleisesti suositaan matalista mekkoja, joissa on peittämätön selkä, stole on hyödyllinen olkapäiden peittämiseen erityisesti kirkossa, koska uskonnollinen seremonia vaatii tiettyä juhlallisuutta.

Mitä voin laittaa hartioilleni pitkän mekon kanssa?

Maxi takki

Kun valitset mitä puet päällesi pitkän mekon päälle, sinun on otettava huomioon mittasuhteet. Toinen suosittelemamme pitkä mekkotakki on ylisuuri neuletakki. Tämä vaate sopii hyvin mekon pituuteen, ja se on helppo yhdistää päivällä, jopa tennarien kanssa.

Kuinka käyttää miesten neliönmuotoista huivia?

NELIÖHUUVI

Tässä tämä voi aiheuttaa hämmennystä. Mutta helpoin tapa saada se näyttämään parhaalta on taittaa nenäliina kahtia muodostamaan kolmio. Taita yksi kulma takaisin sisään ja luo melkein huivi. Kiinnitä yksinkertaisesti kaulan ympärille.

Miten laitat huivin takkiin?

Aseta huivi kaulallesi ja heitä toinen päistä vastakkaiselle olkapäälle (ehkä se, joka liittyy vähiten käyttämääsi käsivarteen), peittäen näin kaulan. Tämä muotoilu sopii täydellisesti, jos turkkisi on korkea-pääntie etkä pidä kutistuvasta tunteesta.

Kuinka käyttää kesähuivia?

Tämän asusteen muunnelman käyttämiseen on ihanteellinen yhdistää se miesvaatteisiin, ehkä yhdistämällä siihen pehmeä bleiseri ja mukava pari matalat brogues. Ja sitoaksesi sen, kokeile käsiäsi klassisen solmiosolmun uudistetussa versiossa, menestys on taattu!

Kuinka pukeutua kesähäihin?

Kesällä on helppo löytää itsesi kutsusta häihin maaseudulle, täydelliseen maalaistyyliin. Jos näin on, unohda hienostuneet puvut ja cocktailmekot. Valitse mekkoja kevyistä ja ilmavista kankaista, pastellisävyistä tai hienostuneista kukkaprinteistä.

Mitkä ovat syksyn vaatteet?

Oikeiden vaatteiden löytäminen syksyyn ei ole aina helppoa: lämpötilat vaihtelevat paljon pitkin päivää, ja tämän välikauden selviämiseksi ainoa ratkaisu on pukeutua kerroksittain tai paremmin, pukeutua sipuliin. : toppi, paita, neuletakki, villapaita, trenssi sekä foulard tai …

Mitä yhdistää pitsimekkoon?

Yksinkertaisin valinta, jonka kanssa on mahdotonta mennä pieleen, mustat tarvikkeet. Keskity klassisiin malleihin, kuten pochette ja terävä dekolte, joissa on ehkä kullanvärisiä yksityiskohtia. Muita erittäin päteviä ja kiehtovia vaihtoehtoja ovat lakatut asusteet aistillisen vaikutelman saavuttamiseksi tai vintage, jotka sopivat aina ihanteellisesti pitsien kanssa.

Kuinka paljon villaa kuluu vaunupeiton tekemiseen?

Hei, noin 120×80 cm peittoon tarvitset 600g Adele-lankaa.

Kuinka monta lankakerää tarvitset puseron tekemiseen?

Noin 500 grammaa villaa, joka neulotaan 3,5-5 puikoilla, riittää naisten neuleen (koko ML) tekemiseen. Miesten villapaidassa se painaa noin 700-750 grammaa. Noin 300 grammalla villaa valmistetaan hihaton liivi naisille, miesten liiville 450-500 grammaa.

Kuinka laskea tarvittava villamäärä?

Sinun on laskettava se ottaen huomioon tarvittava määrä ehdotettua X-lankaa kyseiselle mallille. Esimerkiksi: tarvitset 600 g, eli 12 palloa 50 g = 70 m (12 palloa x 70 m = 840 m). Joten kuvion tekemiseen tarvitset noin 840 m lankaa.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.