Mitä vedolleni tapahtuu, jos ottelua siirretään? … Ottelua, joka on siirretty yli 72 tuntia alkuperäisestä alkamisajasta, ei oteta huomioon useimpien vedonvälittäjien kohdalla, ja veto mitätöidään ja palautetaan vastaavasti. Peruutetun tapahtuman kerroin on 1,00.

Mitä tapahtuu, jos Eurobet-ottelu siirretään?

Peruutetut ottelut: vedot palautetaan, jos tapahtumaa siirretään/perutaan, eikä niitä pelata ennen klo 23.59 (Italian aikaa) alkuperäistä päivämäärää seuraavana kolmantena päivänä (katso ministeriön asetus 111).

Mitä tapahtuu, jos Sisal keskeyttää pelin?

Peruutetun ja/tai siirretyn tapahtuman rahat palautetaan, jos sitä ei riitauta 3 päivän kuluessa virallisen ohjelman vahvistamasta päivämäärästä. Siksi, jos se pelataan välittömästi seuraavina päivinä, hyväksytyt vedot pysyvät voimassa.

Kuinka peruutan vedon?

Vertaansa vailla olevat vedot voidaan peruuttaa hyvin yksinkertaisella tavalla: rastita vain vedon vieressä oleva oranssi ruutu ja napsauta sitten ’Lähetä’. Jos veto on jo osunut osittain, voit yksinkertaisesti peruuttaa siihen liittyvän summan.

Mitä ottelun siirtäminen tarkoittaa?

Siirretty peli puolestaan ​​on tapahtuma, joka siirretään myöhemmin, ennen ottelun alkua.

Etsi 34 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka kauan minulla on aikaa kerätä Snai-lippu?

Kuinka kauan minulla on aikaa kerätä Snai-lippu? Normaalisti sinulla on 90 päivää aikaa nostaa voittosi: sinun tulee saapua paikalle, jossa pelasit vedon kuitin kanssa, jotta voit kerätä.

Mitä void tarkoittaa vedonlyönnissä?

Termiä VOID, jonka käännös englannista tarkoittaa ”tyhjä / tyhjä”, käytettiin alun perin urheiluvedonlyönnissä osoittamaan peruutettua tapahtumaa, esimerkiksi jalkapallo-ottelun siirtämistä.

Kuinka peruuttaa Goldbet-veto?

Voinko peruuttaa vetoni? Ei. Kun olet vahvistanut vetosi napsauttamalla kupongin ”Poista” -painiketta, vetoa ei voi enää peruuttaa.

Kuinka peruuttaa Bwin-veto?

Voit poistaa vedon vetokupongilta napauttamalla, joka muuttuu ”Peruuta”-painikkeeksi. Napin painaminen uudelleen peruuttaa vedon vetokupongilta.

Kuinka peruuttaa Bet 365 -veto?

Jos haluat sulkea vedon, napsauta ’Sulje veto’ -painiketta valintasi alla. Jos päätät sulkea koko vedon, tarjottu summa myönnetään, eikä vedon lopputuloksella ole vaikutusta tilillesi hyvitettävään summaan.

Kuinka kerätä Sisal-vetoja?

Voit kerätä voittoja Sisal-tililtäsi seuraavasti: Vieraile verkkosivustolla www.sisal.it.

Pysähtyy vetäytymään Sisal Matchpointissa

  1. Vieraile verkkosivulla www.sisal.it. …
  2. Kirjaudu tilillesi. …
  3. Napsauta kohtaa ”Nostot” …
  4. Valitse maksutapa ja summa.

Mitä tapahtuu, kun voitat lipun?

Voittokuitti on esitettävä noudettavaksi 90 kalenteripäivän kuluessa viimeisimmän vedonlyöntilippuun sisältyvän tapahtuman päivämäärästä.

Kuinka pelata vetokuponkia Sisal-virheen kanssa?

Jos haluat pelata virheellisiä kuponkeja, sinun on täytettävä 4 erilaista kuponkia, joista jokaisesta vedosta ei saa valita yhtä ottelua valittujen joukossa. Minimikertoimen on oltava vähintään 1,75, jotta järjestelmä toimisi.

Kuinka voin peruuttaa lipun Eurobetissa?

Verkossa tehtyjä vetoja (telemaattiset vedot) ei voi peruuttaa. Mistä voin nähdä tehdyt vedot? Voit tarkastella henkilökohtaisella alueellasi tehtyjä vetoja napsauttamalla ”Tilinhallinta” https://qualcherisposta.it/ ”Liikkeet” ja suodattamalla sisällön tyypin ”Vedot”.

Kuinka peruuttaa Eurobet-lippu?

Nostopyynnön peruuttamiseksi sinun tulee valita ”Tilinhallinta” -valikosta https://qualcherisposta.it/ ”Liikkeet”, suodattaa sisältö ”Tyyppi: Kotiutus” ja valita haluamasi pyynnön kohdalta ”Peruuta nosto”.

Kuinka pelata laukauksia maaliin Goldbetissä?

Miten Shots on Goal -veto pelataan? Sinun täytyy ennustaa, kuka vedonvälittäjän ilmoittamista ja käyttäjän valitsemista pelaajista tekee suurimman määrän laukauksia maaliin tapahtumassa tai yhdessä ottelussa.

Kuinka peruuttaa Better veto?

Kaikki nostopyynnöt voidaan peruuttaa suoraan pelitilin ”liikkeet ja pelit” -osiosta napsauttamalla peruutettavan toimenpiteen tietoja.

Kuinka poistaa ottelun vetokupongilta?

Mitä tehdä vetokupongin peittämiseksi? Yksinkertaisin tapa on pelata päinvastainen merkki monessa (Over, jos olet pelannut Under aiemmin; maali, jos maalia ei ollut ennen; 1X 2 sijaan jne.), mikä takaa varman voiton käteisellä.

Kuinka peruuttaa Superenalotto-lippu?

Vedon peruuttaminen tapahtuu toimiluvan saajan luvalla. Joka tapauksessa vedon peruuttaminen ei ole sallittua itse vedon hyväksymisen päätyttyä ja välittömän voiton maksamisen yhteydessä.

Kuinka pelata Goldbet-lippua verkossa?

Live-vedonlyönti

Jos haluat panostaa reaaliajassa, valitse vain kiinnostava urheilulaji, valitse meneillään oleva tapahtuma, aseta pelattava määrä ja päätä, pelataanko heti yksittäisenä vai liitetäänkö lippu, joka yhdistää sen moninkertaisesti muihin tapahtumiin. Vahvistaaksesi ja viimeistelläksesi vedon, napsauta ”Pelaa!”.

Kuinka peruuttaa pankkitoiminta Betfairissa?

Haluatko peruuttaa asettamasi vedon (nosto)?

Betfairissa voit peruuttaa asettamasi vedon vaikutuksen napsauttamalla nostopainiketta. Betfair asettaa automaattisesti vedon pelikassaasi vastaan.

Mitä tapahtuu, jos ottelua siirretään Goldbetille?

Mikäli tapahtuma peruutetaan tai siirretään, on pääsääntöisesti se, että se lähetetään korvausta varten ADM:n virallisen tiedonannon jälkeen, jos se ei tapahdu 3 päivän kuluessa virallisessa ohjelmassa määritetystä päivämäärästä.

Mitä tapahtuu vetokuponkille, jos joukkue häviää oletuksena?

Mitä tapahtuu, jos voitto pöydässä

Hyvitys riippuu siitä, tuleeko päätös ennen 72 tuntia vai sen jälkeen. Jos toisaalta peli on päässyt säännölliseen päätökseen, mutta urheilutuomari on puuttunut asiaan, vedonvälittäjät seuraavat kentän tulosta, eivät tuomarin päätöstä.

Mitä palautettu veto tarkoittaa?

Veto palautetaan seuraavissa tapauksissa: – Peruutettu tapahtuma:… Vaikka hyvitämme vedot lopputulokseen, osatuloksiin tai tapahtumaan liittyviin tapahtumiin asetetut vedot voivat olla voimassa. Pidämme kaikkia keskeytyshetkellä jo ratkaistuja ja raportoituja vetoja voimassa.

Mitä Snai-hyvitys tarkoittaa?

Nykyinen asetus määrää, että vedonlyönti urheilutapahtumasta katsotaan päteväksi, kun tapahtuma tapahtuu kolmen päivän kuluessa virallisessa ohjelmassa vahvistetusta päivämäärästä. Tämän määräajan jälkeen sinulla on oikeus panoksen palautukseen, jos yksittäinen veto on pelattu.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.