Postepaylla ei ole mahdollista maksaa moottoritiemaksua koko Italian moottoritieverkossa. Sitä ei voi käyttää FastPay-piirissä. Jo jonkin aikaa on ollut mahdollista käyttää Postepayta valtuutetuilla reiteillä Posten, Autostrade per l’Italian ja Deutsche Bankin yhteistyön ansiosta.

Kuinka maksaa kortilla tietullipisteessä?

Pankkiautomaatilla maksaminen toimii näin: kun saavut tiemaksupisteeseen, sinun on mentävä sinisellä «korteille» merkityllä kaistalla ja asetettava sitten pankkiautomaatti sopivaan paikkaan. Sinun ei tarvitse kirjoittaa PIN-koodeja, eikä maksusta peritä maksuja.

Mitä kortteja se hyväksyy moottoritiet?

Tältä osin on hyvä tietää, että luottokortit, joilla on mahdollista maksaa moottoritiemaksua, ovat kansainvälisen piirin Maestro, Visa, Mastercard, Express, Diners, Aura ja Postamat sallittuja luottokortteja.

Miten nopea palkka toimii?

Kuinka FastPay toimii? Kun ohitat tiemaksupisteen, aseta vain pankki- tai luottokorttisi ja maksettava summa näytetään automaattisesti ja veloitetaan sitten kerran kuukaudessa pankkitililtäsi.

Miten maksamatta jäänyt tiemaksu?

Maksun voi suorittaa kaikissa Postitoimipisteissä maksamalla erääntyneen summan tilinumerolle 371500 Autostrade per l’Italian nimissä, ilmoittamalla maksun syyssä ajoneuvon rekisterinumero ja maksuhäiriönumero.

Etsi 30 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka maksaa maksun laiminlyönnistä moottoritiellä ilman kuittia?

Pankkisiirto Autostraden verkkosivustolla ilmoitettuun IBAN-numeroon; Punto Blu tai Punto Telepass Itsepalvelu. Tässä ovat Italian Blue Points ja aukioloajat. Täällä taas sijaitsevat Telepass-itsepalvelupisteet, jotka ovat avoinna joka päivä ja 24 tuntia vuorokaudessa.

Kuinka maksaa Punto Blu?

Jos tietullia ei ole maksettu, Autostrade per l’Italia tarjoaa autoilijoille erilaisia ​​tapoja maksaa velka: verkossa, SisalPay-pisteissä (baarit, tupakkakaupat, lehtikioski), PuntoBlu – Telepass Self Service 24h ja pankkisiirto.

Milloin FastPay-maksut veloitetaan?

Fastpay-maksut eli Bacnomat-kortilla maksettavat tietullit veloitetaan yhtenä ratkaisuna maksun suorittamiskuukautta seuraavana kuukautena, jolloin painotettu keskimääräinen valuutta lasketaan yksittäisten maksujen päivämäärien ja summien perusteella.

Mistä tiedän, jos en ole maksanut tietullimaksua?

Lopuksi on haluttaessa mahdollista tiedustella tiemaksun maksamatta jättämisestä puhelimitse 055.42.10.452 maanantaista perjantaihin klo 9-17. EssediEsse Spa – Autostrade-konserniin kuuluva luottojen takaisinperintää harjoittava yritys – vastaa moottoritiemaksuista.

Miten Telepass-järjestelmä toimii?

Miten Telepass toimii

Telepass-laite on pieni laatikko, joka voidaan asentaa autoon yksinkertaisesti kiinnittämällä se tuulilasiin liimalla ja mahdollistaa moottoritiemaksun automaattisen maksamisen pankkitiliä veloittamalla.

Kuinka saada Telepass ilman käyttötiliä?

Telepass-laitteen tilaaminen verkossa on paljon helpompaa kuin sen pyytäminen julkisen tahon kautta. Mene vain telepass.it-sivustolle ja seuraa kaikkia ohjeita. Lähelläsi tarvitset: henkilöllisyystodistuksen, ajoneuvosi rekisterinumeron ja IBAN-koodin, josta maksu vähennetään.

Kuinka maksaa esteettömästä moottoritiestä?

Pedemontana Lombarda -sovellus – voit maksaa tietullin millä tahansa mobiililaitteella lataamalla ilmaisen Autostrada Pedemontana Lombarda -sovelluksen App Storesta ja Google Play Storesta; Puhelinpalvelu – soittamalla 0239460460 on mahdollista maksaa tiemaksu luottokortilla.

Kuinka tietulli maksetaan?

mene Punto Blulle tai. maksa Sisal-pisteessä 2 euron lisämaksulla tai. tehdä siirto Autostradelle per l’Italia SpA tai. jossakin liikenteenharjoittajan ylläpitämässä moottoritien maksupisteessä tai uudelleen.

Mitä tapahtuu, jos ohitat Telepassin maksamatta?

Mutta autoilija, joka pitää siitä ja ylittää Telepass-kaistan useita kertoja ilman laitetta ollakseen maksamatta tiemaksua, on paljon todennäköisempi: tässä tapauksessa tehdään petosrikos, josta seuraa vankeutta yhdestä viiteen vuoteen. ja sakko 309 eurosta 1 549 euroon.

Mitä tarkoittaa maksamatta jättäminen?

Mitä on tietullin maksamatta jättäminen ja maksuehdot. Kun tietullia ei ole kokonaan tai osittain maksettu, sekä operaattorin kanssa varustetuilla raiteilla että automaattisilla kulkureiteillä annetaan kuitti, joka todistaa maksamatta jättämisen.

Mitä tehdä, jos tiemaksukoppi ei toimi?

Sinun tarvitsee vain soittaa apuun: odota operaattoria, joka voi avata tilanteen ja saada lippusi ulos. Todennäköisesti hän ei pysty tekemään tätä, joten hän avaa esteen ja käskee sinua jatkamaan ja että hänen vastuullaan on ilmoittaa verkkoon tuon tietullikopin epäonnistumisesta.

Milloin tietullit veloitetaan?

Tiemaksut veloitetaan suoraan pankkitililtäsi kerran kuukaudessa painotetulla keskimääräisellä valuutalla. Laskun saamiseksi on pyydettävä kuitti maksun yhteydessä ja lähetettävä se moottoritieyhtiölle, jolle tietulli on maksettu laskun saamiseksi.

Paljonko fastpay maksaa?

Se kuuluu Mastercard-piiriin ja on luottokortti, jossa on saldo, eli hyvitys ilman korkoa yhdessä ratkaisussa seuraavan kuukauden aikana. Sen vuosimaksu on 24 euroa, joka voidaan nollata, jos kortilla on 5 000 euroa tai sitä suurempi vuosikulut.

Kuinka ottaa yhteyttä Autostradaan?

puhelinpalvelu 0554210452 maanantaista perjantaihin klo 9-17.

Kuinka puhua Punto Blu -operaattorille?

Kuinka puhua operaattorin kanssa Telepass-maksuttoman numeron kautta. Niille, jotka tarvitsevat yhteyttä Telepassin asiakaspalveluun ja joilla ei ole mahdollisuutta mennä Punto Blulle, on mahdollista soittaa Telepassin maksuttomaan numeroon 800 269 269.

Kuinka saada moottoritiemaksukuitti?

Kuitit tiemaksupisteissä

Tietullien perijällä ei ole oikeutta antaa kuittia tästä, mutta maksetuista tiemaksuista on lähetettävä laskupyyntö erityislomakkeilla, joihin on liitettävä maksun suorittamisen todistavat kuitit alkuperäiskappaleet.

Kuinka voin maksaa Pedemontanan tietullin?

Pedemontanan voi maksaa käteisellä, luottokortilla tai prepaid-kortilla Punto Verdessä Mozzatessa (CO) A36:lla tai jossakin seuraavista palvelupisteistä: Diemme – Varese – Via Dalmazia 23 – avoinna maanantaista perjantaihin klo 8. 12 ja 14-18.

Mistä tiedän, että minun on maksettava Pedemontana?

Jos haluat tietää, onko tietulleja maksettava, voit siirtyä Maksamaan tietulli -osioon syöttämällä vaaditut tiedot. Huomioi, että vain toimintoon pääsyn päivämäärään nähden viimeisen 15 päivän aikana tehdyt siirrot näkyvät tai sellaiset, joiden maksuaika ei ole vielä umpeutunut.

Kuinka paljon Pedemontanan tietulli maksaa?

Koko reitti maksaa henkilöautot ja moottoripyörät 4,72 euroa, asuntoautot ja pienet pakettiautot 5,91 euroa, linja-autot ja keskikokoiset pakettiautot 8,14 euroa, kuorma-autot ja nivelajoneuvot 8,84 euroa.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.