Uusi Dpcm, kampaajien ja kosmetologien vetoomus pysyä auki myös punaisella vyöhykkeellä.

Mitä uusi DPCM ennakoi kosmetologille?

Avoimet vai suljetut kampaajat ja kosmetologit punaisella alueella? … Yksi tärkeimmistä uutisista on kampaamo-, parturi- ja kosmetologiliikkeiden sulkeminen. Itse asiassa kaikki muut kuin Dpcm:n liitteessä 24 mainitut henkilökohtaisiin palveluihin liittyvät toiminnot keskeytetään.

Milloin kampaajat avautuvat uudelleen vuonna 2021?

Kun kampaajat ja parturit avautuvat uudelleen punaisella vyöhykkeellä: uusi asetus 2021. Punaisella vyöhykkeellä parturi- ja kampaamot eivät ole auki, ei avaamista edes kauneuskeskuksiin; oranssilla ja keltaisella vyöhykkeellä sen sijaan vihreä valo aukeaa vielä 26.4.2021 jälkeenkin.

Mitä kirjoittaa itsetodistukseen mennäksesi kampaajalle?

Siinä tapauksessa, että luotettu kampaajasi on kotikuntasi ulkopuolella, älä huolehdi, itsetodistuslomakkeeseen voit kirjoittaa turvallisesti, että sinulla on aika. Ilmoita kaupan nimi, osoite, maa, puhelinnumero ja ajanvaraus.

Milloin kauneuskeskukset avataan uudelleen vuonna 2021?

65, osoittaa hyvinvointikeskuksiin liittyvän toiminnan jatkamisen, kuten art. Saman asetuksen 4 §: «1.7.2021 alkaen keltaisella vyöhykkeellä hyvinvointikeskusten toiminta on sallittu vuoden 2020 asetuksen nro 33 1 §:n 14 momentin mukaisesti hyväksyttyjen ohjeiden mukaisesti».

Etsi 16 aiheeseen liittyvää kysymystä

Milloin kauneuskeskukset avattiin uudelleen?

Italia palaa 6. huhtikuuta alkaen alueellisilla väreillä jaettuna. Vahvisti kampaajien ja kauneuskeskusten uudelleen avaamisen oranssilla alueella, mutta ei punaisella alueella. Tehdään tilannearvio. Loman jälkeen Italia palaa värikohtaiseen alajakoon vahvistuksena, että keltaiset alueet ovat kiellettyjä kuun loppuun asti.

Milloin kauneuskeskukset avataan uudelleen Pugliassa?

PUGLIA, on PUNAINEN VYÖHYKE 20.4. asti, sitten mahdollinen AVAAMINEN KAMPAJOILLE ja KAUNETTAILLE. Yksityiskohdat. Huhtikuun 20. päivään asti Puglia pysyy punaisella vyöhykkeellä ainakin 20. huhtikuuta asti.

Missä voi mennä kampaajalle?

Jos oranssilla vyöhykkeellä tavanomaisesta poikkeavia liikkeitä ei sallita, punaisella vyöhykkeellä sinun on perusteltava jokainen poistuminen, mutta molemmissa tapauksissa voit mennä kuntasi kampaajalle, koska asetus sallii sinun mennä yrityksiin, jotka ovat edelleen aktiivisia.

Kuka voi mennä kampaajalle?

Löydämme vastauksen juuri uudesta pääministerin asetuksesta, joka avaa asiakkaalle mahdollisuuden «käydä kauneuskeskuksissa (kampaajat, kosmetologit ja tatuoijat), jotka sijaitsevat muualla kuin asuinalueellaan, perustellusti kohtuullinen alueellinen läheisyys».

Miten käyt kampaajalla?

Miten aiot mennä kampaajalle ja parturille

  1. Vuorojen noudattamisen varmistamiseksi on välttämätöntä varata vuorosi ja myös sopia hoidon tyyppi varausvaiheessa.
  2. Odotustilat tulee mahdollisuuksien mukaan sijoittaa tilojen ulkopuolelle.

Milloin kosmetologit avautuvat uudelleen huhtikuussa 2021?

«Parempi, että he työskentelevät kaupoissa kuin yksityiskodeissa.» Niinpä alueministeri Mariastella Gelmini ilmoitti kampaamoiden ja kosmetologien mahdollisesta uudelleen avaamisesta 20. huhtikuuta, kunhan rokotussuunnitelma ei kärsi lisähidastumisesta ja kunhan se toipuu turvallisesti.

Milloin kampaajat avautuvat uudelleen Toscanassa?

Toscana oranssilla vyöhykkeellä | Kampaajat ja kauneuskeskukset avautuvat uudelleen, opiskelijat luokassa jopa lukioissa. Toscana palaa lähes kokonaan oranssiin tänään maanantaista 12. huhtikuuta alkaen.

Milloin parturit avataan uudelleen Campaniassa 2021?

Campania palaa oranssille vyöhykkeelle maanantaista 19. huhtikuuta alkaen: useimmat kaupat, mukaan lukien parturit, kampaajat ja kauneuskeskukset, avautuvat uudelleen yli puolentoista kuukauden kuluttua.

Mitä muutoksia tangoille uudella DPCM:llä?

Baarit ja ravintolat: sulkemisaika on klo 18.00

«Catering-palvelujen (mukaan lukien baarit, pubit, ravintolat, jäätelöbaarit, leivonnaiset) toiminta on sallittua klo 5.00-18.00. Pöydässä nauttiminen on sallittu enintään neljälle hengelle per pöytä, paitsi että he ovat kaikki eläviä. yhdessä».

Milloin kosmetologit avautuvat uudelleen Lombardiassa 2021?

Lombardian siirtyessä oranssille vyöhykkeelle maanantaista 12. huhtikuuta alkaen kaikki kaupat avautuvat uudelleen, mukaan lukien kampaajat ja kauneuskeskukset.

Voiko kukaan, jolla ei ole Green Passia, mennä kampaajalle?

La – TORINO, 12. huhtikuuta – Tänään ja huomenna 12 130 kampaamo- ja kosmetologiliikettä avataan uudelleen Piemontessa (lukuun ottamatta Cuneon maakuntaa, joka on edelleen punaisella vyöhykkeellä), suljettu viime maaliskuun 15.

Mitkä kaupat ovat avoinna Campaniassa?

Rautakaupat ja kukkakaupat ovat auki, samoin pesulat, kuivapesulat ja lelukaupat. On selvää, että perustarpeet myyvät kaupat pysyvät auki: supermarketit ja vähittäiskaupat, kuten lihakaupat, kalakaupat sekä leivän ja pizzan uunit (sisällä kuluttaminen on kielletty).

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.