WINDTRE 2021 kulutushinnat WINDTRE Basic: puhelu 29 senttiä/minuutti ilman liittymismaksua ja tekstiviestit 29 senttiä/kpl. … WINDTRE Easy: puhelut 30 senttiä minuutilta ilman yhteysmaksua ja tekstiviestit 30 senttiä. Yhteydestä veloitetaan 24 senttiä jokaisesta ladatusta megatavusta (hinta per kb.).

Kuinka muuttaa WIND TRE -tarjousta?

Soita numeroon 155

Noudata puheoppaan ohjeita ja kirjoita tarjouksen muuttamista koskevaan alueeseen. Suunnitelman muuttaminen on mahdollista itsenäisesti tai asiakaspalvelutyöntekijän avulla.

Kuinka paljon kaikki 60 Windtressä maksaa?

All-In 60 nousee 6,99 tai 9,99 euroon kuukaudessa, ja se tarjoaa saman paketin kuin edellinen tarjous, mutta 60 Gigalla; All-In 80 nousee 11,99 euroon kuukaudessa tarjoten sen sijaan 80 Gigaa; All-In 100 nousee 16,99 euroon kuukaudessa tarjoten 100 Gigaa; All-In 120 kasvaa 120 Gigaan 22,99 eurolla kuukaudessa.

Mitä jakomaksu tarkoittaa?

Kuten nimestä voi päätellä, käyttökohtaiset hinnat ovat niitä ratkaisuja, joista maksat itse palvelun käytön perusteella, ilman kynnysarvoja tai palvelupaketteja.

Kuinka paljon Wind tre -tariffisuunnitelman muuttaminen maksaa?

Kuinka muuttaa suunnitelmaa? Asiakkaat, jotka eivät halua kuukausikuluja, mutta haluavat pitää SIM-korttinsa kulutuksen mukaan, voivat pyytää ilmaisen vaihdon suoraan Asiakaspalvelusta 159 veloituksetta.

Etsi 23 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka poistaa New Basic WIND TRE käytöstä?

Wind Basicin deaktivointi asiakaspalvelun kautta 155. Nopein tapa poistaa Wind Basic käytöstä on puhelimitse. Ensimmäinen asia on soittaa Windin asiakaspalveluun numeroon 155. Sinulle vastaa äänitetty ääni, joka kertoo mihin numeroihin sinun tulee soittaa kampanjan deaktivoimiseksi.

Kuinka aktivoida Wind Tre Easy?

Kuinka aktivoida Wind Easy ilmaiseksi

 1. soittamalla numeroon 155, valitsemalla Tee-se-itse-osiosta muutossuunnitelman vaihtoehto;
 2. MyWind Appin kautta, ladattavissa ilmaiseksi Androidille ja iOS:lle;
 3. virallisen verkkosivuston Wind.it kautta henkilökohtaisella alueella;
 4. menemällä henkilökohtaisesti tuuliliikkeeseen.

Mitä jakomaksusuunnitelmat ovat?

Jakomaksuja sovelletaan yleensä silloin, kun kuukausittaisten minuuttien, tekstiviestien tai gigan tarjousten kynnykset ylittyvät tai jos numerossasi ei ole aktiivisia tarjouksia.

Kuinka aktivoida Wind over 60?

Voit ostaa sen sekä verkosta että jostakin Wind-myymälöistä oman harkintasi mukaan. Aktivoinnin kertamaksu on 6,99 €, mutta Windin yli 65-tarjous on ilmainen, jos päätät tehdä sen verkossa.

Mikä on Power 29 della tre?

Power 29 on jakomaksu, jossa ei ole yhteysmaksua. Tämä tarkoittaa, että puheluiden hinta riippuu soitettavan puhelun tarkasta kestosta. Hinta on 29 senttiä 60 sekunnin välein: esimerkiksi 30 sekunnin puhelu maksaa 14,5 senttiä.

Kuinka paljon Windtre maksaa kuukaudessa?

Yksityiset suunnitelmat. 33,99 € / kk (ensimmäiset 48 kuukautta: 28 € / kuukausi palvelu ja 5,99 € / kk modeemi, jälkeen 33,99 € / kk). Saatavilla myös tarjous modeemilla yhdistettyyn myyntiin hintaan 11,98 euroa kuukaudessa, kesto 24 kk kokonaishintaan 39,98 euroa / kk.

Kuinka muuttaa tarjousta?

Yleensä käyttäjät voivat muuttaa tarjousta itsenäisesti (sivuston asiakasalueelta tai operaattorinsa sovelluksesta) tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun tai käymällä operaattorin myymälässä.

Mitä kampanjoita näille kolmelle on tarjolla?

Alla on kolme parasta tarjousta puheluille, tekstiviesteille ja internetille:

 • 200 SMS: 0,99 euroa;
 • 20 Gt: 15 €;
 • 8 Gigaa sinulle 2,99 euroa kuukaudessa;
 • 10 gigaa per te 3,99 € kuukaudessa;
 • 12 Giga Per Te 4,99 euroa kuukaudessa;
 • 15 Gigaa sinulle hintaan 5,99 € kuukaudessa;
 • Super Internet Express 80 Giga 9,99 euroa kahdelta kuukaudelta;

Mitä tarjouksia WIND TRE:lle on tarjolla?

 • Galaxy Z Fold3 | Flip3 5G. Enemmän rajoittamatonta 5G:tä. Rajoittamaton määrä gigatavuja ja minuutteja. alkaen. + 19,99 € kuukaudessa.
 • OPPO Reno6 Series 5G. Osta 1.12.-31.12.2021 ja saat mahtavia lahjoja. Enemmän rajoittamatonta 5G:tä. alkaen. , 99 €…
 • Jouluna WINDTRE. antaa sinulle lisää Alennetun 5G-älypuhelimen. Xiaomi 11 lite 5G. 449,90 299 €.

Mitkä ovat Vodafonen jakokulut?

Mitkä ovat Vodafonen käyttömaksut?

Tästä syystä Vodafonen kulutussuunnitelmissa, toisin kuin klassisissa mobiilitarjouksissa, joudut maksamaan jokaisesta soitetusta puhelusta, jokaisesta lähetetystä tekstiviestistä ja verkkoselailusta (vaikka tässä tapauksessa maksaisit päivittäisen ”kiinteän” gigatavuinen paketti).

Kuinka aktivoida Fastweb-mobiili kulutuksen aikana?

Kulutuksen mukaisen Fastweb-mobiilisimin voi tilata netistä tai käymällä kaupassa tai operaattorin osastolla: SIM-kortin panos on 5 euroa kertaluonteisesti, johon tulee liittää ensimmäinen pakollinen top. -16 euron arvosta ylöspäin (joka tulee heti käyttöön normaaliliikenteessä…

Kuinka paljon Tim Easy maksaa?

TIM FACILE on tariffiprofiili, jossa puhelut Italiassa ja EU-maista kaikkiin kansallisten operaattoreiden ja EU-maiden matkapuhelinnumeroihin ja kaikkiin kiinteän verkon numeroihin veloitetaan 49 senttiä minuutilta.

Mitä Tim Base ja chat sisältävät?

TIM BASE ja Chat, kaikkien ladattavien TIM-linjojen tariffisuunnitelma, jonka avulla voit soittaa valtakunnallisiin matkapuhelin- ja lankapuhelinnumeroihin 19 sentillä/minuutti (liittymismaksulla 20 senttiä) ja lähettää tekstiviestejä kaikille hintaan 29 senttiä.

Mikä on Vodafone 19 -tilaus?

Vodafone 19 on tariffi, joka on voimassa kotimaanpuheluissa. … Kansainvälisissä puheluissa Vodafone 19:n hinta on 60 senttiä minuutilta Euroopan kohteisiin ja 240 senttiä minuutilta muualle maailmaan soitettaessa, liittymämaksulla 16 senttiä.

Miten Wind Easy toimii?

Helppo

 1. Soitat kaikkiin valtakunnallisiin lanka- ja matkapuhelimiin ja maksat vain kuluttamasi 30 sentin minuuttihinnalla, liittymämaksulla 20 senttiä. …
 2. Tekstiviestit kaikkiin matkapuhelimiin 30 senttiä.
 3. MMS kaikkiin matkapuhelimiin 50 senttiä.

Mikä on New Basic by Wind?

Soita kaikkiin kansallisiin numeroihin ilman liittymismaksua. Kuukausimaksu 4 € sisältäen liikenteen saman verran, ei koske uusia asiakkaita, jotka aktivoivat WINDTRE-tarjouksen.

Miten puhut Wind-operaattorille?

Tekninen tuki: kuinka puhua Wind Tre -operaattorin kanssa

Jos haluat keskustella operaattorin kanssa saadaksesi teknistä tai kaupallista apua, sinun on soitettava numeroon 159, jos olet yksityinen WINDTRE-asiakas, ja numeroon 1928, jos olet WINDTRE-yritysasiakas.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.